2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kız bu erkekler deli midir nedir yani ne yapcan ben salonda uzanırken emzirmeye mi yardım edecek salondayken dakka başı arka odaya mı geçelim hayır onlar evdeyken rahat edemeyiz birde bebeği mi düşünelim onlara vereceğimiz yatak çarşaf kahvaltı yemeği mi düşünelim yani😡😡 cesursavasci cesursavasci iyi bir şey demiyor
Bugün hürremlige başlıcam tamam çocuğum sinirli olmasın diye olabildiğince sakın kalmaya çalıştım hamilelik dönemimde ama 6.aya kadar bir şey alma ne olur ne olmaz diyen insan birde lohusaligimi b.k edecek.. Bu kaynanalar neden bu kadar huzur bozmaya meraklı anlamıyorum.. kp nedir ya sinir olmamak elde değil birde kızlar benim babam bile gelmiyor sen toparlan öyle gelirim demisti(bu arada bayramda baristik)

Buna kesinlikle katılıyorum 👍 annem giydirdi çoğu zaman eşimi kan tutuyor annem pedimi değiştirdi eğilemedim kv gelip gördü ilk gün bir de şimdi geldi gitti bi kaç saat zaten rahat da edemezsin
Birde sonuçta kv yani anneye naz geçer laf söz etmez 🥹 evet canım o kadar haklısınız ki

Kızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptm 🥲 tansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü 🥲
Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun bebegin çabucak gelir inşallah kucagına. Sen nasılsın tansiyonun bir an önce düşer inşallah canımm

Kızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptm 🥲 tansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü 🥲
Hayırlı olsun bebeğin canım tez zamanda kucağına almak nasip olur inşallah 🙏🏻 sen nasılsın?
trafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun 🙏
Çok geçmiş olsun

trafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun 🙏
Aaaa canım benim çok geçmiş olsun allahım korusun nasılsınız nasıl oldu bebegin nasıl kuzum çok üzüldüm

Hayırlı olsun canım umarım sende minik bebeğinde çabucak kavuşursunuz hızlıca iyileşip🤲🏻

Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun bebegin çabucak gelir inşallah kucagına. Sen nasılsın tansiyonun bir an önce düşer inşallah canımm
Teşekkür ederim melek.tansiyon yükseliyo hala düzelmeden çıkarmayacaklar hastaneden galiba. Henüz yürümedim doguö somradı onu bekliyorm daha iyiyim ama 🙏

Bugün hürremlige başlıcam tamam çocuğum sinirli olmasın diye olabildiğince sakın kalmaya çalıştım hamilelik dönemimde ama 6.aya kadar bir şey alma ne olur ne olmaz diyen insan birde lohusaligimi b.k edecek.. Bu kaynanalar neden bu kadar huzur bozmaya meraklı anlamıyorum.. kp nedir ya sinir olmamak elde değil birde kızlar benim babam bile gelmiyor sen toparlan öyle gelirim demisti(bu arada bayramda baristik)
Tahmin ettim bayramda barışacağınıza 😍🙏🏻 benim kv hiç teklif etmedi kalayım diye ben zaten direk annem kalacak o yeter dedim birşy demedi, bence de hürremliğe başla sen bu ne ya doğurdun doğurcan şu düşündüğün şeye bak ne gerek var hiç stres de yapma gelmesinler yapacağı yardım eksik kalsın, stres de doğumu geciktiriyor direk ara söyle gelmesin kp ne gerek var

Kızlar teşekkür ederim verilmiş sadakamız varmış bende bebeğimde eşimde çok iyiyiz sadece o çarpışma anında korktuğum için bebeğim hissetti çok hareketliydi hatta iyiyim der gibiydi 🥹 o şokla gitmedim hastaneye. Allahtan eşim direksiyonu toparlayabildi yoksa benim olduğum taraf direk ağaca giriyordu eşimin tarafı pert oldu direksiyonu toparlayamasaydı düşünmek bile istemiyorum çok korktuk çokkk Rabbim birdaha yaşatmasın

IMG_20240415_130418.jpg

Selam teyzeleri 👶🥰

Back
X