2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hahahahaha delilik değil aslında benim korkum bebek aslında kendimle ilgili bir korkum yok ağrısın sancılar çekilir o an hiç sıkıntı değil benim tek korkum bebeğin ordan rahat çıkacak mı onu düşünüp stres oluyorum normal bir bebek olsa neyse ama senin bebeğin gibi , zayıf değil 2 küsür bir bebek değil öyle olunca endişeleniyorum

Yok canım korkmuyorum çünkü annemin başına geliyormuş az kalsın.. kardeşim 3500 mu 3250 mi ne normal doğumla doğmuş 2 kere suni sancı vermişler baya kesik atmışlar açılma olmuyormuş bir turlu az daha icerde kalsa beynine oksijen gitmediği için engelli kalacakmış bu vebali bende alamam doktorumla konuscam 3800 üstünü normal doğurmak istemediğimi soylicem.. dediğin gibi bu vebali almak çok zor ve elimden geleni yaptım ben içim rahat

Ay umarım ben de böyle senin gibi pozitif bir şekilde yazarım

Kızlar hastane çantası hazırlıyorum da bu örme battaniye lazım olur mu sizce kalın mı olur. Kundaklık ince koyuyorum kalın müslin koyuyorum bide penye mi koyim pazen hafif kalın mı koyim?

Eklentiler

• IMG_4733.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 53
Çok mu oluyor bu durum bilmiyorum ama bi senede rahat 3-4 defa kullanmıştır sanırım canım. Çabuk hasta olan bi çocuk. Küçüklükten beri bağışıklığı düşük. Ve alerjik bünyeli
Canım çok kullanmış o yüzden hani 3 4 kez olsa bir şey olmazda bu antibiyotik çocuklar nasıl kullaniyo bilmiyorum ama her biri 2 hafta sürse çok yine

Canım haklısın önemli olan para değil burda önemli olan yapılan muamele bence şikayetvara yaz

Kızlar hastane çantası hazırlıyorum da bu örme battaniye lazım olur mu sizce kalın mı olur. Kundaklık ince koyuyorum kalın müslin koyuyorum bide penye mi koyim pazen hafif kalın mı koyim?
Canım ben kalın bir tane de koydum ne olur ne olmaz o gece rüzgarlı olur , hafif kalın da koy bence zaten ince de koymuşsun canım

Kuzum bir doktora git istersen açılman mı başladı belki sancın vardır acı eşiğin yüksek mi hisseder misin ?

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bazı hastaneler evet uçmuş baya hastaneye göre değişiyor işte
İstanbul’da çok pahalıymış sanırım ya bir tanıdığım 75 bin fiyat alınca Konya’ya gelmiş Konya’da doğumu bekliyor annesinin evinde, tabi sormadım daha uygun yok muydu istanbulda diye ama fiyatlar çok uçuk 70 civarıysa

Normalde bende konyalıyım hatta doktorum bile var Konya da. Ama eşimin işinden dolayı orda yapmak istemedim gelip gitmek sorun olacaktı kendi evimde bekliyorum.
İstanbul içinde öyle fiyatların olduğu hastaneler var. Memorial de tüp bebek yaptırdım normalde çok memnundum ama acayip faiş fiyatları hizmet güzel ama 70 bin o felan olmuştur acı badem felan da öyledir muhtemelen.

Kesinlikle canım bebeği doğurmak dert değil illahi çıkacak oradan ama işte ne şekilde çıkacak, doktor bana da dedi senin çatın iyi olmasına rağmen ben sana bırakıyorum garanti veremem ha illa normal dersen yaparım dedi, bence sen doktorunla konuş umarım hakkında hayırlısı olur hem senin için hem bebeğin için en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Evet canım ama memorial acıbadem gibi hastaneler 70 değil 90 dan aşağı olmaz

Suyun mu geliyor acaba yavaş yavaş

Kuzum bir doktora git istersen açılman mı başladı belki sancın vardır acı eşiğin yüksek mi hisseder misin ?
Acı esigim yüksek ama Chen doğum sancısıni hissedersin demişti.. bugüne bakiyim devam ederse giderim suanlik iyi gözüküyor ama o akıntı neyin nesi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…