Gumus kapak ustune koyuyorum ben pedi..sen niye takniyorsun ki. İkisini de kullaniorum ben.Ben ilk bir kaç gün gümüş kapak kullandım, kıyafetlerim hep ıslak sonra fark ettim ki bebisim bir göğsü emerken diğeri de tetiklenip akiyormus o günden beri sadece göğüs pedi kullanabiliyorum gümüş kapak falan yalan oldu
Kuzum 38 de 2.700 dogdu benim kiz..cokta saglikli..moral bozacak bir seyri yok senin bidiginEvet canım 35 olcak yarın ınsallah işte kılo alamamıs canım boyu çok uzamamıs 2300 işte ama moralim cok bozuk kızlar hemde cok
10.05 çok güzel bir tarihKontrolden çıktım kızlar 3 kilo olmuş minnoş kızımboyunu söylemedi ölçüm kağıdı da vermedi nstden kafam Leyla çıktığım için aklıma gelmedi benim de
Sezaryen günü aldım 10 mayısa ama hala emin değilim dedim, doktor da biz yazalım da dursun madem dedi normal yapmak istersen iptal ederiz dedidoktor aslında 8-9 mayısa gün verelim dedi ben 10 olsa olur mu dedim 10.05 daha güzel bir tarih gibi geldi
Sezaryen olsa bile kendisi gelmek isteyince gelse beklesek dedim, burası tam teşekküllü bir hastane değil dedi gece olursa gerekli personel gelene kadar riskli olabilir dedi sezaryen için sonuçta daha çok hazırlık gerekiyor dedi. O yüzden 40 ı bekleyemeyiz dedi. 39+0 a gün almış oldum zaten. Ama hala kararsızım kızlar ya normali denesem mi direkt sezaryen mi olsam diye.
Bu arada kafası 37+5 ile uyumlu önden gidiyor dedi. İlk doğumda da kafası büyüktü ondan mı zorlandım acaba dedim o da kalçayı zorlayabiliyor evet ama şu an için çok koca kafalı diyemeyiz dedi
Onun dışında bir sorun yok şükür
Keki kafalarına atsaydınAy dün bizimkiler çaya gelmek istedi bebişe bi şeyler getireceklermiş. Ben de kuru kuru çay vermiym dedim markette hazır cheesecakeler var ya ondan aldım koydum. Teyzem tabağı eline aldı özge mi yaptı bunu diyoyahu ben son ayında hamile bi kadınım önüne kuru çay koymadığıma şükret daha ben mi yapmışım bal gibi biliyo onun market keki olduğunu. Aynen teyze ben nefesi zor alıyorum kalktım sana cheesecake yaptım dedim. Pastayı güzel yaparsın ya sen yapmışsındır sandım dedi. O günler geride kaldı dedim ben de. Sonra baktım çay içmiyolar doğal olarak kahveleri yapıyorum dedim. Tamam tamam biz aldık mesajı diyo. Sanki ben kahvenizi de için gidin artık demişim iması yapıyo bana. Bu son zamanlarda herkese kinlenme olayı doğru ama insanlar da çok düzgün değil arkadaşlar daha net görmeye başlıyoruz o yüzden kinleniyoruz bence
Getirdiler mi kız bari hediyeleriniHahahaha sırf dayım bebeğe bi şeyler aldı kesin onu getirecek diye kabul ettim yoksa teyzem normal zamanda bile kabul edilmezmiş onu öğrendim
Bir sinir krizi bir duygusallık şimdi de evladıma kavusma ısteğiyle bı huzur geldi bakalım ılerleyen surecte ne olcakNasılsın şimdi canım
Sen epidural mi istiyorsun canım ben de sezaryende karar kıldım kesin benim için artıkBoşver sezaryan ol geç kafan rahat olacak yok açılma kaç cm yok suni sancı mı, kısa süren de var normal doğumu saatler süren de.
Bunlar bana daha sorun geliyor en korktuğum da yeterli ıkınamazsam oksijen gitmezse, doktor müdahale ederek alırsa kısmı düşünmek bile istemiyorum.
