2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sezeryan oldum normal doğum yaşamadım bilmiyorum nasıl oluyor ama sağlık durumlarım yol verseydi normal doğum isterdim bir defa ağrını çekiyorsun oldu bitti ama sezeryan bebiş doğuluyor sen hala ağrı çekiyorsun yardım edenin kesinlikle olmalı 1 hafta eşim bakmasaydı geceleri ben yataktan zor kalkıyordum ama tabi vajina temiz oluyor o konuda iyi sezeryan

ah canım ya travman hafifler inşallah

Kızlar iyi geceler, bebeğinize demir başlandı mı ? Bize ocean d vitamini verdiler ama demir damlası vermediler. Uygulama mı değişti? İlk çocugumda verilmişti diye hatırlıyorum.

D vit kullanıyoruz, kan ilacı 4.ayda başlıyor

ah canım ya travman hafifler inşallah

Sağolasın kuzum, bebeğimi sağlıkla aldım ya kucağıma şükürler olsun, 3 oldular
2 de cennette kızım var, iki dünyamda da evlatlarım var, Rabbim isteyene sağlıkla nasip etsin, benden bu kadar, sağlığımda şartlarda yaşımda bu kadar yeter diyor,

Doyduğunu düşünmüyorum canım çok ağlıyor üstüne 40-60 CC kadar mama içince rahatlıyor.

ben de sezeryan tercih ettim ama çevremdeki hiçbir doktora normal doğumu tavsiye etmedi tercih eden arkadaşlarımıza helal olsun ben özellikle normal doğumun anne ve bebek için risklerinden çok endişe ediyordum çok şükür hepsi sağ salim doğurdu o nedenle şuan yazabilirim ama normaldenanne bebek ölümleri sakat kalmalar vs oluyor kayıp ihtimali yüksek kader de olsa

Allah bağışlasın canım benim inşallah uzun sağlıklı ömürleri olsun

Bu gün bizim 2 ay kontröl günümüzHıçkırmayan bebek yok dün yine benimki mamayı yeyerken başladı hıçkırmaya ve ben durmadım devam ettim mamayı vermeye ve nasıl gectiğini fark ettim belki sizinde işinize yarar..bende artık öyle denicembiberonu yani emziğini tuttu ağzında ama yemiyordu ben zorla soktum ağzına ve sanki nefesini tutmuş gibiydi yemek istemediği için bir noktaya bakıyordu sonra ben çıkartdım yeniden denedim baktım gecmiş..normalde büyüklere diyorlar ya nefesini tut gecicek

Kuzum bizde büyükler hep der, bebek hıçkırımca emzirin diye, bende öyle yapıyorum geçiyor gerçekten, demek mama da da oluyor
Kontrolünüz çok güzel geçsin canım
Bu arada benim oğlumda da ufak bir dil bağı var, doktor 4 aya kadar takip edelim dedi, emmesinda falan bir sıkıntı yok çok şükür, takip edilecek

Kuzum benimki biberondan oldu bence. İşte meme şişken güzelce hızlı hızlı emiyor .akış hızı azalınca sinirleniyor. Biberondan önce böyle değildi memeyi damağıyla ezerdi şimdi yapmıyor. Hızlı hızlı süt gelsin istiyor. Ben elimle sıktığımda süt geliyor. Meme reddi başlıyor galiba. Biberonla mı veriyorsun canım sen mamayı?

Ayy kızlar sizin bebelerde de oluyor mu
Meme emerken yada emzik emerken aradan parmağını da sokup ikisini birden emmeye çalışıyor

Amin sağolasınYok ben hep veriyordum mamayı ama geçmiyordu ama sanki böyle zorlayınca nefesini tutunca kesildi
Bizdede emmesinde sorun yok çok şükür..ama doktorumuz dedi kendi oğluşunda varmış hiç kestirmemiş beklemiş konuşmasını r harfını söyleye bilmiş o da kestirmemiş ve ben dedim ya benimki söyleyemezse o zaman kestir dedi kesince hemen söylicek..bende şimdilik bekliyorum..bizim göbek fıtığıda var onun inmesinide dört gözle bekliyorum doktor dedi parayla kapat ama ben yaptım para hiç durmadı göbeyinde

Ayy kızlar sizin bebelerde de oluyor mu
Meme emerken yada emzik emerken aradan parmağını da sokup ikisini birden emmeye çalışıyor
Kuzum kesinlikle izin verme bak kardeşimin küçük kızı hep baş parmağını emiyordu hiç unutmam büyük kızdı ama uyuyunca parmağını ağzına sokuyordu daha neler yapmadı kız etmesin diye ve sonuçta üst dişleri azcık öne çıkmış

Benim eşim de ortaokul a kadar parmak emmiş, şimdi onun da ön dişleri önde . Kızım da parmak,emzik,biberon,battaniye ağzına ne gelirse emmeye çalışıyor. Annem bana ne emzik ne biberon tutturamamış ama. Kızım da babasına çekmiş. Zaten tipi de ona benziyor

R harfini beklersek zaten bir 5 yaş yaşs kadar R ler y çıktı benim oğlanlarda sonra düzeldi onlarda dil bağı yoktu, bunda da hafif varmış, aslında çok önemli değil dedi bize doktor, bakalım bekleyelim görelim ne olacak, göbek fıtığı da geçiyor genelde büyüdükçe öyle duydum hep

Şuan sadece meme emerken emzik alırken yapıyor, normalde uyanık dururken emmiyor elini

canım bırak hıçkırsın engel olma Allah korusun boğazına kaçar kötü bir şey değil hıçkırması büyüyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…