- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Amiin canım inşallaaahYaaaa saglikla insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım inşallaaahYaaaa saglikla insallah
11.30 da gidecem bendeGeçmez valla evet kuzum perşembe yada cuma gel dedi ama ben leke felan olmadıgı için yarın 10 da gidecegim inşallah bebegimi görürrüm pazartesi tam 5 haftalık dedi bakalım ne kadar büyümüş minnoşum
Çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşaAllahKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür karından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
Sol kasık diyecektimKızlar bir şey soracağım da ben de soğuk kasikta ağrı belimde sırtımda ağrılar oluyor kalçam ama özellikle sol Kasık kalçam bacağım hep normal ağrılar değilmi sizde de benzeri oluyor değil mi sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Yapmıyorum eşim gelince ona süpürtüyorumKızlar temizlik işlerini napıyosunuz ben elimi bişeye atmak istemiyorum
Oyyyy çok duygulandım gözlerim doldu Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallahKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür karından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
Hayirli olsun cnm peki lekelenme hiç olmuyor muydu ?Amiin inşallah canım benim :) hayır hiç kanamam olmadı bu olabileceği anlamına geliyor mu dedim dr'a progestan ile bunu engellicez gibi bir şey dedi
Yaa keşke benimkide yapsaYapmıyorum eşim gelince ona süpürtüyorum
Amiin canım çok teşekkürleer darısı başınaÇok sevindim canım sağlıkla ilerler inşaAllah
Yaa kalbini severim onunnn gozun aydın canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallahKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür karından dinletti
Amiiin canım duyunca ben de epeyi duygulandımOyyyy çok duygulandım gözlerim doldu Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
Teşekkürler canimm, hayır hiç olmadı. Kanama alanım küçük dediHayirli olsun cnm peki lekelenme hiç olmuyor muydu ?
Amiin canım çok teşekkür ederim darısı başına insallahYaa kalbini severim onunnn gozun aydın canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallah
Tahmin edebiliyorum kuzumAmiiin canım duyunca ben de epeyi duygulandım
Yapmıyorsa nazlan, iyi olsan bile ah çok kötüyüm diye sızlanYaa keşke benimkide yapsa
Çok şükür canım maşallah. Peki sende kanama varmıydı lekelenmen felan. Hani resmi yok mu annesi atda bakalım cinsiyetineKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür karından dinletti
Oy çok şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür karından dinletti
Nasıl geçti canım gittin mi11.30 da gidecem bende
Şimdi eve geldim hemen atıyorumm :)Çok şükür canım maşallah. Peki sende kanama varmıydı lekelenmen felan. Hani resmi yok mu annesi atda bakalım cinsiyetine