2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Aminn evet ya bide kıpır kıpır kucakta bile zor tutuyorum artık herşey ilgisini çekiyor 😂 5 gündür de yoğun geniz akıntısı var abimiz de aynı oldu okul açıldığında sanırım ondan geçti burun yıkama ile atlatmaya çalışıyoruz ama bakalım 🥹
Aslı benim oglumunda burun akintisi var gecede sabaha karşı burnu tikaniyor. Artik soğuk oluyor. Mevsim degisikligi fena vurdu bize. Gerçekten öyle en küçük şeyleri bile elini uzatiyor alıyor ağzına solmayan çalışıyor. Bide artık bizler taniyor. Baskasinin kucagindayken beni gorurse yüzünü burusturup al beni der gibi yalandan ağlama numarasi yapıyor 🙈

Benimde ilk 38. Gün adet oldum. Sonra geçen ay oldum. Birde bu ay 5 Gün gecikmeyle oldum. Bende test yaptim negativ cikmisti. Kizlar ben adet olmaya baslayali sanki sütüm azaldı eskiden Gün 1 kere mama veriyordm vermedigjm zamanlar bile oluyordu. Artik 2 3 Kerr veriyorum. Regli geldiği için mi süt azaliyor
Cnm süt ile adetin alakası var dıye bılıyorum, süt azalınca bn oğlumda adet olmuştum.

Başta konusmadiniz mi ? Yani sigara kokusu icmeyene cok kokar elini yikasa bile koku kaliyo benim bildigim icmese cok cok daha iyi yani 🤷🏻‍♀️
Çok iyi bi kadın, bi de evimiz çok yakın, sigarayı da konuştuk, az iç sakın evin içinde içme diye. Hemen kestirip atmak istemedik açıkcası 😔

Cnm süt ile adetin alakası var dıye bılıyorum, süt azalınca bn oğlumda adet olmuştum.
Aaa dogruymus o zaman. Son zamanlarda goguslerim çogunlukla yumuşak. Yani belli oluyor azaldigi. En azından ilk 6 ay çogunlukla emzirdim. Şimdi emzirmek keyifli hale geldi oğlum memeyi görünce seviniyor hemen ellerini uzatip tutmaya çalışıyor. Tutuncada ağzına doğru çekiyor. Agzinida memeye yetmek için uzatmis gibi yapiyor. 🤗🥺

Aaa dogruymus o zaman. Son zamanlarda goguslerim çogunlukla yumuşak. Yani belli oluyor azaldigi. En azından ilk 6 ay çogunlukla emzirdim. Şimdi emzirmek keyifli hale geldi oğlum memeyi görünce seviniyor hemen ellerini uzatip tutmaya çalışıyor. Tutuncada ağzına doğru çekiyor. Agzinida memeye yetmek için uzatmis gibi yapiyor. 🤗🥺
Canım bebeğin kaç kilo ?

Canım bebeğin kaç kilo ?
6. Ayda 8.100 gr dı şuan 6.5 aylık tam. Şuan ki kilosunu bilmiyorum.
Atlas çok hasta canım aşırı, bugün yine gideceğiz sanırım yatış verecek, öksürük burun tıkanıklığı asla geçmiyor ne anne sütü alıyor ne mama yiyor.
Çok Geçmiş olsun canm. Galiba bu mevsim degisikligi yapiyor bunları. Benim oğlum da kaç gündür gecmeyen burun akintisi tıkanıklığı var. Böyle olunca iştahlarida kapanıyor. Bişey yemezlersede huzursuz oluyorlar. Ateşi var mi peki. Dişi çıktımi. Şuan Atlas kaç aylık kaç kilo.

6. Ayda 8.100 gr dı şuan 6.5 aylık tam. Şuan ki kilosunu bilmiyorum.

Çok Geçmiş olsun canm. Galiba bu mevsim degisikligi yapiyor bunları. Benim oğlum da kaç gündür gecmeyen burun akintisi tıkanıklığı var. Böyle olunca iştahlarida kapanıyor. Bişey yemezlersede huzursuz oluyorlar. Ateşi var mi peki. Dişi çıktımi. Şuan Atlas kaç aylık kaç kilo.
Kuzum atlas ciddi alerjik bir bebek alerji değeri çok yüksek çıkıyor, ama eşim çok hasta oldu ondan geçti bir haftadır böyle, atlas kuzum 6 ay bir haftalık. 6.ay kontrolünde 7.500 dü ama cumartesi 7.380 geldi, bir haftada kilo vermiş yemiyor çünkü canım. Bugün tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek doktor

Kuzum atlas ciddi alerjik bir bebek alerji değeri çok yüksek çıkıyor, ama eşim çok hasta oldu ondan geçti bir haftadır böyle, atlas kuzum 6 ay bir haftalık. 6.ay kontrolünde 7.500 dü ama cumartesi 7.380 geldi, bir haftada kilo vermiş yemiyor çünkü canım. Bugün tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek doktor
Aaa alerjik mi bilmiyordum. Ne güzel kilosunu toparlamişken. Bu hastalik gelmiş. Emmiyorda mı acaba başka bebekler için özel irmikli mamalar var onlaridami yemez.

