2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İnşallah bebişi görürüm ama pek ümidim yok vajinal bakarsa görürüm diye düşünüyorum eski sezeryan yerinin altında kalıyormuş ondan karından gözükmüyordu
Aaaa bak bence karından kesenide görüp geleceksin bende ilk vajinal gördüm sonra acilde karından gördüm keseyi

İnşallah bebişi görürüm ama pek ümidim yok vajinal bakarsa görürüm diye düşünüyorum eski sezeryan yerinin altında kalıyormuş ondan karından gözükmüyordu
Canım içini ferah tut bebiş ben buradayım diye sıkı sıkı uyarıyor inşallah 🙏🏻 bizi de haberdar et kuzum

Kuzum bebek aşağıda dedi doktor 2 hafta süre verdi çıktı çıktı çıkmazsa çok riskli 2 hafta içinde belli olur düşük olup olmıcağı dedi resmen bugünde böyle olunca korktum 🥺 annemler de gelemedi daha bekliyorum hala
Sen gönlünü ferah tut canim bebeğini strese sokma 🙏 her şey güzel olacak inanıyorum ben 🙏

Kızlar ben çok kötü grip oldum başım ağrıyor 2 gündür ya sizde de varmı böyle bir sorun

Kızlar bende hamilelik belirtileri ağrısı vs kalktı bir tek aşırı istah devam ediyor o kadar çok garip hamile değil gibiyim 🙃masallahinizi alirim
Ben de aynı canım, bir anda her şey gitti gibi bugün eşime dedim bı kaç gün önce kötüydüm bugünlerde heyecandan mi oldu uykum da gelmedi diye 😅 hafif kasık ağrısı arada oluyor başka bir şey kalmadı 😅

Ben de aynı canım, bir anda her şey gitti gibi bugün eşime dedim bı kaç gün önce kötüydüm bugünlerde heyecandan mi oldu uykum da gelmedi diye 😅 hafif kasık ağrısı arada oluyor başka bir şey kalmadı 😅
Maşallah sana ve bebişine annesini yormucak üzmicek demekki inşallah hep böyle kolay devam eder
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim🤗 inşallah üzmez

Merve3553 Merve3553 canım umarım sen ve bebeğin iyidir 🙏
Canım şimdi geldim daha eve kalabalıktı çok acil çok şükür bebek yer değiştirmiş şuan sezeryan yerinin orda değil olması gereken yere geçmiş bebeği görmedik daha içinde karından bakıldı karından bakılınca görüldü ama 3 gün önce gittiğimde gözükmemişti vajinal görünüyordu haftasıyla da uyumlu şuan hiç bir sıkıntı yok bebek yet değiştirdiği için ağrım oluyormuş

Canım şimdi geldim daha eve kalabalıktı çok acil çok şükür bebek yer değiştirmiş şuan sezeryan yerinin orda değil olması gereken yere geçmiş bebeği görmedik daha içinde karından bakıldı karından bakılınca görüldü ama 3 gün önce gittiğimde gözükmemişti vajinal görünüyordu haftasıyla da uyumlu şuan hiç bir sıkıntı yok bebek yet değiştirdiği için ağrım oluyormuş

Yaa çok sevindimm 😍 bak korktuğun gibi bir şey olmadı bebişin geçmesi gereken yeri biliyor 😍 sağlıkla gelsin annesi 💕

X