2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Screenshot_20230904-125341_Chrome.jpg
3 haftalık daha. Adetime 4 gün var. Dayanamadım kan verdim. Şimdi çıkmış. Belki çok düşük çıkmış 53 değeri ama pozitif yazıyor. Darısı kesemiz ve kalp atışımıza🥰

Benim cuma verdiğim test hala çıkmadı, sağlık ocağı telefonu da açmıyor. Şaka gibi

Adete daha çok varmış katlanıp gelir inşallah 😍
İnşallah. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Çok erken öğrenmişsiniz dedi. 50 değerine hamilelik bile demiyoruz aslında dedi. Katlanırsa hamilesiniz dedi. Ama inanıyorum sağlıkla olacak. Her şey güzel olsun tüm anne adayları için. Kendimi geçtim Rabbim tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın. 🤲

E nabıza baktım da yok malesef. Bakalım ne zaman çıkacak, böyle olacağını bilsem hiç vermezdim ya.
Yoğun bir yerde mi yaşıyorsun? Belki yoğunluktan yetiştiremediler diyecem de ilk çocuğumda Ankaradaydık yoğun bir yerde yaşıyorduk. Sabah kan verip öğleden sonra çıkmıştı sonuçlar. Bugün pazartesi çoktan çıkmış olması lazımdı. En zoru beklemek gerçekten. Var mı yok mu değerlee iyi mi. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar gelir😇

Yoğun bir yerde mi yaşıyorsun? Belki yoğunluktan yetiştiremediler diyecem de ilk çocuğumda Ankaradaydık yoğun bir yerde yaşıyorduk. Sabah kan verip öğleden sonra çıkmıştı sonuçlar. Bugün pazartesi çoktan çıkmış olması lazımdı. En zoru beklemek gerçekten. Var mı yok mu değerlee iyi mi. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar gelir😇
istanbuldayız, bakalım bekliycez artık. orda çıkmış da işi bırakıp gidemiyorum

Doktor kontrolune giderken idrara sıkışmamız mi lazım en son hamile olmadan önce gittiğim için bi bilgim yok 😊

Kızlar dr'unuza mesaj atıp cevap alabiliyor musunuz?
Ben dr'umdan memnunum fakat çok kalabalık hiç Rand bulamıyorum. Mesaj attim yarın için söyledi ama saat bana da eşime de uymuyor akşam da çalışıyor gözüküyor akşam için rica ettim henüz bir cevap yok tekrar hatırlattım yok, evet biliyorum yoğun ama ben randevu bulamadiktan sonra ne anlamı kalıyor ki 🙄 böyle giderse sanırım degistircem dr'umu

X