2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kaynın mı yokkkkk artık Allahım düşüp bayılacammmm

Kaynın mı yokkkkk artık Allahım düşüp bayılacammmm
Kız bu erkekler deli midir nedir yani ne yapcan ben salonda uzanırken emzirmeye mi yardım edecek salondayken dakka başı arka odaya mı geçelim hayır onlar evdeyken rahat edemeyiz birde bebeği mi düşünelim onlara vereceğimiz yatak çarşaf kahvaltı yemeği mi düşünelim yani cesursavasci iyi bir şey demiyor

Buna kesinlikle katılıyorum annem giydirdi çoğu zaman eşimi kan tutuyor annem pedimi değiştirdi eğilemedim kv gelip gördü ilk gün bir de şimdi geldi gitti bi kaç saat zaten rahat da edemezsin

Kocayla kafayı yemiş senin kaynanan anlatamazsın bu kadına doğrusunu. Bence hiç gelmesin annem ilgilenecek ilk başta siz 40’ı çıkınca gelirsiniz hem ben de alışmış olurum de
Kesinlikle hemde oğlunuz izne ayrılmış olur iyi olur derim gerçekten anlatamazsin annem zaten yapacağını diyecegini demiş sagolsun ama anlamıyor

Benim babam 2 gün oldu eve geçeli yüzümü görmedi diğer odadan çıkmıyor ben annemde kalmaya geldim bizdede böyle şeyler çok ayıplanır

Benim daha hain planım var bu gece için canım tövbeyi bozdum eşimi bekliyorum onun da haberi yok
Benim tamda anlatmak istedigim buydu hatta doktordan dinledim erken dogum riski olanlar eşiyle beraber olmasın meme ucu uyarılmasın rahimde açılma olur dogum başlar diye kendi kendine oynarsan meme ucu uyarılmaz

Buna kesinlikle katılıyorum annem giydirdi çoğu zaman eşimi kan tutuyor annem pedimi değiştirdi eğilemedim kv gelip gördü ilk gün bir de şimdi geldi gitti bi kaç saat zaten rahat da edemezsin
Aynen öyle canım ben annemden başkası görsün istemem hatta 2. Dogumumda hemşire üzerimi giydirecekti o an görümcem kayınvalidem de vardı siz dışarı çıkın demiştim gerek yok

Aynen öyle canım ben annemden başkası görsün istemem hatta 2. Dogumumda hemşire üzerimi giydirecekti o an görümcem kayınvalidem de vardı siz dışarı çıkın demiştim gerek yok
Kedi bile doğum yaparken kuytu köşe gizli yere gidiyor yani hayvanlar bile stres oluyor yanlız kalmak istiyor insanın da doğasında böyle utanma duygusu var ve ilk defa emzirme duygusuyla tanışacağız kayınbabanın kaynın yanında mı tanışalım bu duyguyla yuh yani

Kadın kocasız yaşayamıyor herhalde hiç gelmesin o zaman bebek biraz büyüsün o zaman gelsinler ikisi birden madem ayrılamıyor annen de deseydi keşke eşinin yanında rahat edemez diye

Sen nasılsın canım hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…