Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah. Bu arada yaşım 35 kuzum söylemeyi unutmuşumNisanda da doğursak doğumdan sonra buradayız İnşallah kızlar Bu süreçte birbirimize destek oluruz
İlerleyen zamanlarda tabloya bebişlerimizin cinsiyetlerini ve isimlerini de eklerizİnşallah canım inşallah. Bu arada yaşım 35 kuzum söylemeyi unutmuşum
Ayyy inşallah o günleri görmek nasip olsun inşallahİlerleyen zamanlarda tabloya bebişlerimizin cinsiyetlerini ve isimlerini de ekleriz
Ben de öyleyim kuzum dün daha fazla agrımaya başladı beta yükseldikçe hassaslaşıyor galiba. Ben de hamile oldugumu direk gögüslerimden anlarım kuzum farklılık oldumu mutlaka hamileyim öyle de oldu çok şükürKızlar göğüs ağrınız var mı benimki inanılmaz ağrıyor ama sol göğsüm daha da fena özellikle. Geçen ay heralde melegim can sana söylemiştim benim hiçbir adet döneminde göğsüm ağrımaz o ağrı varsa kesin hamileyim derim kendime demiştim, öyleymiş gerçekten
Benim başıma ilk kez geliyor ay ne garip bi ağrıymış gece yatamadım bile üstüne. Annem de korkutuyor her geçen ay daha da artacak ağrısı diyor sağol anne dedimBen de öyleyim kuzum dün daha fazla agrımaya başladı beta yükseldikçe hassaslaşıyor galiba. Ben de hamile oldugumu direk gögüslerimden anlarım kuzum farklılık oldumu mutlaka hamileyim öyle de oldu çok şükür
Korkma kuzum bunlar tatlı agrılar üstüne yatma annen tecrübeli ve haklı canım her ay dahada büyücek ben seviniyorum çünkü benimkiler minicikBenim başıma ilk kez geliyor ay ne garip bi ağrıymış gece yatamadım bile üstüne. Annem de korkutuyor her geçen ay daha da artacak ağrısı diyor sağol anne dedim
Ooo doğal silikon diyosunnnKorkma kuzum bunlar tatlı agrılar üstüne yatma annen tecrübeli ve haklı canım her ay dahada büyücek ben seviniyorum çünkü benimkiler minicik
Canım bebişinin boyu kaç kiKızlar bende gece yatarken yüz üstü yatamama sebeplerimden biri bebişin olduğu yer rahatsız ediyor goguslerde dahil sizde o rahatsızlık oluyor mu
Eveet benim de göğüslerim sızlıyor ve dün iyice buyuduklerini farke ettim yağ sürmeye başladım bu gidişle çatlar çünküKızlar göğüs ağrınız var mı benimki inanılmaz ağrıyor ama sol göğsüm daha da fena özellikle. Geçen ay heralde melegim can sana söylemiştim benim hiçbir adet döneminde göğsüm ağrımaz o ağrı varsa kesin hamileyim derim kendime demiştim, öyleymiş gerçekten
Evet kuzum benide biraz rahatsız ediyor yüz üstü yatmamaya çalışıyorumKızlar bende gece yatarken yüz üstü yatamama sebeplerimden biri bebişin olduğu yer rahatsız ediyor goguslerde dahil sizde o rahatsızlık oluyor mu
Mantıklı bence, neticede birbirimize destek amacıyla burdayız, ha nisan ha mayıs. Sağlıkla doğsunlar inşallah.İlk aylar biraz yavaş geçiyor gibi, orta trimester çok hızlı geçer. Benim 5+5 olmuş ya.şaka gibi, daha yeni öğrenmiştim.Nisanda da doğursak doğumdan sonra buradayız İnşallah kızlar Bu süreçte birbirimize destek oluruz
Ne yagı kullanıyorsun kuzum ben diger hamileliklerimde badem yagı kullandım hiç çatlagım olmadıEveet benim de göğüslerim sızlıyor ve dün iyice buyuduklerini farke ettim yağ sürmeye başladım bu gidişle çatlar çünkü
Ben de dün yüzüstü yatamadım canım hem sol göğsüm hem sol kasığım çok ağrıyordu bende ağrılar hep solda nedenseKızlar bende gece yatarken yüz üstü yatamama sebeplerimden biri bebişin olduğu yer rahatsız ediyor goguslerde dahil sizde o rahatsızlık oluyor mu
Ay o yağlardan da almak gerek dimi artıkEveet benim de göğüslerim sızlıyor ve dün iyice buyuduklerini farke ettim yağ sürmeye başladım bu gidişle çatlar çünkü
Ben kese görmeye perşembe günü gidecegim kuzum benimki takipli gebelik ondan doktorum çagırdı geen sene boş gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı. Allahım bu bebişimi saglıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallahkeseyi görüp klbi dinlememe 9gün kaldı. İçimden bir şey almak geliyor ama cinsiyet belli değil, daha belli olmasına da çok var.