- 15 Şubat 2014
- 120
- 60
evet SSND diye geçiyor.İlki sezaryen olup, ikinciyi normal yapanlar var diye duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet SSND diye geçiyor.İlki sezaryen olup, ikinciyi normal yapanlar var diye duydum
E nabıza baktın mı? ben cuma günü verip c.tesi e nabızda görmüştümBenim cuma verdiğim test hala çıkmadı, sağlık ocağı telefonu da açmıyor. Şaka gibi
Ben e nabızdan baktım. Orda 1 saat içinde çıktı. Sağlık ocağından kan aldırmıştım bu sabah. E nabıza baktınız mı?Benim cuma verdiğim test hala çıkmadı, sağlık ocağı telefonu da açmıyor. Şaka gibi
E nabıza baktım da yok malesef. Bakalım ne zaman çıkacak, böyle olacağını bilsem hiç vermezdim ya.E nabıza baktın mı? ben cuma günü verip c.tesi e nabğzda görmüştüm
Adete daha çok varmış katlanıp gelir inşallahEki Görüntüle 3296118 3 haftalık daha. Adetime 4 gün var. Dayanamadım kan verdim. Şimdi çıkmış. Belki çok düşük çıkmış 53 değeri ama pozitif yazıyor. Darısı kesemiz ve kalp atışımıza
Kısmet artıkBen de nasipse normal doğum istiyorum ama bebeğe bağlı tabii nasıl gelmeyi tercih edecek bakalım
İnşallah. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Çok erken öğrenmişsiniz dedi. 50 değerine hamilelik bile demiyoruz aslında dedi. Katlanırsa hamilesiniz dedi. Ama inanıyorum sağlıkla olacak. Her şey güzel olsun tüm anne adayları için. Kendimi geçtim Rabbim tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın.Adete daha çok varmış katlanıp gelir inşallah
Yoğun bir yerde mi yaşıyorsun? Belki yoğunluktan yetiştiremediler diyecem de ilk çocuğumda Ankaradaydık yoğun bir yerde yaşıyorduk. Sabah kan verip öğleden sonra çıkmıştı sonuçlar. Bugün pazartesi çoktan çıkmış olması lazımdı. En zoru beklemek gerçekten. Var mı yok mu değerlee iyi mi. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar gelirE nabıza baktım da yok malesef. Bakalım ne zaman çıkacak, böyle olacağını bilsem hiç vermezdim ya.
hic konusmadik onu bende sormadim o an akil edemiyor insan hersey yolunda, kesenin yeri iyi dedi falan...hayırlı olsun, Sen 5haftayı geçtin di mi? Doktorun takviminde nasıl çıktı kaç günlük dedi.
E nabıza baktım da yok malesef. Bakalım ne zaman çıkacak, böyle olacağını bilsem hiç vermezdim ya.E nabıza baktın mı? ben cuma günü verip c.tesi e nabğzda görmüştüm
istanbuldayız, bakalım bekliycez artık. orda çıkmış da işi bırakıp gidemiyorumYoğun bir yerde mi yaşıyorsun? Belki yoğunluktan yetiştiremediler diyecem de ilk çocuğumda Ankaradaydık yoğun bir yerde yaşıyorduk. Sabah kan verip öğleden sonra çıkmıştı sonuçlar. Bugün pazartesi çoktan çıkmış olması lazımdı. En zoru beklemek gerçekten. Var mı yok mu değerlee iyi mi. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar gelir
Hayirli olsunEki Görüntüle 3296118 3 haftalık daha. Adetime 4 gün var. Dayanamadım kan verdim. Şimdi çıkmış. Belki çok düşük çıkmış 53 değeri ama pozitif yazıyor. Darısı kesemiz ve kalp atışımıza
Evet:)Doktor kontrolune giderken idrara sıkışmamız mi lazım en son hamile olmadan önce gittiğim için bi bilgim yok
Teşekkür ederimEvet:)