2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İlkinde benim de gelmedi 40+2de doğurdum suni ile :) ikincide 39da doğdu
Selamlar benim de suan 38+3 ama hıc kanala inmemiş bası. 1-2 haaftaya inmezse suni sancı ile inebiliyo mu?

Bnimkide uyuyor şükür

Kızlar bebeğim bugün nerdeyse tüm gün uyumadı gece de uykusuzluktan sinirliydi gezerek memede uyuttum derken 10 dk anca uyudu hala uyumadı huysuz bir yandan da halsiz gibi de duruyor ama ateşi yok. Eşim hasta 3 gündür ayrı yatıyoruz ama ister istemez aynı ortama giriyoruz uzaktan seviyor vs bulaşmış olabilir mi acaba ya ateşlenmediği sürece sıkıntı yoktur değil mi?

Kızlar bebeğim bugün nerdeyse tüm gün uyumadı gece de uykusuzluktan sinirliydi gezerek memede uyuttum derken 10 dk anca uyudu hala uyumadı huysuz bir yandan da halsiz gibi de duruyor ama ateşi yok. Eşim hasta 3 gündür ayrı yatıyoruz ama ister istemez aynı ortama giriyoruz uzaktan seviyor vs bulaşmış olabilir mi acaba ya ateşlenmediği sürece sıkıntı yoktur değil mi?
Canım sanmıyorum, bence atak haftasındayız, ateş olurdu kuzum bizde öyleyiz halen ayaktayız. Uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor. Kötüyü düşünme, ben geçen hasta oldum buraya yazdım ama şükür Atlasa geçmedi. Sancısı vardır.gazı vardır. Normal yani canım, yarın güzel bir banyo yaptır. Duş iyi gelir bence

Canım sanmıyorum, bence atak haftasındayız, ateş olurdu kuzum bizde öyleyiz halen ayaktayız. Uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor. Kötüyü düşünme, ben geçen hasta oldum buraya yazdım ama şükür Atlasa geçmedi. Sancısı vardır.gazı vardır. Normal yani canım, yarın güzel bir banyo yaptır. Duş iyi gelir bence
Yaptırdım canım masaj da yaptım baya gaz da çıkarttı altı da temiz daha ne yapabilirim bilmiyorum gözlerinden uyku akıyor esneyip duruyor ama uykuya derin dalamıyor uyuyamadığı için de durup durup ağlıyor. Şimdi kucağımda emiyor uyuklamaya başladı gibi, bekliyorum bakalım iyice dalsın da pilim bitti pert haldeyim muhtemelen süt alarmına bile uyanamam

Bizimki de çok huysuz bugün ekstra çabayla uyuyakaldı belki hava değişimindendir bilmiyorum seninkini ama bizimki atak haftasında, hasta olsa belirtisi olurdu bence

Yaptırdım canım masaj da yaptım baya gaz da çıkarttı altı da temiz daha ne yapabilirim bilmiyorum gözlerinden uyku akıyor esneyip duruyor ama uykuya derin dalamıyor uyuyamadığı için de durup durup ağlıyor. Şimdi kucağımda emiyor uyuklamaya başladı gibi, bekliyorum bakalım iyice dalsın da pilim bitti pert haldeyim muhtemelen süt alarmına bile uyanamam
Bugün doktora sordum kilo alımı iyiyse geceleri 3 saatte 1 uyandırmana gerek yok uyanmasını bekleyebilirsin dedi bundan sonra ben 5 saate kadar bekleyeceğim uyanmazsa o zaman uyandiririm

Benim de dün öyleydi ama gazdandi yani biliyorum kivrandi saatlerce. İnşallah hastalık geçmemiştir kuzum benim de en korktuğum şey bu oluyor, bol bol emzir. Bizim evde de her gün biri hasta, özellikle abisi sürekli hasta 🥲 geçmesin diye dua ediyorum hep.

Kuzum benim bebeğimde dün öyleydi
Doğru dürüst uyumadı, gecede huzurlu uyumadı gözleri kapalı ama kıvranıyor, bence gazı var, inşallah bugün daha iyi olurlar 🤲 43 günlük bugün bebeğim
Sürekli emziriyorum zaten, bir tek meme de huzurlu, bir de babası dizlerine alıp yan yatırıp sırtını ovuyor o Pozisyonda rahat ediyor akşam uykusuna eşim o şekilde yatırdı, biraz da göğsünde uyudu
Bugün Daha iyi olsunlar 🤲

Selamlar benim de suan 38+3 ama hıc kanala inmemiş bası. 1-2 haaftaya inmezse suni sancı ile inebiliyo mu?
Daha haftan var canım bekle sancini benim doğum yaptığım gün indi hatta 9 cm di kafa hala yukarıda 1 saati bulur dediler ama on beş dk sonra doğurdum hiç belli olmuyor yani takılma kafanın inmesine ☺️

Kızlar bebiskolariniza aldığınız güzel elbise tulum modellerinin resmini ve linkini atar mısınız 🤗 önümüzde ki ay nikah var orda giydirmek istiyorum kizçeme ☺️ buarada nikah 18 Mayısta alyanin 16 Mayıs'ta ikinci ay aşıları var ateş yapma riski varya acaba sonraki hafta vurdursam aşıları olur mu biliyor musunuz?

Kızlar bebiskolariniza aldığınız güzel elbise tulum modellerinin resmini ve linkini atar mısınız 🤗 önümüzde ki ay nikah var orda giydirmek istiyorum kizçeme ☺️ buarada nikah 18 Mayısta alyanin 16 Mayıs'ta ikinci ay aşıları var ateş yapma riski varya acaba sonraki hafta vurdursam aşıları olur mu biliyor musunuz?
Marks & Spencer küçük bir kız gelinliği gibi elbisesi vardı mağazada görmüştüm:)

X