2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Gumus kapak ustune koyuyorum ben pedi..sen niye takniyorsun ki. İkisini de kullaniorum ben.

10.05 çok güzel bir tarih hakkında hayırlısı olsun inşallah hangi doğum hakkında hayırlısıysa bebek için senin için iyiyse o olsun inşallah

Keki kafalarına atsaydın bence biz iyi kinleniyoruz ya herşeye ben de bugün fark ettim iyi alıngan oldum noldu bana hiç umursamayacağım şeyleri büyük dert etmeye başlamışım bir silkelenmemiz lazım analar

Sen epidural mi istiyorsun canım ben de sezaryende karar kıldım kesin benim için artık

Maşallah canım bir boğa annesi daha

10.05 te güzel tarih. Eşin istiyodu zaten 15 i. Olsun bebek sağlıkla gelsin de belki daha erken gelir belli mi olur nasip
Aynen canım eşim de 15 inden sonra doğur diye istiyordu işleri var diye bugün benimle hastaneye bile gelmedi, aradım söyledim gün aldım diye, 10 u olduğunu duyunca aslında bekleyip normal mi deneseydin diyo yani bu kadar işkolik olunur sanki her sene doğuruyorum bu 10. çocuğumuzmuş gibi bir umursamazlık

Ben de çok sıkıldım şu muallaktan cesurum savaşcım

Yok ANAN yaptı diyeymiş özge O ozgeeeee1
Bence onuda derdi de laf ananesine gidecek diye dememiştir
ay biraz sinir bozucu olmuş. Şimdi bisürü şey yazardım ama sende herşeyin farkındasın iyice canını sıkmak istemiyorum. İşkolik ol çalışan adam iyidir de çocuğun oluyor be adam

Öyle canım maalesef bir de burada kimsemiz yok biliyorsun, hani etrafımda annemler olur kayınvalidemler olur ya onlar ilgilenir seninle falan der zaten yalnızım bir de böyle söyleyip beni iyice geriyor. Doğuma gelemeyebilirim falan diyo boşanma sebebi bile olur valla lohusa kafasıyla

Ben şuan bile kabullenemiyorum sanki devlet göreve yolluyor ne gelememesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…