- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
Dualarımız seninleEvet canım 35 olcak yarın ınsallah işte kılo alamamıs canım boyu çok uzamamıs 2300 işte ama moralim cok bozuk kızlar hemde cok
Bu mesajınızı yeni gördüm. Moralinizi hiç bozmayın kötüyü düşünmeyin. 2 yi geçmiş kilosu. Benim doktorum kilosu ikiyi geçerse yogun bakımdan bile kurtarabilir demişti ikizlerimin biri için. Hafta olarakta çok ufak haftada değil. Siz gönlünüzü ferah tutup dua edin bol bol sağlıkla gelsinEvet canım 35 olcak yarın ınsallah işte kılo alamamıs canım boyu çok uzamamıs 2300 işte ama moralim cok bozuk kızlar hemde cok
15 Mayıs diyodun onu sordun mu canım kabul etcekmiydi acaba ama gerçi zaten 39 a gün almışsın 40 ı bekleyemeyiz demiş 15 mayısı kabul etmezdi zaten. Maşallah sağlıklıymışta kilosu da iyi artmış bakalım seçimi sana bırakıp 10 mayısta mı gelecek kendi karar verip daha erken gelmeye mi kalkacak hanımefendiKontrolden çıktım kızlar 3 kilo olmuş minnoş kızımboyunu söylemedi ölçüm kağıdı da vermedi nstden kafam Leyla çıktığım için aklıma gelmedi benim de
Sezaryen günü aldım 10 mayısa ama hala emin değilim dedim, doktor da biz yazalım da dursun madem dedi normal yapmak istersen iptal ederiz dedidoktor aslında 8-9 mayısa gün verelim dedi ben 10 olsa olur mu dedim 10.05 daha güzel bir tarih gibi geldi
Sezaryen olsa bile kendisi gelmek isteyince gelse beklesek dedim, burası tam teşekküllü bir hastane değil dedi gece olursa gerekli personel gelene kadar riskli olabilir dedi sezaryen için sonuçta daha çok hazırlık gerekiyor dedi. O yüzden 40 ı bekleyemeyiz dedi. 39+0 a gün almış oldum zaten. Ama hala kararsızım kızlar ya normali denesem mi direkt sezaryen mi olsam diye.
Bu arada kafası 37+5 ile uyumlu önden gidiyor dedi. İlk doğumda da kafası büyüktü ondan mı zorlandım acaba dedim o da kalçayı zorlayabiliyor evet ama şu an için çok koca kafalı diyemeyiz dedi
Onun dışında bir sorun yok şükür
Aaa iyi bulmuşuz yengeçleri bak ben eşimle tanıştığımda yengeç olduğunu öğrenince kanım kaynadı en azından bildiğimiz burç huy diyeAyy benimde eşim yengeç burcu
Bak o konularda bende soğukkanlıyımdır ama içten içe içim gider onlara yansıtmam
iyi cevap vermişsin bile bile mahsus soruyor özge mi yaptı filan diye belli işte market keki olduğu ne istiyorsun doğurdu doğuracak kadından. Ay senin cevaba içimin yağları eridiAy dün bizimkiler çaya gelmek istedi bebişe bi şeyler getireceklermiş. Ben de kuru kuru çay vermiym dedim markette hazır cheesecakeler var ya ondan aldım koydum. Teyzem tabağı eline aldı özge mi yaptı bunu diyoyahu ben son ayında hamile bi kadınım önüne kuru çay koymadığıma şükret daha ben mi yapmışım bal gibi biliyo onun market keki olduğunu. Aynen teyze ben nefesi zor alıyorum kalktım sana cheesecake yaptım dedim. Pastayı güzel yaparsın ya sen yapmışsındır sandım dedi. O günler geride kaldı dedim ben de. Sonra baktım çay içmiyolar doğal olarak kahveleri yapıyorum dedim. Tamam tamam biz aldık mesajı diyo. Sanki ben kahvenizi de için gidin artık demişim iması yapıyo bana. Bu son zamanlarda herkese kinlenme olayı doğru ama insanlar da çok düzgün değil arkadaşlar daha net görmeye başlıyoruz o yüzden kinleniyoruz bence
