2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar bir şey soracağım da ben de soğuk kasikta ağrı belimde sırtımda ağrılar oluyor kalçam ama özellikle sol Kasık kalçam bacağım hep normal ağrılar değilmi sizde de benzeri oluyor değil mi sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🙏

Kızlar bir şey soracağım da ben de soğuk kasikta ağrı belimde sırtımda ağrılar oluyor kalçam ama özellikle sol Kasık kalçam bacağım hep normal ağrılar değilmi sizde de benzeri oluyor değil mi sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🙏
Sol kasık diyecektim

Kizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür 😍 karından dinletti 🥰
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder 🙏
Oyyyy🥹🥹 çok duygulandım gözlerim doldu Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder 🙏
Yaa kalbini severim onunnn gozun aydın canım maşallah🥰 sağlıkla devam etsin inşallah

Çok şükür canım maşallah. Peki sende kanama varmıydı lekelenmen felan. Hani resmi yok mu annesi atda bakalım cinsiyetine

X