Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Bugün asm’de idrar ve kan testi verdim, yarın öğleden sonra çıkarmış sonuçlar. Cuma da doktor randevusu aldım eğitim araştırma hastanesine, kese görünürse, tahlil tetkik ne gerekiyorsa yapılır diye düşünüyorum.

Bugün asm’de idrar ve kan testi verdim, yarın öğleden sonra çıkarmış sonuçlar. Cuma da doktor randevusu aldım eğitim araştırma hastanesine, kese görünürse, tahlil tetkik ne gerekiyorsa yapılır diye düşünüyorum.
Benim asm sadece hormon kanı aldı. Özele gittim geçen hafta keseye bakıldı folik asit verildi sadece. Hiç tahlil vs yapılmadı kalp atışından sonra mı yapıyolar bilemedim.

Kızlar bugün 37. Gündeyim. İki gün önce awox marka gebelik testi yaptım negatif geldi. Hiç regl olacakmış gibi bir belirtim yok. 40 günü gördükten sonra kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Bu ay iki kere yumurtlama akıntısı yaşadım. İkincisi beklediğim adet tarihine yakındı. Belki geç döllenme falan olmuştur diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı içinizde?
Velhasıl kelam hepimizin hakkında hayırlısı 🌸
Merhaba benim geçen seneye kadar saat gibi düzenli adet düzenim vardı, sonra ağustos ayında ilk denememizde hamile kaldığımı öğrendim ama ne yazıkki sağlıksız olduğu için 5 haftalıkken kendiliğinden düştü, o zamanlardan beri adetim düzensiz bi 23 günde oluyorum bi 33 bi 28 vs
Bunun üzerine doktora gittiğimde sol yumurtalığımda pcos gördüğünü söyledi, bu ay yeniden bebek istemeye başladık 8-9 ay geçti düşükten. Yumurtlamamı bilemediğim için günaşırı korunmasız ilişki yaşadık, sat 15 mart , bugün 24. Döngü günüm. ama ben bu düzensizlikle ne zaman test yapacağımı bilmiyorum. Bana tavsiye verecek biri var mıdır acaba?

Merhaba benim sat 3 şubattı yıllardır pcos görüntüsü var deniyor regl pek düzenli olmazdı 32 33. Gün de olmayınca bir kaç marka test yaptım hepsi negatif çıktı daha sonra 38. Günde de olmayınca doktora gittim kan istedi ve pozitif çıktı. Bir buçuk hafta sonra keseyi görmek için gittim sata göre kese küçüktü geç döllenme olabilir dedi cumartesi de kalp atışı için gideceğim inşallah kalp atışını duyarım ☺️herkesin hakkında hayırlısı olsun her şey gönlümüzce olur umarım bebeklerimizi bu yıl kucağımıza alırız 🙏🌸

Bende verdim dün ama idrarımda enfeksiyon çıktı. Daha önce 5 martta vermiştim gebelikten sonra enfeksiyon oluşma oranı yğksekiyormıs ve herhangi bi belirtim yok. Kan tahlillerim güzel geldi bende 5.5-6 haftadayım

Benim asm sadece hormon kanı aldı. Özele gittim geçen hafta keseye bakıldı folik asit verildi sadece. Hiç tahlil vs yapılmadı kalp atışından sonra mı yapıyolar bilemedim.
Şimdi baktım eski dosyalara, bat’tan 15 gün sonra yapılmış bahsettiğim testler. Muhtemelen kalp atışını duyduktan sonra istemiştir, özel hastaneydi o tabii. Bu defa henüz sigortam olmadığı için devlet hastanesinde yaptırayım diye düşündüm bu testleri.

Bende verdim dün ama idrarımda enfeksiyon çıktı. Daha önce 5 martta vermiştim gebelikten sonra enfeksiyon oluşma oranı yğksekiyormıs ve herhangi bi belirtim yok. Kan tahlillerim güzel geldi bende 5.5-6 haftadayım
Evet belirti olmadan da enfeksiyon olabilir, gebelikte rutin idrar tahlili vermek lazım aslında. Benim de 15. Haftada belirtim olmamasına rağmen çıkmıştı. Şase mi verdi doktor?

