2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Coook geçmiş olsun çok üzüldüm, evet eşimin kardeşi kv hepsi covit bizde eşimde çok hastalandı, sanırım ondan geçti. Sürekli burnu temizliyorum çok ciddi tıkanık ciğerine inmemiş dedi doktor aşırı öksürüyor öksürük tutuyor ve kusuyor sonrasında bir haftada 200 gram verdi. İştahı hiç yok, ne ek gıda ne anne sütü ne mama asla yemiyor. Çok üzülüyorum. Bende evde hava veriyorum 4 kere ventolın iki kere cartier veriyoruz
Çok geçmiş olsun size de umarım çabucak iyileşir 🙏. Biz de geçen hafta günde 4 ventolin 2 cortair veriyorduk bu hafta 2 ventoline düştük hatta bugün onu da bıraktık, doktorumuz cortair i de haftasonuna kadar kullanıp bırakabileceğimizi söyledi çok şükür. Bebeğim uyanıkken hava vermek çok zor oluyordu, özellikle uyku saatlerine denk getirmeye çalışıyorum ama bazen denk gelmiyor. Birkaç gündür robot süpürge izleterek veriyorum 😄 süpürge her geçişinde çok ilgisini çekiyordu, ben de salonun orta bölgesini seçip 3 kere süpür komutu veriyorum sonra bebeğimle bir kenara geçip yere oturuyoruz bir yandan nebulizatör ile hava alıp bir yandan süpürge izlioruz, senin de aklında bulunsun tabi eğer uyanıkken hava vermekte zorlanıyorsan.

Geçmiş olsun kuzum çoğu kişi hasta bzde atlattık. Kara gözlümü öp benim için 🥰 mercanında dün eli yandı.
Air fairye dokundu🤧 dünden beri kremler pansumanlar yapıyorum, su topladı çorap geçirdim eline en son. Çünkü yoluyor elini😟

Peki sen ek gıda olarak ne verıyorsun gizem, nası ilerliyorsun
ay inanmıyorum canım çok geçmiş olsun :KK43: çok üzüldüm

Coook geçmiş olsun çok üzüldüm, evet eşimin kardeşi kv hepsi covit bizde eşimde çok hastalandı, sanırım ondan geçti. Sürekli burnu temizliyorum çok ciddi tıkanık ciğerine inmemiş dedi doktor aşırı öksürüyor öksürük tutuyor ve kusuyor sonrasında bir haftada 200 gram verdi. İştahı hiç yok, ne ek gıda ne anne sütü ne mama asla yemiyor. Çok üzülüyorum. Bende evde hava veriyorum 4 kere ventolın iki kere cartier veriyoruz
canım çok geçmiş olsun üzülme böyle hasta oldukça da bağışıklıkları güçleniyor keşke hiç hastalanmasalar ama Allah ciddi hastalık vermesin hepsi yaşıyorlar öksürük üşütme ateş inşallah geçer çok çabuk toparlar kilosu da gayet iyi maşallah

canım çok geçmiş olsun üzülme böyle hasta oldukça da bağışıklıkları güçleniyor keşke hiç hastalanmasalar ama Allah ciddi hastalık vermesin hepsi yaşıyorlar öksürük üşütme ateş inşallah geçer çok çabuk toparlar kilosu da gayet iyi maşallah
Canım nasılsınnn özledim seni, ya canım 15 gün olacak atlas iyileşmiyor pazartesi başka bir doktora götüreceğim, iştahı tamamen gitti canım, çok üzülüyorum.

