2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım uzaktan yok mu resim vajinal ama gerçekten vaninal görünüm mü yoksa karından gibimi bazı doktorlar vajinal bakarken karından çekilmiş gibi görüntü veriyor. Ama bende kesemi ilk karından gmrdügümde böyleydi sivri yerde benek oluşacak dedim oluştu seninkide öyle büyük ihtimal erkek 💙💙

Kızlar Buda bizim ultrason resmimiz yeri falan nasıl bilmiyorum kızlar bide yolk sacı falan nasıl görünüyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar herkese hayırlı cumalar tebrik ediyorum herkesi öncelikle 🥰 aşılama sonucu 14. Gün pozitif gördüm 72 çıktı beta hcg inşallah sağlıkla ilerle ve aranıza katılırım :) adet ağrısı gelip gidiyor arada normal midir birde tam anlamıyla leke değil ama değişik bir akıntı görüyorum normal midir acaba 3 yıldır istiyorum dış gebelik kimyasal gebelik geçmişim var düşünmekten kafayı yedim ☹️Eki Görüntüle 3301663
Merhaba hayırlı olsun bende de oldu normal bence :)

Kızlar ben biraz dertliyim ya. Ailem bebek denemeleri yaptığımızı doktora falan kaç kez gittiğimi hep biliyor. Dolayısıyla da her ay oldu mu oldu mu reglin ne zaman diye sorup durdular benimle birlikte beklediler. O yüzden kese bile görmeden söyledik meraktalar diye. İki günde bir reglin geldi mi diye arayan insanlar hamileliğimi öğreneli 1 hafta olacak bir kez arayıp da nasılsın diye sormadılar. Ben hormonlardan alınganlık mı yapıyorum sizce?
Keseyi gördük kızlar şükürler olsun😍😍😍 yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü😍
Hayırlı olsun inşallah 🙏🏻

Çok sağol kuzumm uyumlu galiba çünkü tam 5 haftalıksınız şu an dedi. Zaten adete göre de 5+0’ım aksi bir şey söylemedi. Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bebeği görürüz kalp atışı da duyabiliriz karından duyamazsak vajinal deneriz dedi
Çok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var😍😍 biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese bu🥹
IMG_5036.jpeg

Çok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var😍😍 biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese bu🥹Eki Görüntüle 3301947
Gözün aydın olsun canım ❤️Kuzum bizim senle günlerimiz aynı bu haftada yolk kesesi falan da görülüyor mu dr bisey dedi mi onla ilgili

Çok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var😍😍 biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese bu🥹Eki Görüntüle 3301947
Karından mı bakıldı canım

Gözün aydın olsun canım ❤️Kuzum bizim senle günlerimiz aynı bu haftada yolk kesesi falan da görülüyor mu dr bisey dedi mi onla ilgili
Evet yolk oluşmuş falan dedi o ne dedim sonra ne dedi unuttum valla heyecandan😂 ama olumlu bişey söyledi onunla ilgili, he bi de şey dedi bu boş gebelik falan değil he dedi🙈 senin de gözün aydınn🙏🏼😍

Evet yolk oluşmuş falan dedi o ne dedim sonra ne dedi unuttum valla heyecandan😂 ama olumlu bişey söyledi onunla ilgili, he bi de şey dedi bu boş gebelik falan değil he dedi🙈 senin de gözün aydınn🙏🏼😍
Sağol kuzum benim merak ettiğim de o yolk meselesi bisey de demedi dr inşallah bende güzel haberler alırım

X