Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de o civardaydı ilk gittim hemen doktor bakmadı ertesi gün aynı yerden tekrar kan ver dedi 2500 çıkmıştıBenim 5 gün önce Beta Hcg 83 idi bugün 728 olmuş. Uygulamaya göre 4+4 deyim. Hemşire doktora git gözük dedi kimyasal ise bakar söyler dedi ama şuan gitsem görebilir mi?
Bence başka doktora da bi bak canım ne kaybedersin kiKızlar dr'unuza mesaj atıp cevap alabiliyor musunuz?
Ben dr'umdan memnunum fakat çok kalabalık hiç Rand bulamıyorum. Mesaj attim yarın için söyledi ama saat bana da eşime de uymuyor akşam da çalışıyor gözüküyor akşam için rica ettim henüz bir cevap yok tekrar hatırlattım yok, evet biliyorum yoğun ama ben randevu bulamadiktan sonra ne anlamı kalıyor ki böyle giderse sanırım degistircem dr'umu
Sanırım öyle yapcam canim, başka bir dr vardı aslında kendiminki izinde falan olursa ona giderim diyordum, ona gideyimBence başka doktora da bi bak canım ne kaybedersin ki
Benim kan degerimde 53 çıkmıştı gecen hafta persembe. Umarım şuan yükselmiştir. bugün tam 4 hafta 4 günlük olduk keseyi görmek için 2 hafta beklıcem aksi bi durum olmazsa tabiEki Görüntüle 3296118 3 haftalık daha. Adetime 4 gün var. Dayanamadım kan verdim. Şimdi çıkmış. Belki çok düşük çıkmış 53 değeri ama pozitif yazıyor. Darısı kesemiz ve kalp atışımıza
Bende 4+4 deym ve 5 gün önce benm 53 cıktı sizinle aynıyız ama ben biraz geriden geliyorum galiba aslında bugün bende kan verecktm ama Vazgeçtim bekleyebilirsem cumaya kadar durucam en son adet tarihiniz nedir acabaBenim 5 gün önce Beta Hcg 83 idi bugün 728 olmuş. Uygulamaya göre 4+4 deyim. Hemşire doktora git gözük dedi kimyasal ise bakar söyler dedi ama şuan gitsem görebilir mi?
İnşallah artmıştır fazlasıyla katlanmıştır. Bana da bugün 10 gün sonra gel dedi. Arttığını görüp görmemek için. Çarşamba gideceğim. Belki kese se görünür. Haber ver lütfen. Güzel sonuçlar gelsin.Benim kan degerimde 53 çıkmıştı gecen hafta persembe. Umarım şuan yükselmiştir. bugün tam 4 hafta 4 günlük olduk keseyi görmek için 2 hafta beklıcem aksi bi durum olmazsa tabi
Amin canm inşallah hepımızinkilerde sağlıkla ilerlesinİnşallah artmıştır fazlasıyla katlanmıştır. Bana da bugün 10 gün sonra gel dedi. Arttığını görüp görmemek için. Çarşamba gideceğim. Belki kese se görünür. Haber ver lütfen. Güzel sonuçlar gelsin.
Teşekkür ederim peki sizinkini karından görebildi mi alttan mı baktı acaba ?Benim de o civardaydı ilk gittim hemen doktor bakmadı ertesi gün aynı yerden tekrar kan ver dedi 2500 çıkmıştı
Öyle olunca da gel bakalım kese görünür demişti gördük çok şükür
3 Ağustos idi en son adetimin başlangıcı. Ben de perşembe yada cumaya kadar bekleyeceğim sanırım.Bende 4+4 deym ve 5 gün önce benm 53 cıktı sizinle aynıyız ama ben biraz geriden geliyorum galiba aslında bugün bende kan verecktm ama Vazgeçtim bekleyebilirsem cumaya kadar durucam en son adet tarihiniz nedir acaba
Alttan baktı canımTeşekkür ederim peki sizinkini karından görebildi mi alttan mı baktı acaba ?
Hayırlı olsun. Benim de sat 12 Ağustos. Aynıyız aramızda 1 gün var. Benim de bugün 53 çıktı değerimHerkese merhaba Ben de katıldım aranıza. Sat 11 ağustos henüz çok yeniyiz. Doğum tarihi uygulamada 15 mayıs gösteriyor. Bugün kan verdim ilk kez 47.7 çıktı V e n u s
Ayyy süper birlikte takip ederiz sana da hayırlı olsun canımHayırlı olsun. Benim de sat 12 Ağustos. Aynıyız aramızda 1 gün var. Benim de bugün 53 çıktı değerim
Ayyy kız bende geldim buraya cahillik işte listeye kim yazıyor kime yazıcaz bilgileriAyyy süper birlikte takip ederiz sana da hayırlı olsun canım
Tatlım hoşgeldin, yaş, Son adet tarihi, tahmini doğum tarihi eğer kalp atışını duymuşsan onun tarihiAyyy kız bende geldim buraya cahillik işte listeye kim yazıyor kime yazıcaz bilgileri
Merhaba emin olmak istedim buraya gelmek için daha önce bi kimyasalım oldu şükür kan verdim bugün üçüncü kez 947 çıktı öyle gelmeye karar verdim yaş 27 Sat 5 Ağustos doğum tarihi 12 Mayıs yazıyor ama sezeryan olucağım için kendi doğum tarihimi 6 Mayıs olsun istiyorum benide alın listeyeTatlım hoşgeldin, yaş, Son adet tarihi, tahmini doğum tarihi eğer kalp atışını duymuşsan onun tarihi