Canım nasılsınnn özledim seni, ya canım 15 gün olacak atlas iyileşmiyor pazartesi başka bir doktora götüreceğim, iştahı tamamen gitti canım, çok üzülüyorum.
canım maalesef virüs geç gidiyor vücuttan güneşe çıkar biraz hava güzel bugün üzülme sen o kendine yetecek kadar yiyordur diş zamanlarımız da geldi onun da etkisi vardır İshak da çok iştahsızlaştı huzursuz dün çok ağladı ben dişe yoruyorum mamasını hep yarım bırakıyor ben de ben de özledim ❤️

canım maalesef virüs geç gidiyor vücuttan güneşe çıkar biraz hava güzel bugün üzülme sen o kendine yetecek kadar yiyordur diş zamanlarımız da geldi onun da etkisi vardır İshak da çok iştahsızlaştı huzursuz dün çok ağladı ben dişe yoruyorum mamasını hep yarım bırakıyor ben de ben de özledim ❤️
Off kıyamam canım, gerçekten hep şöyle diyorum canım. Uykusuz kalmaya razıyım ama yeterki yesin, ya onun aç olduğunu bilmek beni çok üzüyor kuzum insallah sizde hemen hemen atlatırsınız,

Kızlar bebisler günde kaç kez besleniyor sizin. Oğlum çok iştahsız olmaya başladı 3 saatte bir acıkırdı yok içmiyor ne anne sütü ne mama

kizlar selam, benim oglum dogdugundan beri anne sutuyle besleniyor. bugun tam 5 aylik 10 kilo, destekli oturabiliyor ve yemege suya cok hevesli elini uzatiyor cigneme hareketi yapiyor. yurt disinda yasiyorum ve doktorumuz koreli 9 aylik baslatiyormus ek gidaya ama tabii ben o kadar gec baslamayi mantikli bulmuyorum. siz hangi aylarda neleri goz onunde bulundurarak basladiniz? sebze meyve yogurt yumurta ne sirayla gittiniz? blw yontemiyle ilerlemek istiyorum.

Kızlar bebisler günde kaç kez besleniyor sizin. Oğlum çok iştahsız olmaya başladı 3 saatte bir acıkırdı yok içmiyor ne anne sütü ne mama
benim oglumda hep gecen 2 hafta boyunca bazen tum gun boyu toplam 1 saat emdi, bazen saat basi 2 dakika emdi bazen 5-6 saatte bir emdigi oldu sonra tekrar 3-4 saate sabitledi kendisi. ben istedikce emziriyorum saatli vermiyorum bazen istahsiz olabiliyolar bence kilosunda bir sikinti olmazsa ya da baska bir huzursuzlugu yoksa normaldir

benim oglumda hep gecen 2 hafta boyunca bazen tum gun boyu toplam 1 saat emdi, bazen saat basi 2 dakika emdi bazen 5-6 saatte bir emdigi oldu sonra tekrar 3-4 saate sabitledi kendisi. ben istedikce emziriyorum saatli vermiyorum bazen istahsiz olabiliyolar bence kilosunda bir sikinti olmazsa ya da baska bir huzursuzlugu yoksa normaldir
Aynı dediğiniz gibi 5 dk hatta öyle sadece ağzında tutuyor bazen çekmiyor bile. Emzirmeyi istediği zaman ama genelde aksama doğru sanki azalıyor gibi hissediyorum mama takviyesi yapıyorum doğduğundan beri o yüzden saat tutuyorum mama için. Dişi çıktı yeni ona bağlıyorum bakalım

Oğlum saat 10 Dan beri kriz geçirerek ağlıyor çok uykusu var uyuyor hemn aglayarak uyanıyor. Öyle böyle degil çığlık çığlıga ağlıyor. Neden acaba.

Dün bizde öyleydik diş ola bilir
Diş bu kadar kötü yapiyor mu ki çok çok uykusu var daliyor birden aglmaya başlıyor. Gözü kapali ağlıyor kriz geçirdi resmen. Gündüz çok şükür boyle degil gece oluyormu başlıyor 2 3 gündür. Bu gün kafa ultrasonu oldu. Kendini geri atmaya baslayinca korktum. Çok şükür iyi dedi. Bide kaç gündür burnu tikaniyor akiyor. Belliki üşüyor artık çok dikat etmemiz lazim havalar sogudu.

X