Oy kıyamam sanaBir sinir krizi bir duygusallık şimdi de evladıma kavusma ısteğiyle bı huzur geldi bakalım ılerleyen surecte ne olcak
Yarına kardelen yapacak inşallah canımKızlar iki üç gündür giremedim biraz yoğundum. Doğum yapan yok dimi
Maşallah canım bir boğa annesi dahaBugün kontrol günümüzdü 35. haftada kilosu biraz fazla artmış bu şartlarda normal doğum olmayabilir dedi zaten bekliyordum boyle demesini ama üzüldüm 3200 gram kilosu 45 cm de boyu ciktiödemin de çok var dedi normal şartlarda zaten 39'u göremezdin sezeryan senin için daha iyi olur yoksa ben de normal doğumu destekliyorum dedi o konuda doktoruma güveniyorum ama üzüldüm işte haftaya gittiğimde gün belirleyeceğiz tahminimce 10-15 Mayıs arasi bir gun verir o zamana kadar doğum başlarsa ne olur dedim onu o zaman düşünürüz dedi o kadar da net sağolsun
Aynen canım eşim de 15 inden sonra doğur diye istiyordu işleri var diye bugün benimle hastaneye bile gelmedi, aradım söyledim gün aldım diye, 10 u olduğunu duyunca aslında bekleyip normal mi deneseydin diyo10.05 te güzel tarih. Eşin istiyodu zaten 15 i. Olsun bebek sağlıkla gelsin de belki daha erken gelir belli mi olur nasip
Ben de çok sıkıldım şu muallaktan cesurum savaşcım35+1de benim bebek 3400du doktor normal dogurcaksin dedi.. neye göre kime göre bu bilgiler gerçekten bebeğimi riske atmak istemiyorum ya... boyuda 51 cmdi.. şuan 37+3üm ve 39u görmeye doğru emin adımlarla yol alıyorum.. birde doktor ne zaman doğacağı belli olmaz belki yarın belkide 40.hafta doğar demişti..
Senin için hayırlısı olsun canım en azından bebeğin sağlıklı ama şu değişen durumlar can sıkıcı
Anesteziye önceden mi karar veriliyor canım? Doktor eğer sezaryene karar verirsen anestezi doktoru ile görüşürsün dediSen epidural mi istiyorsun canım ben de sezaryende karar kıldım kesin benim için artık
Sağlıkla kucağına al cnm haftası iyi ciğer geliştirici de yapılmış dualarımız seninleBir sinir krizi bir duygusallık şimdi de evladıma kavusma ısteğiyle bı huzur geldi bakalım ılerleyen surecte ne olcak
Bence onuda derdi de laf ananesine gidecek diye dememiştir
ay biraz sinir bozucu olmuş. Şimdi bisürü şey yazardım ama sende herşeyin farkındasın iyice canını sıkmak istemiyorum. İşkolik ol çalışan adam iyidir de çocuğun oluyor be adamAynen canım eşim de 15 inden sonra doğur diye istiyordu işleri var diye bugün benimle hastaneye bile gelmedi, aradım söyledim gün aldım diye, 10 u olduğunu duyunca aslında bekleyip normal mi deneseydin diyoyani bu kadar işkolik olunur sanki her sene doğuruyorum bu 10. çocuğumuzmuş gibi bir umursamazlık
Öyle canım maalesef bir de burada kimsemiz yok biliyorsun, hani etrafımda annemler olur kayınvalidemler olur ya onlar ilgilenir seninle falan der zaten yalnızım bir de böyle söyleyip beni iyice geriyor. Doğuma gelemeyebilirim falan diyoBence onuda derdi de laf ananesine gidecek diye dememiştir
ay biraz sinir bozucu olmuş. Şimdi bisürü şey yazardım ama sende herşeyin farkındasın iyice canını sıkmak istemiyorum. İşkolik ol çalışan adam iyidir de çocuğun oluyor be adam
Vallahi ya omrumuzu yediBen de çok sıkıldım şu muallaktan cesurum savaşcım
Ben şuan bile kabullenemiyorum sanki devlet göreve yolluyor ne gelememesiÖyle canım maalesef bir de burada kimsemiz yok biliyorsun, hani etrafımda annemler olur kayınvalidemler olur ya onlar ilgilenir seninle falan der zaten yalnızım bir de böyle söyleyip beni iyice geriyor. Doğuma gelemeyebilirim falan diyoboşanma sebebi bile olur valla lohusa kafasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?