Annen 1 ay yanındaymış çünkü canım ben 5.gunden beri yalnızım bebeğim 41 günlük ne adam akıllı yemek yiyebildim nede evimi boşladım temizliğimi de yapabildiğim kadarıyla kendim yaptım o yüzden 40 günde 14 kilo verdimKız siz nasıl kilo veriyorsunuz ben hala doğum kilomun 5 kilo altındayım oda bebek falandır onun haricinde hiç gitmedi
Her şekli zor doğumun ya çok haklısın cidden ben şimdi ikinciye korkuyorum aynı şekilde doğuramam diyeKesinlikle bende normal doğumu tecrübe ettiğim için çok mutluyum. O doğum anı gerçekten mucize bir an tekrar tekrar kızımın doğduğu anı, o an ki vücudumun rahatlamasını yaşamak isterim. Tabi tamamen kesisiz dikişsiz bir doğum olması şartıylaBirde suni sancısız Ay doğum zor yaaa
Canim senin bebegin martın kaçinda dogmuştuAnnen 1 ay yanındaymış çünkü canım ben 5.gunden beri yalnızım bebeğim 41 günlük ne adam akıllı yemek yiyebildim nede evimi boşladım temizliğimi de yapabildiğim kadarıyla kendim yaptım o yüzden 40 günde 14 kilo verdim
Her şekli zor doğumun ya çok haklısın cidden ben şimdi ikinciye korkuyorum aynı şekilde doğuramam diyebakmayı büyütmeyi geçtim ama bence rabbim bana acıdı bu kız yalnız kalacak en iyisini nasip edeyim dedi bence ben dikişli olsaydım yada sezaryen olsaydım telef olmuştum eminim
Bende ikisini yaşadım ama rabbim gücünü veriyor. Birde bebegin yaninda olunca bilinç altinda daha iyi olmalıyım düşüncesi oldugu için.Ben hepsini tecrübe ettim normal doğumda(16 haftalık ölü bebek), bebek çıktıktan sonraki rahatlama hissi, aslında bende biraz da travma bebeğim karnımds kalbi durduğu için, suni sancıyı da çektim, kendi sancım da çektim, doğum ile ilgili herşeyi yaşadım sanırımnormal yada sezeryan sağlıkla gelsin de önemli olan o, her ikiside zor tabii, canından can çıkıyor sonuçta
Boyle yapınca çok sinirleniyorum. Sinirlendigim için kendime kizarak agliyorum. Gerçekten çok zorladi beni allahım lütfen sinirlerime hakim olayimKızlar cumartesi 6 haftalık oluyoruz ve oglum dünde bu günde aynı saatte uyuyor. O saat olana kadar sadece agliyor kucagimda olsa bile agliyor. Hani gazı var desemde o yuzden degil. Gazını masajla ilaçla çikartiyorum. Atak haftasi mi acaba 5 dakika oldu uyuyali ve burda saat 02:46 yarinda aynisini yaparsa kesin atak diyecemde
Özelde bildiğim iyi bi doktor yokki gitsem nasıl güvencem bilmiyorum senin iç dış tüm dikişlerinmi patlamisti canım? Yarın farklı bi doktora gidicem bakalım olmazsa özele gidicemde bebeklede zor oluyor sürekli doktor geziyorumCanım gidebiliyorsan özele gitmeni tavsiye ederim. Hastanede İnsanı asla umursamıyorlar, tersleyip tersleyip yolluyorlar. Bana mesela ebe ilk gittiğim zaman ne yaptın da patlattın dikişi demişti imalı imalı, o kadar zoruma gitmişti ki o an vazgeçip hiçbirşey yapmayacak hale gelmiştim, gelen geçen beni kontrol ediyordu resmen, bir gelen diğerini çağırıyordu. Ama o an çok zor ve ağır gelse de şuan iyiki hemen dikmişim diyorum, geçti ve gitti çok şükür. Ama süreç uzadıkça insanı daha çok yıpratıyor. Kendini asla ihmal etme, peşine düş ve ne yap et senin içine sinen bir karar ver kimsenin değil.
Evet mesela ben ilk dogumum normal. Şimdiki sezeryan. Benim için sezeryan bin kat daha iyi. Nasip meselesi. Sezeryan olanlar daha onceki gibi normal yapsaydim daha iyiydi diyorlar.Valla bende o kadar talihsizlik yaşamama rağmen iyiki normal olmuş diyorumVe hala sezeryandan korkuyorum neden bilmiyorum Aslında doğum nasip meselesi, normal olup sorun yaşayanda var sezeryan olup sorun yaşamayan da. Hayrlısını istemek lazım
Geliyor evet ve takmiyorum çok şükür saglikli ve yanimda.Kızlar etrafınızdan bebek zayıf yorumları geliyor mu?
Geliyor evet ve takmiyorum çok şükür saglikli ve yanimda.Kızlar etrafınızdan bebek zayıf yorumları geliyor mu?
7 Mart canımCanim senin bebegin martın kaçinda dogmuştu
Çok şükür hepimiz sağlıkla aldık kucağımızaBen hepsini tecrübe ettim normal doğumda(16 haftalık ölü bebek), bebek çıktıktan sonraki rahatlama hissi, aslında bende biraz da travma bebeğim karnımds kalbi durduğu için, suni sancıyı da çektim, kendi sancım da çektim, doğum ile ilgili herşeyi yaşadım sanırımnormal yada sezeryan sağlıkla gelsin de önemli olan o, her ikiside zor tabii, canından can çıkıyor sonuçta
Ya canım, kesinlikle, eğer dikişlerin olmuş olsaydı ve bakacak kimsen, yardım edecek kimsen olmasaydı çok zorlanırdın. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten.Her şekli zor doğumun ya çok haklısın cidden ben şimdi ikinciye korkuyorum aynı şekilde doğuramam diyebakmayı büyütmeyi geçtim ama bence rabbim bana acıdı bu kız yalnız kalacak en iyisini nasip edeyim dedi bence ben dikişli olsaydım yada sezaryen olsaydım telef olmuştum eminim
Haklısın zor tabi bebekle. Rabbim yardımcın olsun canım.Özelde bildiğim iyi bi doktor yokki gitsem nasıl güvencem bilmiyorum senin iç dış tüm dikişlerinmi patlamisti canım? Yarın farklı bi doktora gidicem bakalım olmazsa özele gidicemde bebeklede zor oluyor sürekli doktor geziyorum
Kimsem olmazdı eminim bi çok kez dedim kalabalık içinde çok yalnız bırakıldım ama ne benim üstümde ne evladımın üstünde babası dışında kimsenin hakkı yok buna da şükürYa canım, kesinlikle, eğer dikişlerin olmuş olsaydı ve bakacak kimsen, yardım edecek kimsen olmasaydı çok zorlanırdın. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten.
Bize de d vitamini verdiler demir vermediler. Ilerleyen aylarda veriyorlar sanırım. Şimdi internete baktım da ne kadar doğru bilmiyorum sağlık bakanlığı 4. aydan itibaren verilmesini öneriyormuş. Öncesinde olanlar eksiklik tespit edilenlermiş sanırımKızlar iyi geceler, bebeğinize demir başlandı mı ? Bize ocean d vitamini verdiler ama demir damlası vermediler. Uygulama mı değişti? İlk çocugumda verilmişti diye hatırlıyorum.
Çoktan başlandı ocean d vitamini kullanıyoruzKızlar iyi geceler, bebeğinize demir başlandı mı ? Bize ocean d vitamini verdiler ama demir damlası vermediler. Uygulama mı değişti? İlk çocugumda verilmişti diye hatırlıyorum.