Ay yeni gördüm nekadar olmuş bebişin kilo filan kuvez ihtimalinden bahsetti mi doktor? Gerçi yine haftası büyük çok şükür kuvezde kalsada sıkıntısız alırsın fazla uzun sürmeden kucağına. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım kavuştuğunuza sevinsem mi erken geldi korkuların nüksetti üzülsem mi bilemedimKızlar bana dua edin yarın doğuma giriyprum bebeğin suyu azalmış gelişimi yavaşlamış doktor durması rısklı dedi
annenle çok iyi anlasacaklarYok ya ben o kadar değilim Allah korusun ama eşim o kadar pinti pasaklı ki ben bir toz alayım evde kıyamet kopuyor alışık değil
Canım 2300 dedi işte boy 50 cm kuvez konusunda net bişey diyemedi dun ıkız bebekler doğmuş bırı 1900 bırı 2200 mus ıkısınıde annesine teslim ettik ciğer geliştiricinde var ama alınsa bile korkulacak bir durum yok dedi inşallah öyledirAy yeni gördüm nekadar olmuş bebişin kilo filan kuvez ihtimalinden bahsetti mi doktor? Gerçi yine haftası büyük çok şükür kuvezde kalsada sıkıntısız alırsın fazla uzun sürmeden kucağına. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım kavuştuğunuza sevinsem mi erken geldi korkuların nüksetti üzülsem mi bilemedim
Ay evet ciğer geliştirici de yaptırmıştın dimi bak bunu duyunca nasıl rahatladım hiç korkma kilosu da iyi yarın kucağına alacaksın sağlıkla Allahın izniyle hiç kuvez filan uğraşmadanCanım 2300 dedi işte boy 50 cm kuvez konusunda net bişey diyemedi dun ıkız bebekler doğmuş bırı 1900 bırı 2200 mus ıkısınıde annesine teslim ettik ciğer geliştiricinde var ama alınsa bile korkulacak bir durum yok dedi inşallah öyledir
Ay hiç deme bazen ağzımdan çıkanlara ben bile şaşırıyorum nasıl söyledim diye hahahahaAaa iyi bulmuşuz yengeçleri bak ben eşimle tanıştığımda yengeç olduğunu öğrenince kanım kaynadı en azından bildiğimiz burç huy diye
iyi cevap vermişsin bile bile mahsus soruyor özge mi yaptı filan diye belli işte market keki olduğu ne istiyorsun doğurdu doğuracak kadından. Ay senin cevaba içimin yağları eridi
Ayy inşallah canım 26 da vurdu canım bugun tekrarlamadı onu da sormadım da tekrar vurmaya gerek var mı dıyeAy evet ciğer geliştirici de yaptırmıştın dimi bak bunu duyunca nasıl rahatladım hiç korkma kilosu da iyi yarın kucağına alacaksın sağlıkla Allahın izniyle hiç kuvez filan uğraşmadandualarım seninle canım
35+1de benim bebek 3400du doktor normal dogurcaksin dedi.. neye göre kime göre bu bilgiler gerçekten bebeğimi riske atmak istemiyorum ya... boyuda 51 cmdi.. şuan 37+3üm ve 39u görmeye doğru emin adımlarla yol alıyorum.. birde doktor ne zaman doğacağı belli olmaz belki yarın belkide 40.hafta doğar demişti..Bugün kontrol günümüzdü 35. haftada kilosu biraz fazla artmış bu şartlarda normal doğum olmayabilir dedi zaten bekliyordum boyle demesini ama üzüldüm 3200 gram kilosu 45 cm de boyu ciktiödemin de çok var dedi normal şartlarda zaten 39'u göremezdin sezeryan senin için daha iyi olur yoksa ben de normal doğumu destekliyorum dedi o konuda doktoruma güveniyorum ama üzüldüm işte haftaya gittiğimde gün belirleyeceğiz tahminimce 10-15 Mayıs arasi bir gun verir o zamana kadar doğum başlarsa ne olur dedim onu o zaman düşünürüz dedi o kadar da net sağolsun