Atlas çok hasta canım aşırı, bugün yine gideceğiz sanırım yatış verecek, öksürük burun tıkanıklığı asla geçmiyor ne anne sütü alıyor ne mama yiyor.
Geçmiş olsun kuzum çoğu kişi hasta bzde atlattık. Kara gözlümü öp benim için 🥰 mercanında dün eli yandı.
Air fairye dokundu🤧 dünden beri kremler pansumanlar yapıyorum, su topladı çorap geçirdim eline en son. Çünkü yoluyor elini😟

Peki sen ek gıda olarak ne verıyorsun gizem, nası ilerliyorsun

Kizlar kabak denicem. Kabagi sudami pisirmem lazim yoksa buhardami

Çok geçmiş olsun, Burun tıkanıklığına çok dikkat etmek lazımmış mutlaka açık tutun burnunu. biz geçen hafta 2 gün hastanede yattık bu yüzden. 3 hafta önce covite yakalanmıştık hatta buraya da yazmıştım, covitin 2 hafta sonrasında oğlumun burnu geceleri tıkanmaya resmen horlamaya başladı. Bende de balgam kalmıştı covitten sonra, oğlumdaki durum da ondandır diye düşündüm ve gece uykusu bölğnmesin diye uyandırıp bırnunu yıkamadım ama sonraki günler daha kötüleşip nefes alamamaya başlayınca hastaneye gittik, ciğerlere inmiş bronşiolit olmuş yavrum hastanede yatış verdiler 2 gün yattık süreki nebulizatörle ilaç verdiler, antibiyotik başladılar , eve geldik ama nebulizatör devam ediyoruz geçen haftadan beri. Yani burun tıkanıklığı bebekler için çok tehlikeli, uyuyor olsa bile uyandırıp burnunu açmak gerekiyor, hastanede de öyle yaptıkar bize.

Ah bu benim de son zamanlarda en hoşuma giden durum 🥰 memeyi görünce gülerek geliyor hemen ağzını açıp uzanıyor ya eriyorum resmen 🤗 Ben başlarda emzirme konusunda çok zorlandım sütüm de azdı ama direndim aylarca eds ile uğraştım, şimdi iyiki iyiki direnmişim diyorum dünyalara değişmem bu duyguyu.

Çok geçmiş olsun, Burun tıkanıklığına çok dikkat etmek lazımmış mutlaka açık tutun burnunu. biz geçen hafta 2 gün hastanede yattık bu yüzden. 3 hafta önce covite yakalanmıştık hatta buraya da yazmıştım, covitin 2 hafta sonrasında oğlumun burnu geceleri tıkanmaya resmen horlamaya başladı. Bende de balgam kalmıştı covitten sonra, oğlumdaki durum da ondandır diye düşündüm ve gece uykusu bölğnmesin diye uyandırıp bırnunu yıkamadım ama sonraki günler daha kötüleşip nefes alamamaya başlayınca hastaneye gittik, ciğerlere inmiş bronşiolit olmuş yavrum hastanede yatış verdiler 2 gün yattık süreki nebulizatörle ilaç verdiler, antibiyotik başladılar , eve geldik ama nebulizatör devam ediyoruz geçen haftadan beri. Yani burun tıkanıklığı bebekler için çok tehlikeli, uyuyor olsa bile uyandırıp burnunu açmak gerekiyor, hastanede de öyle yaptıkar bize.
Coook geçmiş olsun çok üzüldüm, evet eşimin kardeşi kv hepsi covit bizde eşimde çok hastalandı, sanırım ondan geçti. Sürekli burnu temizliyorum çok ciddi tıkanık ciğerine inmemiş dedi doktor aşırı öksürüyor öksürük tutuyor ve kusuyor sonrasında bir haftada 200 gram verdi. İştahı hiç yok, ne ek gıda ne anne sütü ne mama asla yemiyor. Çok üzülüyorum. Bende evde hava veriyorum 4 kere ventolın iki kere cartier veriyoruz

Ah bu benim de son zamanlarda en hoşuma giden durum 🥰 memeyi görünce gülerek geliyor hemen ağzını açıp uzanıyor ya eriyorum resmen 🤗 Ben başlarda emzirme konusunda çok zorlandım sütüm de azdı ama direndim aylarca eds ile uğraştım, şimdi iyiki iyiki direnmişim diyorum dünyalara değişmem bu duyguyu.
Evetttt 🤩🤩🤩 çok güzel. Masallah bebelerimize

X