2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen epidural mi istiyorsun canım ben de sezaryende karar kıldım kesin benim için artık
Evet canım epidural istiyorum ama genel anestezi de çok mantıklı gelmeye başladı olan arkadaşlarım çok rahat etti. Psikolojik olarak daha sakin geçiyor panik varsa özellikle ama Doktoruma danışacağım cuma günü randevum var.

Ben şuan bile kabullenemiyorum sanki devlet göreve yolluyor ne gelememesi
Özel sektör sorunları işte maalesef gerçekten de yoğun hak veriyorum ama yani müdürü de anlayış göstersin napalım doğum bu neticede, başka personel mi yok aynı işi yapacak. Aynı durumda ben olsam işim umrumda olmazdı. Neyse umarım çözülür artık stres olmak istemiyorum

Çözülür canım bu çok önemli bir şey belkide eşin sen ne olur ne olmaz her şeye hazırlıklı ol diye de söylüyor olabilir...

İnsanlar hep gereksiz ve saçmalarmış da bizim algılarımız ekstra açılmış sanki hamilelikte görmezden gelme yeteneğini kaybetmişiz ajsjsjsj
Getirdiler mi kız bari hediyelerini değdi mi sence daveti kabul etmene çok merak ettim
Dayımla yengem getirdi ayakkabı almışlardı hediye olarak. Onun dışında kendi oğullarından kalan tonlarca oyuncak, minik bi motor, sandalye vs ne sakladılarsa getirmişler sağolsunlar. Teyzem tabi ki hiçbir şey almadı

Yok artık bi zahmet doğuma da gelsin. Çocuğu tek başına yapmışsın gibi davranıyor. Benimkide işkolik dün doğumdan sonra ben işe gitsem olur mu diyor hani sabahtan alırlarsa öğleden sonra filan. Git dedim ne diyim. Gece bende kalcam mı diyor kalmana gerek yok var yanımda insan dedim. Ertesi gün de bizi taburcu edip tekrar işe döner. Ama senle durumlarımız farklı işte. Dediğin gibi senin çevrende insan yok teksin ona ihtiyacın var adam doğuma bile gelemem diyor

Kızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Hayirli olsunn benimki 2705 dogdu.ilk basta odem atitorlar 2.500e dustu. Simdi 2.650. doktor ii dedi.toparlar annesi sen dert etme benimki 1 haftalik oldu simdi cuk cuk emmeyi ogrendi.memeden ayrilmiyor

Çözülür canım bu çok önemli bir şey belkide eşin sen ne olur ne olmaz her şeye hazırlıklı ol diye de söylüyor olabilir...
Yani gelememe durumu olursa o zaman birisini ayarlasın bana özel hemşire falan tutsun
Öyle valla canım yani yanında birisi olsa bile insan eşini istiyor. Bir de hiç kimsen yoksa imkansız yani, doğum sanki çok kolay bir şeymiş gibi kendim nasıl halledeyim

Canim senin giydiginin 1 kat fazlasi olacak sekilde giydiriyorsun.ben tek parca pamuklu ileyim evde. Ev sicakligim 24 derece.(22-24 oneriliyor yenidogan icin) onada zibin ustune kiyafetini giydiriyorum evde yetiyor.el ve ayaklari ayri degerlendirin dedi doktor...onlar soguk olabiliyor.ayaklara 2 kat corap yaoiyorum soguk ise

Şu göğüs kapağımı ne diyorlar sanırım. Hem hava aldırıyor hem birikeni boşa götürmüyor sanırım ben aldırma ama tabi ne kadar faydalı bilemiyorum
Birikeni vermek içime sinmiyor ya terliyorum falan süt orada sıcaktan kötü olmus gibi hissediyorum silikon göğüs ucu takıyorum,bazen altini değiştiriyorum gazını alıyorum derken göğüs ucu kalıyor içinde birikiyor atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…