2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Igm: 1.37 ıgg:85 küsür
Gerçekten sonuca kadar zaman geçirmek çok zor, bende sürekli araltırma yapıyorum. İnşallah temiz sonuçlar alır rahatlarız. Dua edelim birbirimize
Ya birde ben o zaman çok ağır geçirmiştim 3 hafta kendime gelememistim kan testini öyle yaptırıp öyle öğrenmiştim işte şu neyse geçirdiğimiz onu bence o yüzden benim igg yüksek gozukuyor seninkine göre ama igg en yüksek değeri kac bilmiyoz belki 1000 kusur

Ayy inşallah ya, sorun önceden geçirmiş olsak bile tekrarlayabiliyo olması. Bende hiç bir belirti falan da yok, rutin testlerde çıktı. Bilsem gebelikten önce de ıgm baktırırdım, sadece ıgg bakılmıştı o zaman
O kadar dedim ben test yapın ben gebe kalmak istiyorum diye bana gebe kal öyle demişlerdi şimdi hakkımı helal etmiyorum o testi yapmayana

Ya birde ben o zaman çok ağır geçirmiştim 3 hafta kendime gelememistim kan testini öyle yaptırıp öyle öğrenmiştim işte şu neyse geçirdiğimiz onu bence o yüzden benim igg yüksek gozukuyor seninkine göre ama igg en yüksek değeri kac bilmiyoz belki 1000 kusur
Ben avidite testinden umutluyum inşallah gebelik öncesi enfeksiyon çıkar da rahatlarız. İlk gebeliğim, eski bir panik atak hastasıyım ve yoğun kaygı problemlerim var. Umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İyi olacak inşallah

Aşkım neye bakıp söylüyorsun yolk’a göre mi? Yolkun olduğu yer bebek mi sayılıyor ay benim ultrason cahilliğim bana ultrason bakmayı öğretin😂
KIZ ŞİMDİ BURDA YAZILAN ILE NETTE GORDUGUM FARKLI ORDA VAJINAL SOL KIZ DİYOR BURDA ERKEK BİDE TERS CEVİRME DENİLİYOR AMA ONU BENDE ANLAMADIM

Merhaba, yazdıklarınızı her gün okuyorum ve aranıza katılmak istedim. Ben de 6 haftalık hamileyim amh 0.01 lerden geldim buralara hala inanamıyorum. Yarın biz de keseyi göreceğiz inşallah, çok heyecanlıyım. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Ben avidite testinden umutluyum inşallah gebelik öncesi enfeksiyon çıkar da rahatlarız. İlk gebeliğim, eski bir panik atak hastasıyım ve yoğun kaygı problemlerim var. Umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İyi olacak inşallah
İnşallah canım benim hatta sen Nisan annesiymissin inşallah her şey güzel olacak guzel haberler alicaz 🥰

Merhaba, yazdıklarınızı her gün okuyorum ve aranıza katılmak istedim. Ben de 6 haftalık hamileyim amh 0.01 lerden geldim buralara hala inanamıyorum. Yarın biz de keseyi göreceğiz inşallah, çok heyecanlıyım. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hoşgeldn canım😍 benim de amh 0.7 idi inşallah ben de yarın keseyi göreceğim hepimiz için heyecanlıyım😍

X