Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok dikkat ediyorum ya canım üstüne düştüğüm içi. Hersey Sarpa sarıyor sanırım /(canım ben mesela kilo hiç bilmiyorum hiç dikkat de etmiyorum desem yeridir haftada kaç kilo almış ayda kaç kilo almış en son 6 ay aşısında baktılar ben çıkarken unuttum normal annesi dediler tamam dedim :) ben ve kardeşim inanılmaz zayıftık bebekken çocukken 13 kg okula başladık :)
Dün gttik cnm 7.ay kontroluneOyyy güzel kirpiklimi özledim teyzesinin melez bebeği o, canım kaç kilo oldu Mercan bu ay kaç kilo almış
Mercan güzel oturuyor artık ama yarın yürüteç gelıyor bakalım napacak6 gun sonra 7 aylık olucak. Daha oturmuyor. Bizimki pasaklı emeklemiyor bile uğraşıyor ama beceremiyor. Yürüteçe koyduğumda peşimden kovalıyor. koşuyor
Bnde cnm yumurta sarı beyaz ayırmıyorum, kalıplaşmış bazı şeyler var söylenıyor. Bnım çoğu arkadasım hatta bzım gruptan bile bu sekılde ilerleyen çokben de aynı senin gibiyim :) yemeklerden hep tattırıyorum tam öğün gibi yemiyor ama yumurtanın beyazını da kurban eti de balık taze fasulye ne piştiyse hepsinden
Sizin bebeğinizin kalbi nasıl oldu grubu takip ederken görmüştüm. İnşallah ameliyat olmasına gerek kalmadan düzelmiştirKızlar 6, Ayda bebekleriniz kaç kilo aldı.
Dil bağı bizdede var bu ay cerraha göstermek istiyoruz bakalım o ne söylicek acaba ek gıdada zorlucakmı hiçbir fikrim yok bir doktor var kendi çocuğunda dil bağı varmış kestirmemiş ve konuşmasında hiçbir sorun olmamış ama işte risk
Kızlar dil bağı böyle bişey miCanım biz gösterdik cerraha oda beslenmesi nasıl dedi emiyor bir sıkıntı yok dedim ek gıdada bir problem yok size hemen acil kesin demiyorum ama sizin kararınız dedi ilerde bazı kelimeleri söyleyemeyebilir yada peltek konuşabilir dedi karar verdik sünnet esnasında kesilecek çok kısa bir işlem zaten inşallah sorunsuz atlatırız
Kızlar dil bağı böyle bişey mi
Dil bağı dilin altında oluyorKızlar dil bağı böyle bişey mi
canım benim doktorum beyazıyla ver diyor yumurtayı kesinlikle tuz konusunda haklısın verilmemesi daha doğru zaten bizim tuzlarımız baharaltlarımız çok kötü ama yemeklerden tadım yaptırıyorum azar azarŞimdi burada okuyan ve örnek alan çok anne var. Herkesin kendi bebeği ve gelişimi, kendi istediği gibi yetiştirir kesinlikle eleştiremem.
Ancak;
her ne kadar bir şey olmuyor gayette yediriyor o da keyifle yiyiyor denilse de, bebeğe bir çok zarar veriliyor ve bu zararlar bugün değil, yıllar sonra ortaya çıkıyor.
1 yaş öncesi tuz ve salça kullanımı, özellikle bebeğin böbreklerini ve kalbini yoruyor.
İlerleyen yaşlarda böbrek ve kalp, tansiyon hastalıkları riski kat kat artıyor. Bağırsak ise 2. beyin ve o konuya hiç girmiyorum dahi. Bağırsaklar da ciddi anlamda yoruluyor ve sindirim sistemi bozukluklarına sebep oluyor. Yumurta da buna dahil. Tek tek besinleri yazmayacağım ancak 1 yaş öncesi önerilmeyen besinlerin önerilmemesinin sebepleri var.
Onlar henüz gelişim aşamasındalar.
O yüzden bu noktada annelere önerim, drunuzun tavsiyelerine dikkat etmek, dikkate almak.
Teşekkür ederimBu dudak bağı. dil bağı dil altında oluyor.
dudak bağı diş çıkarmada ve beslenmede bazen sorun olabiliyor, Dr a danışabilirsiniz
Emekleyerek ilerleyebiliyor mu?biz 7 aylık olmak üzereyiz oturamıyoruz araştırdım normal deniyor her bebeğin gelişimi farklı biz de ama kollarımızla emeklemeye başladık evin heryerinde artık nasıl da hızlı gidiyor
evet evin heryerinde küçük komandom ama bacaklarıyla değil kollarıyla kendini çekiyor :) oturmamız ama nerdeyse 0 :) yastıkla bile devriliyorEmekleyerek ilerleyebiliyor mu?
Ben tam 5 ayı doldurduğumuzda oldum birkaç gün önceKızlar siz adet oldunuz mu? Biz 7 aylık olacağız . Hala adet olamadım
Ben 4 aylık olunca olmuştumKızlar siz adet oldunuz mu? Biz 7 aylık olacağız . Hala adet olamadım
Bnde olmadım cnmKızlar siz adet oldunuz mu? Biz 7 aylık olacağız . Hala adet olamadım
5. Ayda oldum canim. Duzenli oluyorum suan her ay. Tabi 3 4 gün düzensizliğim oldu amaKızlar siz adet oldunuz mu? Biz 7 aylık olacağız . Hala adet olamadım
Bi ikimiz kaldık galiba canımBnde olmadım cnm