Program 4+4 gösteriyor ara ara sağ kasığımda batma devam ediyor normal mi kızlar midem de çok aşırı yanma var sabah sabah yoğurt yedim

Benim de 2 yaşına girmek üzere bir oğlum var, meme bırakma sürecindeyiz, iyice bana düştü, tuvalete gitmeme bile izin vermiyor, inş süreç kolay geçer bizim için. Size de hayırlı olsun 🌷
Ya maşallah 3 yaşına yaklaşacak kardeşi doğduğunda 🥹🥰 İnşallah kolaylikla bırakır memeyi. Benim kızım hala memede uykuya geçiyor ve gece defalarca uyanıyor. O yüzden gebelik istediğimden emin değilim henüz. Regl olacak da gibiyim ama henüz gelen giden yok. Bı test daha yapacagim bugün regl olmazsam. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun 🙏🏼🙏🏼

Ya maşallah 3 yaşına yaklaşacak kardeşi doğduğunda 🥹🥰 İnşallah kolaylikla bırakır memeyi. Benim kızım hala memede uykuya geçiyor ve gece defalarca uyanıyor. O yüzden gebelik istediğimden emin değilim henüz. Regl olacak da gibiyim ama henüz gelen giden yok. Bı test daha yapacagim bugün regl olmazsam. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun 🙏🏼🙏🏼
Ah ahhh o dertten aşırı muzdarip olan biriyim, meme emerek uyumaktan oluyor hep o gece uyanmaları. Biz aşırı zor bir şekilde bıraktırdık geceyi, bıraktıktan sonra gece uykusu düzeldi. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

🔸 Son adet tarihi: 2 Mart
🔹 Beklenen adet tarihi: 4 Nisan
🐥 Tahmini doğum tarihi: 7 Aralık

Rabbim şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanıp tutuşan ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, amiiin 🤲🏻

Daha çok erken ama şimdiden duamı edeyim, inşallah burada olurum 🌸
Kızlar ben regl oldum. Maalesef Aralık annesi olamayacağım, Ocak'ta anne olurum inşallah ♥️ Bana dua edin olur mu? Hamişlerin duaları kabul olur 🥰

Hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum ♥️🌸

Merhaba benim geçen seneye kadar saat gibi düzenli adet düzenim vardı, sonra ağustos ayında ilk denememizde hamile kaldığımı öğrendim ama ne yazıkki sağlıksız olduğu için 5 haftalıkken kendiliğinden düştü, o zamanlardan beri adetim düzensiz bi 23 günde oluyorum bi 33 bi 28 vs
Bunun üzerine doktora gittiğimde sol yumurtalığımda pcos gördüğünü söyledi, bu ay yeniden bebek istemeye başladık 8-9 ay geçti düşükten. Yumurtlamamı bilemediğim için günaşırı korunmasız ilişki yaşadık, sat 15 mart , bugün 24. Döngü günüm. ama ben bu düzensizlikle ne zaman test yapacağımı bilmiyorum. Bana tavsiye verecek biri var mıdır acaba?

Yaa bilsem başka bi marka daha alırdım ben de 🙈🙂 en az 3 test şart 🤣 insan gerçekten negatife inanma eğiliminde oluyor. Bugün bi hamileyim diye moda girdim. Testin yorumlarını okuyunca da hamile olmadığıma inandim 🤣
Bu arada benim gecikmeye rağmen hep pozitif de çıksa hafif silikti. İnsan merak ediyor ama işte en garantisi kan testi. Hayırlı haberler inşallah ☺️

Evet belirti olmadan da enfeksiyon olabilir, gebelikte rutin idrar tahlili vermek lazım aslında. Benim de 15. Haftada belirtim olmamasına rağmen çıkmıştı. Şase mi verdi doktor?
Evet tek kullanımlık saşe verdi. Uyumadan iç 5 saat idrara çıkma dedi. Bi sakıncası yoktur sanırım. Saşe kullandıktan sonra geçti mi enfeksiyonunuz

Evet tek kullanımlık saşe verdi. Uyumadan iç 5 saat idrara çıkma dedi. Bi sakıncası yoktur sanırım. Saşe kullandıktan sonra geçti mi enfeksiyonunuz
Evet böyle kullanılacak. Hiçbir sakıncası yok, aksine enfeksiyon tehlikeli bir durum gebelikte. Bir süre sonra idrar verip tekrar baktırabilirsiniz geçmiş mi diye.

Merhaba benim sat 3 şubattı yıllardır pcos görüntüsü var deniyor regl pek düzenli olmazdı 32 33. Gün de olmayınca bir kaç marka test yaptım hepsi negatif çıktı daha sonra 38. Günde de olmayınca doktora gittim kan istedi ve pozitif çıktı. Bir buçuk hafta sonra keseyi görmek için gittim sata göre kese küçüktü geç döllenme olabilir dedi cumartesi de kalp atışı için gideceğim inşallah kalp atışını duyarım ☺️herkesin hakkında hayırlısı olsun her şey gönlümüzce olur umarım bebeklerimizi bu yıl kucağımıza alırız 🙏🌸
İnşallah her şey hayırlısıyla gönlünüzce olsun ❤️

Dongusu uzun veya duzensiz olanlar ve yumurtlamayi gec gorenler gebelikte hafta hesabi yaparken yine de son adet tarihinin ilk gununu mu baz aliyor? Ve kalp atisi en erken ne zaman duyulabilir acaba

Back
X