2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
3 tane ilaç yazdı vit d kan ilacı balık yaği sadece ben boş verdim kendimi kullanmadım kan ilacını unuttum ne yazdı diye..mesela şimdi bile kemiklerim ağrıyor hiç iyi diğilim vit d değerlerine baktırmak istiyorum sanırım ondan öyleyim sağlık ocağında acaba baktıra bilirmiyim sorayım pazartesi zaten aşı için gidicem

Sakinleştirici bu kocaman insanlar bile kullanıyormuş hiç birşey yoksa bile içinde tatlandırıcı var asla verilmemeli bebeğe

Gündüz ya da gece emzirdiktrn sonra gözleri açıksa baya, nasıl uyutuyorsun canim
Uyutamiyorum dün gece gazlandi mesela tamamen uyandı, gece 3e kadar her yolu denedim. En son malesef gezdirdim öyle uyudu. Hâlbuki ilk çocuğumdan tecrübeliyim, kesinlikle gezdirerek uyutmak istemiyorum diyordum ama mecbur kalıyorum işte bazen

Kızlar benim bebeğim meme ilk basta dolduğunda güzel emiyor. Sonra meme yumuşayıp süt akışı yvaşlayınca emmek istemiyor sinirleniyor ağlıyor. Sütün yağlı kısmını da alamıyor böylece. Napmam lazım. Süt sağmayı da yapamıyorum tam. Göğüslerim çok küçük . Vakumlama yapmıyor tam. Eller serbest pompa almıştım sağamadım onunla. Manuel ile Dr çok az geliyor aynı meme doluyken çekiyor. Yumuşayınca onunl da sağamıyorum. Elimle sıkınca süt geliyor ama. Napıcamı şaştım.

Emzirirken sağar gibi yapsan yukardan aşağı doğru ben en son öyle yapıyorum

Kızlar etrafınızdan bebek zayıf yorumları geliyor mu?
Hayır cnm çunku daha bebeğimi etraftan kımse görmedi bi tek dün misafir kabul etmeye başladım, yarın da arkadaslar gelcek zayıf falan demedıler, bebişim topladı kndını maşallh.
Sana öyle dıyen mi oldu cnm?

Dikişlerin iyileştim? Benim dış dikişler patladı

Valla aileden uzak olmak çok zor benimde annem 1 aydır yanımda bu hafta gidecek çok üzülüyorum gitmesine iyice alıştım gidince yalnız hissedicem. Bide her işi yapıyordu ben bitek bebeğe bakıyordum hadi iş önemli değilde dikişim patladı doktor üstüne oturma dedi napcam bilmiyorum

Burdan okuduğum kadarıyla normal doğumdaki dikişlerinde sıkıntıları oluyor demekki.

Cnm bnde aynı şeyi yaşıyorum 4-5 gündür. Meme yumuşayınca kavga başlıyor. Ağlamıyor ama memeyi ittiriyor kndini çekiyor, eli kolu durmuyor, bı kıpırtı bi huysuzluk ne oluyo çözemıyorum, burnumu tıkalı, sütmü gelmiyor, karnımı doydu anlayamıyorum bi turlu.

Dün gce 2'de yattık bi kalktım anamm saat 7.ilk kez okdr uzun uyudu. Bı kalktım göğüsler şişmiş 2sinide emzirmem grek zar zor emzirıyorum gce 2sini.

Kizlar bir de gaz için neler yapıyorsunuz?
Şöyle söyliyim ben gaz için hiçbısey yapmıyorum. aşırı gazlıyımdır, mide ve bağırsaklarım gaz doludur. Ve yedıklerıme hiç dıkkat etmem burdakiler bilir. Rezene Çayı falanda içmem. Kafein içerim. Ama 2 çocugumda da gaz sorunu yaşamadım. Bnde çok şaşırıyorum bu duruma. Demekki sütten gaz maz geçmiyormuş bebeğe.

Canım dün hemşire ile konuştum yumuşak göğüste ön süt az olur, son süt daha fazla olur. Sen gögüsün yumuşadı diye süt yok sanma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…