- 25 Nisan 2021
- 1.949
- 3.046
Maşallah canımKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Canım uzaktan yok mu resim vajinal ama gerçekten vaninal görünüm mü yoksa karından gibimi bazı doktorlar vajinal bakarken karından çekilmiş gibi görüntü veriyor. Ama bende kesemi ilk karından gmrdügümde böyleydi sivri yerde benek oluşacak dedim oluştu seninkide öyle büyük ihtimal erkek
Hadii inşallah senden de güzel haberler alalımMaşallah maşallah daha güzel haberler almak dileğiyle inşallah Bence perşembe devlete gidicem eğer ki şey olmazsa cumartesi özele görünücem
Ayyy meleğim doktor söyleyince çok sevindim sen söyleyince niyeyse daha da emin oldumMaşallah kuzum yeri çok güzel yüksege yerleşmiş saglıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederimmMaşallah canım
Doktoruna güven kuzum gerçekten çok güzel yeri maşallah maşallahAyyy meleğim doktor söyleyince çok sevindim sen söyleyince niyeyse daha da emin oldum
Canimmm hadi gözümüz aydin sağlıkla gelsinler.darisi kalp atışlarını duymaya.Keseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Çok şükür her şey yolundaymış ama çalışmaya biraz daha ara vereceğim lekelenmelerden dolayıKızlar bugün doktora gidecek kişiler vardı naptınız
Merhaba hayırlı olsun bende de oldu normal bence :)Kızlar herkese hayırlı cumalar tebrik ediyorum herkesi öncelikle aşılama sonucu 14. Gün pozitif gördüm 72 çıktı beta hcg inşallah sağlıkla ilerle ve aranıza katılırım :) adet ağrısı gelip gidiyor arada normal midir birde tam anlamıyla leke değil ama değişik bir akıntı görüyorum normal midir acaba 3 yıldır istiyorum dış gebelik kimyasal gebelik geçmişim var düşünmekten kafayı yedim Eki Görüntüle 3301663
Kızlar ben biraz dertliyim ya. Ailem bebek denemeleri yaptığımızı doktora falan kaç kez gittiğimi hep biliyor. Dolayısıyla da her ay oldu mu oldu mu reglin ne zaman diye sorup durdular benimle birlikte beklediler. O yüzden kese bile görmeden söyledik meraktalar diye. İki günde bir reglin geldi mi diye arayan insanlar hamileliğimi öğreneli 1 hafta olacak bir kez arayıp da nasılsın diye sormadılar. Ben hormonlardan alınganlık mı yapıyorum sizce?
Hayırlı olsun inşallahKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Çok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese buÇok sağol kuzumm uyumlu galiba çünkü tam 5 haftalıksınız şu an dedi. Zaten adete göre de 5+0’ım aksi bir şey söylemedi. Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bebeği görürüz kalp atışı da duyabiliriz karından duyamazsak vajinal deneriz dedi
Gözün aydın olsun canım Kuzum bizim senle günlerimiz aynı bu haftada yolk kesesi falan da görülüyor mu dr bisey dedi mi onla ilgiliÇok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese buEki Görüntüle 3301947
Karından mı bakıldı canımÇok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese buEki Görüntüle 3301947
Evet yolk oluşmuş falan dedi o ne dedim sonra ne dedi unuttum valla heyecandan ama olumlu bişey söyledi onunla ilgili, he bi de şey dedi bu boş gebelik falan değil he dedi senin de gözün aydınnGözün aydın olsun canım Kuzum bizim senle günlerimiz aynı bu haftada yolk kesesi falan da görülüyor mu dr bisey dedi mi onla ilgili
Evet evet canım karından, idrara sıkışık gittim sanırım daha iyi gördüKarından mı bakıldı canım
Sağol kuzum benim merak ettiğim de o yolk meselesi bisey de demedi dr inşallah bende güzel haberler alırımEvet yolk oluşmuş falan dedi o ne dedim sonra ne dedi unuttum valla heyecandan ama olumlu bişey söyledi onunla ilgili, he bi de şey dedi bu boş gebelik falan değil he dedi senin de gözün aydınn
Şimdi netten baktım sanırım 7. haftada oluşuyomuş o yüzden henüz erkendir belki bunun için ne olduğunu tam anlayamasam daSağol kuzum benim merak ettiğim de o yolk meselesi bisey de demedi dr inşallah bende güzel haberler alırım
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ben inanıyorum güzel şeyler olacakŞimdi netten baktım sanırım 7. haftada oluşuyomuş o yüzden henüz erkendir belki bunun için ne olduğunu tam anlayamasam da