2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maşallah kız 7 de nasıl kalktın da temizliğe giriştin helal senin doğum yakın sanırım enerjine bakacak olursak

Kızlar bu konuda bilgisi olan var mı bana 26. Haftada ciğer geliştici vurmustu iki doz şimdi hiç vuralım falan demedi neden acaba

Maşallah kız 7 de nasıl kalktın da temizliğe giriştin helal senin doğum yakın sanırım enerjine bakacak olursak
Yumurta son ana geldi o yüzden ☺Aslında hiç isteğim yoktu ama enerjim varmış belkide bu aralar ruh halimden ötürü isteğim yoktu ama oluyormuş temizlik görmüş olduminşallah yakındır normalde 4 5 kat rahat cikabiliyorken şuan 2.katta kalıyorum ve farkediyprum gerçekten çok az kaldi

Kızlar bu konuda bilgisi olan var mı bana 26. Haftada ciğer geliştici vurmustu iki doz şimdi hiç vuralım falan demedi neden acaba
Ciğer geliştirici iki gün peş peşe aynı saatte yapılıyor ya. Belki ikinciyi bekleyecek vaktiniz yoksa ondan yaptırmamış olabilir. Çünkü yapılıncada üstünden belli bir süre geçmesi gerekiyor etkili olması için.
Direk doktorunuza sorsanıza aklınızda kalmasın

Senden önce doğuruyorum ama bebişim çok küçük kızlar ya
Canım benim yeğenim 38. Haftasında 2100 doğdu şuan 4 yaşında küveze girmedi anne sütüyle 1 2 ayda tosun gibi oldu üzülme bende 2 kg olsun bi an önce diye dua ediyorum küvezde hala öyle düşün

Ha gayret o zaman baya yakın bir gün bize hoop ben doğuruyorum diye yazarsın

Dune kdr kullanmiyordum dun sut cogalmis akmis...ilk o an farkettim aktigini...
Ben ilk bir kaç gün gümüş kapak kullandım, kıyafetlerim hep ıslak sonra fark ettim ki bebisim bir göğsü emerken diğeri de tetiklenip akiyormus o günden beri sadece göğüs pedi kullanabiliyorum gümüş kapak falan yalan oldu

Ayy inşallah canım 26 da vurdu canım bugun tekrarlamadı onu da sormadım da tekrar vurmaya gerek var mı dıye
İhtiyaç olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum canım demekki gerek yok tekrar vurulmaya. Tamamladın mı hazırlıklarını nasıl hissediyorsun

Canım ben yağı masaj yaparken sürüyorum banyo sonrası losyon kullanıyorum. Ecowell bebek yağını aldım temiz içerikli

10.05 te güzel tarih. Eşin istiyodu zaten 15 i. Olsun bebek sağlıkla gelsin de belki daha erken gelir belli mi olur nasip

Şu göğüs kapağımı ne diyorlar sanırım. Hem hava aldırıyor hem birikeni boşa götürmüyor sanırım ben aldırma ama tabi ne kadar faydalı bilemiyorum

Evet canım 35 olcak yarın ınsallah işte kılo alamamıs canım boyu çok uzamamıs 2300 işte ama moralim cok bozuk kızlar hemde cok
Moralini bozma canım maşallah haftası güzel kilosu da gayet güzel hiç korkutma kendini Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…