Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaviscon doktorun yazmadi mi ? Yada yudum yudum süt iç beni rahatlatiyor sütYa perisan etti beni.hele 2 gundur cok fenaydim.
Bugün hürremlige başlıcam tamam çocuğum sinirli olmasın diye olabildiğince sakın kalmaya çalıştım hamilelik dönemimde ama 6.aya kadar bir şey alma ne olur ne olmaz diyen insan birde lohusaligimi b.k edecek.. Bu kaynanalar neden bu kadar huzur bozmaya meraklı anlamıyorum.. kp nedir ya sinir olmamak elde değil birde kızlar benim babam bile gelmiyor sen toparlan öyle gelirim demisti(bu arada bayramda baristik)Kız bu erkekler deli midir nedir yani ne yapcan ben salonda uzanırken emzirmeye mi yardım edecek salondayken dakka başı arka odaya mı geçelim hayır onlar evdeyken rahat edemeyiz birde bebeği mi düşünelim onlara vereceğimiz yatak çarşaf kahvaltı yemeği mi düşünelim yani![]()
cesursavasci iyi bir şey demiyor
İnanmıyorum Allah korumuş nasıl bebeğin umarım çok korkmamissin dicem de saçmalık olacaktrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()
Birde sonuçta kv yani anneye naz geçer laf söz etmezBuna kesinlikle katılıyorumannem giydirdi çoğu zaman eşimi kan tutuyor annem pedimi değiştirdi eğilemedim kv gelip gördü ilk gün bir de şimdi geldi gitti bi kaç saat zaten rahat da edemezsin
Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun bebegin çabucak gelir inşallah kucagına. Sen nasılsın tansiyonun bir an önce düşer inşallah canımmKızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptmtansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü
![]()
Hayırlı olsun bebeğin canım tez zamanda kucağına almak nasip olur inşallahKızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptmtansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü
![]()
Çok geçmiş olsuntrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()
Çok çok geçmiş olsuntrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()
Aaaa canım benim çok geçmiş olsun allahım korusun nasılsınız nasıl oldu bebegin nasıl kuzum çok üzüldümtrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()
Hayırlı olsun canım umarım sende minik bebeğinde çabucak kavuşursunuz hızlıca iyileşipKızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptmtansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü
![]()
Teşekkür ederim melek.tansiyon yükseliyo hala düzelmeden çıkarmayacaklar hastaneden galiba. Henüz yürümedim doguö somradı onu bekliyorm daha iyiyim amaHayırlı olsun canım çok geçmiş olsun bebegin çabucak gelir inşallah kucagına. Sen nasılsın tansiyonun bir an önce düşer inşallah canımm
İnşallah begonyaHayırlı olsun canım umarım sende minik bebeğinde çabucak kavuşursunuz hızlıca iyileşip![]()
Ben daha iyiyim sanki ya . Toparlayacagım inşallah ❤Hayırlı olsun bebeğin canım tez zamanda kucağına almak nasip olur inşallahsen nasılsın?
Çok geçmiş olsun
Tahmin ettim bayramda barışacağınızaBugün hürremlige başlıcam tamam çocuğum sinirli olmasın diye olabildiğince sakın kalmaya çalıştım hamilelik dönemimde ama 6.aya kadar bir şey alma ne olur ne olmaz diyen insan birde lohusaligimi b.k edecek.. Bu kaynanalar neden bu kadar huzur bozmaya meraklı anlamıyorum.. kp nedir ya sinir olmamak elde değil birde kızlar benim babam bile gelmiyor sen toparlan öyle gelirim demisti(bu arada bayramda baristik)
Geçmiş olsun canım şükür size bir şey olmamış. Tedbir amaçlı yine de gitseydin hastaneyetrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()
Çok geçmiş olsuntrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()