2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bana dua edin yarın doğuma giriyprum bebeğin suyu azalmış gelişimi yavaşlamış doktor durması rısklı dedi
Aa çok geçmiş olsun canım zaten yarın 35 dimi günümüz aynıydı kilosu nasıl hayırlısıyla zaten gelişimini tamamlamış oluyor sağlıcakla al kucağına

Kardelenzey canim sen bir anormallik hissettin mi, bebek hareketlerinde azalma falan? Sanirim suyu azalinca hareketleri azaliyordu. Bir de gelisimi ne kadar gerilemis?

Aa çok geçmiş olsun canım zaten yarın 35 dimi günümüz aynıydı kilosu nasıl hayırlısıyla zaten gelişimini tamamlamış oluyor sağlıcakla al kucağına
Evet canım 35 olcak yarın ınsallah işte kılo alamamıs canım boyu çok uzamamıs 2300 işte ama moralim cok bozuk kızlar hemde cok

Kardelenzey canim sen bir anormallik hissettin mi, bebek hareketlerinde azalma falan? Sanirim suyu azalinca hareketleri azaliyordu. Bir de gelisimi ne kadar gerilemis?
Canım evet 3 gündür burdada bahsettim yavaslama ve topaklanma hissediyordum doktora bunu söyleyince zaten hiç riske atmaya gerek yok dedi

Akıntın felan var mıydı canım sızıntı şeklinde felan mı azalmış acaba
Yok yok canım plesenta yaşlanmasından kaynaklı olmus 2 hafta ıcınde ne olduysa olmuş işte doktor sana baglı değil dedi olabılıypr dedi ama kızlar ben cok uzuldum bazı seylere ona baglıyorım

Evet canım 35 olcak yarın ınsallah işte kılo alamamıs canım boyu çok uzamamıs 2300 işte ama moralim cok bozuk kızlar hemde cok
Canını sıkma hiç içerde beslenemeyenler dışarda daha iyi beslenir merak etme sen stres yapma bebiş de etkilenmesin kilosu da iyi maşallah hiç sıkıntı yapma benim yeğenim 38. Haftada 2350 doğmuştu seninki daha 35te bu şekilde gelişimi de tamamlamıştır zaten gönlünü ferah tut

Yok yok canım plesenta yaşlanmasından kaynaklı olmus 2 hafta ıcınde ne olduysa olmuş işte doktor sana baglı değil dedi olabılıypr dedi ama kızlar ben cok uzuldum bazı seylere ona baglıyorım
Şu geçenki olaylar yüzünden mi olabilir canım stres yapmamak lazım işte ama yakınlarımız anlamıyor sanki hiçbir zaman bir şey olmayacak gibi davranıyorlar olan oldu şimdi önüne bak bebişini kucağına alacaksın iyi yönünden bak

Amin inşallah canım benım dua edin bol bol

Aman ha öyle olmaya basladigini hissediyorsan başta önlemini al çok zor olmalı o kadar temizlik valla ben bazen bulaşığı kaldırmaya useniyorum

Aman ha öyle olmaya basladigini hissediyorsan başta önlemini al çok zor olmalı o kadar temizlik valla ben bazen bulaşığı kaldırmaya useniyorum
Yok ya ben o kadar değilim Allah korusun ama eşim o kadar pinti pasaklı ki ben bir toz alayım evde kıyamet kopuyor alışık değil

Canım evet 3 gündür burdada bahsettim yavaslama ve topaklanma hissediyordum doktora bunu söyleyince zaten hiç riske atmaya gerek yok dedi
Hicbir sey olmaz allahin izniyle bak bu grupta olmadi ama diger aylarin gruplarini takip ediyordum 30-32lerde bile ne kadar dogan bebekler oldu cok sukur hepsi de saglikliydi. Sen de kotu dusunme cok sukur bebegin yasiyor sonucta ve icerde gelismiyorsa disarda annesinin kokusuyla sutuyla cok da guzel gelisir sen yeterki icini ferah tut rabbine sigin

Boşver sezaryan ol geç kafan rahat olacak yok açılma kaç cm yok suni sancı mı, kısa süren de var normal doğumu saatler süren de.
Bunlar bana daha sorun geliyor en korktuğum da yeterli ıkınamazsam oksijen gitmezse, doktor müdahale ederek alırsa kısmı düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…