- 22 Temmuz 2023
- 399
- 364
benimki emzik sevmiyor maaleseffGazi daha iyi son günlerde, huysuzlandığında emzik veriyorum ben canım. Huysuzluğu geçtiğinde ağzından çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki emzik sevmiyor maaleseffGazi daha iyi son günlerde, huysuzlandığında emzik veriyorum ben canım. Huysuzluğu geçtiğinde ağzından çekiyorum
Bibs anatomik damaklı emzik aldık anne memesine benziyor diye, dene belki alır canımbenimki emzik sevmiyor maaleseff
Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın, sağlıkla sıhhatle yaşasın bebişlerimizDualarınızı bekliyorum kızlar
Ben pompayla elde ettiğim sütü verdim EDS ile ve çok iyi oldu gerçekten deKızlar geriden gelip okudum hepinizi emzirme destek sistemi muhteşem bişey en iyi biberon emzik bile eğer bebek meme reddi yapıcaksa yapıyor tamamen onlar patron. Bir de yetmediğini asla düşünmeyin özel bir durum yoksa Allah ın izniyle yeter. Pompa veya sağım işlerine girişmeden eds yöntemine bakın derim. Bizim de dün kırkımız çıktı
Bende ilk günler mama takviyesi yaptım eds yle şimdi bıraktık ama hamd olsun çok işime yaradıBen pompayla elde ettiğim sütü verdim EDS ile ve çok iyi oldu gerçekten de
Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın, sağlıkla sıhhatle yaşasın bebişlerimiz
Amin canım ne güzel deddin en küçük hastalık bile uğramasın yavrulara sağlıkla sıhhatle hayırla büyüsünler insAllah bizimde yarın ve diğer sonuçlarda temiz cikar İnsAllahRabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın, sağlıkla sıhhatle yaşasın bebişlerimiz
yaaa deniyim canım, philipsi de çok övdülerde ben kızıma pek güvenemedim o yüzden ya tutmazsa diye almadım ama alcam böyle olmuyo çünkü, tutması lazım beni emzik yaptıBibs anatomik damaklı emzik aldık anne memesine benziyor diye, dene belki alır canım
Amin inşaallah ❤Amin canım ne güzel deddin en küçük hastalık bile uğramasın yavrulara sağlıkla sıhhatle hayırla büyüsünler insAllah bizimde yarın ve diğer sonuçlarda temiz cikar İnsAllah
Kuzum ben önc
Bu atak haftasını nasıl anlıyoruz.3 gündür pertim sürekli ağlıyor kucak istiyor emme istiyor,uyuyor bırakıyorum yatağa hemen ağlayarak uyanıyor...Atak haftasındaysan daha sık beslenme ihtiyacı duyabiliyorlar
Ay uyumuyorrrrHahah bunların hepsi cimcime desene şey gibi doydum işim bitti der gibi çekip hop uyuması
Ah canım dualarımız Zehra bebekle inşallah hiçbir şeyciği çıkmazDualarınızı bekliyorum kızlar
Merhaba geçmiş olsun durumujuzu merak ettim. Dün bize de dr uzayan sarılık olduğunu söyledi fakat herhangi bir tahlil vs istemedi. Uzayan sarılıktan 15.gunde fln kan tahlili ypilamasi gerekiyormus bizde o zaman farklı dr a gidiyorduk istememisti. Bide bebeklerde idrar tahlili almak zor olduğu için bakteri uremesinin genellikle çıktığını duymuştumKızlar merhaba bebeğimde uzayan sarılık nedeniyle tahlil aldılar idrar kültüründe üreme çıktı şimdi tekrar tahlil istediler İnşallah temiz çıkar bir yanlışlık olmuştur lütfen eder misiniz Zehra bebek
Aminn canımAh canım dualarımız Zehra bebekle inşallah hiçbir şeyciği çıkmaz