Doğal zeytinyağı surebilirsin veya içeriği temiz bebek yağı ama içeriği temiz hangisi bilmiyorum benim araştıracak zamanım olmazsa bu konuyu johnsons babynin bebek yağını kullanicamKızlar bebişlere banyodan sonra masaj yapanlar hangi yağı kullanıyor önerileriniz neleryıkadım misledim yağını sürüp masajını yaptım diyolar ya o yağ tam olarak ne oluyor sizler aldınız mı ne aldınız
Dün ne konuşuyorduk bugün ne konuşuyorduk hayata bakCanım 2300 dedi işte boy 50 cm kuvez konusunda net bişey diyemedi dun ıkız bebekler doğmuş bırı 1900 bırı 2200 mus ıkısınıde annesine teslim ettik ciğer geliştiricinde var ama alınsa bile korkulacak bir durum yok dedi inşallah öyledir
Evet canım ben de ondan korkuyorum ki ilkinde ıkınamadım işte yani ıkınmama rağmen çıkmadı bebek daha doğrusu iri ve kafası büyük olduğu için, çok şükür bir hasar kalmadı ama o risk beni de korkutuyor açıkçası sezaryene meyilliyim o yüzden.Boşver sezaryan ol geç kafan rahat olacak yok açılma kaç cm yok suni sancı mı, kısa süren de var normal doğumu saatler süren de.
Bunlar bana daha sorun geliyor en korktuğum da yeterli ıkınamazsam oksijen gitmezse, doktor müdahale ederek alırsa kısmı düşünmek bile istemiyorum.
40. haftayı kabul etmedi canım, bebek zamansız gelirse hastanede doktor bulmak zor oluyor diye en geç 39 da alalım dedi. İnşallah gününü doldursun da 10 mayıstan önce gelmesin bari15 Mayıs diyodun onu sordun mu canım kabul etcekmiydi acaba ama gerçi zaten 39 a gün almışsın 40 ı bekleyemeyiz demiş 15 mayısı kabul etmezdi zaten. Maşallah sağlıklıymışta kilosu da iyi artmış bakalım seçimi sana bırakıp 10 mayısta mı gelecek kendi karar verip daha erken gelmeye mi kalkacak hanımefendi
Sıkma canını iki kiloyu geçti ya çabuk toparlar inşallah küvöze de gerek kalmadanCanım 2300 dedi işte boy 50 cm kuvez konusunda net bişey diyemedi dun ıkız bebekler doğmuş bırı 1900 bırı 2200 mus ıkısınıde annesine teslim ettik ciğer geliştiricinde var ama alınsa bile korkulacak bir durum yok dedi inşallah öyledir
Mustela bebek losyonu aldım benKızlar bebişlere banyodan sonra masaj yapanlar hangi yağı kullanıyor önerileriniz neleryıkadım misledim yağını sürüp masajını yaptım diyolar ya o yağ tam olarak ne oluyor sizler aldınız mı ne aldınız
Aynen canım sıkıldı ama ödemim cok fazla muhtemelen ondan dedi suan tansiyon sorunun yok ama ilerde olabilr riske atmak istemiyorum dedi35+1de benim bebek 3400du doktor normal dogurcaksin dedi.. neye göre kime göre bu bilgiler gerçekten bebeğimi riske atmak istemiyorum ya... boyuda 51 cmdi.. şuan 37+3üm ve 39u görmeye doğru emin adımlarla yol alıyorum.. birde doktor ne zaman doğacağı belli olmaz belki yarın belkide 40.hafta doğar demişti..
Senin için hayırlısı olsun canım en azından bebeğin sağlıklı ama şu değişen durumlar can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?