2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ne bileyim canım sanki her şey meraktan ibaretmiş de gerçekleşince manası kalmamış gibi ya da bana ötle geliyor
Aynen öyle canım.

Banada Atamalar acıklandıgında o gün akrabalardan herkes arar sorardı.
Bi türlü atanamamıstım.
Sonra birgün Ögretmen atamam yapıldı hemde İstanbulu kazandım .
Heyecanlıydım hevesliydim.
ATANDIM diyebilecektim artık ama
Gel görki bu defada hiç kimse sormadı.😳
Hiç kimse önemsemedi 😁😁😁🤣🤣

Bu işler hep böyle oluyor.
Seninkide benim bu işe benzemiş.

Çok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var😍😍 biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese bu🥹Eki Görüntüle 3301947
Oyyy senin de gözün aydın canım benim. Onlar gerçekten bizim mucizelerimiz🥹🙏🏻

Şimdi netten baktım sanırım 7. haftada oluşuyomuş o yüzden henüz erkendir belki bunun için ne olduğunu tam anlayamasam da😄
Yolk sac gebeligin başında plesanta görevi görür. Bebeğin beslenip büyümesine yardımci olur yani. Plesenta oluşunca görevi ona devreder, plesantanin daha ilkel küçük halı givi diyebiliriz

Meleğim yaa bu yolk kesesi kaçıncı haftadan sonra belli olur hiç bir bilgin var mı
5. Haftada belli olur kuzum ama o kadar çabuk kayboluyor ki denk gelmezse göremeyiz ben mesela bugün 6+0 ım direk bebegi ve kalp atışını gördüm

Kızlar bu arada bu folik asiti verdi ve bu testleri istedi sizin söylediğiniz gibi. Ayrıca kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi

Eklentiler

• IMG_4310.jpeg
    IMG_4310.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 56
Canım uzaktan yok mu resim vajinal ama gerçekten vaninal görünüm mü yoksa karından gibimi bazı doktorlar vajinal bakarken karından çekilmiş gibi görüntü veriyor. Ama bende kesemi ilk karından gmrdügümde böyleydi sivri yerde benek oluşacak dedim oluştu seninkide öyle büyük ihtimal erkek 💙💙
Yok kuzum vajinal görünüm tam olarak

Kızlar bu arada bu folik asiti verdi ve bu testleri istedi sizin söylediğiniz gibi. Ayrıca kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi
Bende aynı testleri istedi ben yaptırmıştım zaten saglık ocagında güzel bir sorun yok dedi. Benimde folik asitim aynı canım

Solda kalınca kız değil miydi canım niyeyse öyle hissediyorum hayırlısı tabi hepsi sağlıkla gelsin de

Ben dr'a gitmeden önce de zaten bu folik asiti kullanıyordum bundan devam et dedi, testleri de aynı şekilde yaptırdım, biz ne olur ne olmaz bebeği ogrenince ilişkiye ara vermiştik Dr bir kaç hafta daha olmasın dedi, zaten 2 buçuk hafta kaldı kontrole de 😊 denizi de aynı şekilde yasakladı, bi görelim 9. Haftayı dedi 😊

Ben dr'a gitmeden önce de zaten bu folik asiti kullanıyordum bundan devam et dedi, testleri de aynı şekilde yaptırdım, biz ne olur ne olmaz bebeği ogrenince ilişkiye ara vermiştik Dr bir kaç hafta daha olmasın dedi, zaten 2 buçuk hafta kaldı kontrole de 😊 denizi de aynı şekilde yasakladı, bi görelim 9. Haftayı dedi 😊
Aklına gelen 3 tane folik asiti yazdı bunu sizden hatırladığım için direkt aldım🤭 biz de öğrendiğimizden beri ilişkiye girmiyorduk şimdi 1 hafta daha uzattı süreyi, riskli bir durum da yok halbuki tehlikeli mi olur🙈

Solda kalınca kız değil miydi canım niyeyse öyle hissediyorum hayırlısı tabi hepsi sağlıkla gelsin de
Evet kuzum kız seninki direk vajinal oldugu gibi
Çıkmış resim vajinadan solda kalırsa kız gözüküyor degişmezse. Bak benim vajinal baktı. Bebiş sag tarafta köşede minicik

Eklentiler

• 85B1BAC4-B730-47C1-94AD-EBDB6A43F6FA.jpeg
    85B1BAC4-B730-47C1-94AD-EBDB6A43F6FA.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 55
X