- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 31
Bu enerciiii bana neden gelmiyor, hala hastane çantam hazır değil 37 oldum bugünBanada ptesiye çok var gibi geliyor kavuşuyoruz nasipse
Bana bi doğurma enerciiiii si geldi sabah beri iş yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu enerciiii bana neden gelmiyor, hala hastane çantam hazır değil 37 oldum bugünBanada ptesiye çok var gibi geliyor kavuşuyoruz nasipse
Bana bi doğurma enerciiiii si geldi sabah beri iş yapıyorum
Ne kadarda hayırlı gelin maşaalaaaaahhhPerşembe yola çıkacak olan kaynanam çıkmış yola geliyormuş o gelmeden doguramadım
İnsan en azından stresten doğurur ben olsam çooktan...Perşembe yola çıkacak olan kaynanam çıkmış yola geliyormuş o gelmeden doguramadım
Ayy inan hiç istemiyorum yalana gerek yok her şeye çok karışıyor çok soruyor detaya iniyor hiç susmuyorNe kadarda hayırlı gelin maşaalaaaaahhh
Sabah 9 da inecek bugün dip köşe ev temizledim yok gelmiyor bebişİnsan en azından stresten doğurur ben olsam çooktan...
Kızzzz ben 34. Haftadayım korkudan herşeyi bitirdim üstelik yetişmez diye sinir stres oldum beşik kaldı onda da durmadan hazır etsem mi diye düşünüyorumBu enerciiii bana neden gelmiyor, hala hastane çantam hazır değil 37 oldum bugün
Yarına bitiricem o iş bendee daha yeni bıraktım vallahi işi artık evdeyimm yaparımmmKızzzz ben 34. Haftadayım korkudan herşeyi bitirdim üstelik yetişmez diye sinir stres oldum beşik kaldı onda da durmadan hazır etsem mi diye düşünüyorum
Oyyy canım geçmiş olsunnn hiç bilmiyorum şimdi kızlar yazarlar bakalımm doktoruna yazdın mı peki sen bu durumuKızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek melegim can P Pembepilates K kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Çati muayenesinden sonra Herkesin kanamasi başlamasi tesadüf müKızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek melegim can P Pembepilates K kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Muayneden dolayı lekelenme olur ama çok fazla olması normal mi bilmiyorum kuzum, doktoruna bi sor istersen. Ağrı nasıl bi ağrı sancı mı?Kızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek melegim can P Pembepilates K kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Ağrı var canimMuayneden dolayı lekelenme olur ama çok fazla olması normal mi bilmiyorum kuzum, doktoruna bi sor istersen. Ağrı nasıl bi ağrı sancı mı?
Baska gruplarda okumustum birkac kisinin catidan sonra boyle lekelenmesi olup sancisi başlamisti hatta bazi doktorlar bilerek uyariyor dogumun baslamasini kolaylastiriyormus. Seninki de belki oyledir ama kanaman coksa yine de doktoruna haber ver.Kızlar çatıda 2 3 kere canım acıdı parmağıyla içeri bir şeyler yaptı kafa çapını full hissettim bebeğin şaka gibi
Muayneden kaynaklıdır büyük ihtimalle ama kanamyı bi mesaj at sor miktarını rengini söyleAğrı var canim
Baya ileri bakıyor banada 1 hafta sonra bakacak kanala girmiş mi bebiş ?Kızlar çatıda 2 3 kere canım acıdı parmağıyla içeri bir şeyler yaptı kafa çapını full hissettim bebeğin şaka gibi
Vay be demek öyle mi sağol canim çünkü parmaklarini gezdirdi 2 3 kere acıdı normalde burda catiya girenler acıdı diyordu bir kere acımış gibi birde ben kasmadim hani o acıyı tarif edemiyorum korkulacak bir şey değil ama anlamlandiramiyprum.. duruma göre aricam doktoruBaska gruplarda okumustum birkac kisinin catidan sonra boyle lekelenmesi olup sancisi başlamisti hatta bazi doktorlar bilerek uyariyor dogumun baslamasini kolaylastiriyormus. Seninki de belki oyledir ama kanaman coksa yine de doktoruna haber ver.
Girmiş canım kanala 1 cm bile açmış hatta zorluyor açmak için dedi..Muayneden kaynaklıdır büyük ihtimalle ama kanamyı bi mesaj at sor miktarını rengini söyle
Baya ileri bakıyor banada 1 hafta sonra bakacak k kanala girmiş mi bebiş ?
Çatı muayenesinden sonra o tarz kanama geliyor canım doktor da demiştir zaten kanama olabilir diye. Benim de gelmişti.Kızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek melegim can P Pembepilates K kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Bu normal bişey mi ? Çünkü bebeklerin normal zamaninda gelmesi için çoğu kişi sezeryan yapmiyor . Bu da bebeğin alanina müdahale sonuçta .Baska gruplarda okumustum birkac kisinin catidan sonra boyle lekelenmesi olup sancisi başlamisti hatta bazi doktorlar bilerek uyariyor dogumun baslamasini kolaylastiriyormus. Seninki de belki oyledir ama kanaman coksa yine de doktoruna haber ver.
Canım o o an gösterdi kanlı akıntı ama pembemsi hani nişan gösterdi bildiğin.. Bu bildiğin adet kanı saf bi şekildeÇatı muayenesinden sonra o tarz kanama geliyor canım doktor da demiştir zaten kanama olabilir diye. Benim de gelmişti.