2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah
S a l o m i ve P Pembepilates de doğurdu onlarda iyi maşallah bebişleriyle

Ay deli olıcam kızlar. Tam uyuyorum bir vuruyor mesaneme tuvaleti üst üste üc kere gittim asla durmadı vurması sürekli çişim geliyor çıkacakmış gibi hissediyorum yaaa

İkinciye izin vardı aslında annem eşime sen git dedi biz hallederiz dedi

Güncelleme geldi bana kızlar doğurmak isteyen periler gitti, emzirmek isteyen perilerim geldi ha bire emzirmek istiyorum ama uykusuzluktan halim kalmadı
Benimki uykuya bayagi düşkün ya emzirmek için uyandıramıyoruz öyle bi uyku isteği yoksa cok cok seslerle emzinler hep cok güzel di mii maşallah

Evet böyle düşününce de dediğin gibi mantıklı bu hafta dogurcaksin bence sen

Aay maşallah size
Ben de spinal oldum en korktuğum kısım karnıma bastirmalariydi, ameliyathanede çıkarken ilk sorduğum o oldu odaya gelip karnıma basacaklar mi dedim hayır ameliyatta tüm kalıntıları çıkarttılar zaten dedi kadın, rahatladım. Benim de göğüs ucu problemli emerken kayboluyor sinir oluyor bazen yakalıyor çekiyor ama devam etmek istemiyor. Silikon uca alıştı artık göğüs ucunu hiç istemiyor. Ben de doğduğu zaman göğüs ucunu çıkartıp kendi gogsume tutuyorum tükürük enzimleri gecsin süt uretimi ona göre olsun diye, dediğin gibi şöyle bir baktığında her şeye değer diyorsun

Kızlar grupta kimin göbüşü küçülmüştü ya benim sanki göbeğim küçülmüş bu neden olur ki

Güncelleme geldi bana kızlar doğurmak isteyen periler gitti, emzirmek isteyen perilerim geldi ha bire emzirmek istiyorum ama uykusuzluktan halim kalmadı
Dur dur öyle deme
Benim bebenin yeni guncellemesi bu emiyor gazını alıyorum altına yapmış oluyor, değiştirip tekrar emziriyorum artık uyuyakaliyor gazını alıp yatırıyorum tekrar istiyor emzik veriyorum oyle bir çekiyor ki aç resmen alıyorum bir daha emziriyorum ağzı açık uyuyakaliyor gazını almayı atlıyorum o esnada çünkü hem as emmiş oluyor hem gazı alırsam uyanacak yatırıyorum mizirdanmalar başlıyor sansliysam emzik verip alnını kaşlarini sevince uyuyor ama şanslı saatlerimde değilsem emzik verince tukuruyor resmen meme istiyor alınca da emiyor anlamadım ben bu çocuğu bir türlü ve bu döngü genelde gece ikinci uyanisimizda oluyor en az 1 buçuk saat emzir yatır alt değiştir döngüsüyle geçiyor

Kızlar mesajları okuyamadım ama şu tarifi paylasandan Allah razı olsun sezeryandan 1 gün önce içmeye basladım hastaneyede gonderdım cok işe yarıyor
Aaa ben bu tarifi görmemiştim ama anneme söyledim kuru dut kuru incir süt yapıyormuş diye o da kendi kafasına göre yapmıştı dut incir kayısı olarak gerçekten süt yapiyor başlarda bebiş çok içermediği için günde 2-3 kez sağım yapiyordum sürekli bunu içtim, soğuk olmamasına dikkat ettim bir de

Ay o yanma bende de oluyor bi kaç gündür ara ara. Tam vajina girişi antibiyotikte kullandım bende malum anlamadım neden bide kemik ağrısı çekiyorum vajina etrafında
Evet canım kemik agrısı bende de kırılıyor gibi
Sanki ama o vajina yanması mahfetti beni enfeksiyon varken bile yaşamamıştım sadece adet oldugum gün olurdu bende acaba kanamam mı olacak diye düşündüm geçti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…