- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
- 88
Kuzum bestlak çok etkili bir deneİnciri kaynatıp suyunu çok içiyordum ilk zamanlar doğru diyorsun aslında. Tekrar döneyim o düzene canım
Canım evet güzel ama şöyle ki ilk aya göre kilo alımı azalmış
Yok kuzum bontaa kullanıyorum . Ama bestlak da çok önerdiler
Kilo alımı güzel kuzum az emiyor ama sık sık emdiği için kiloda sıkıntı yok şükürDoğumdan sonra benim doktorum d vit ve kan ilacı verdi kuzum senin doktor vermedi mi, benim değerlerim iyi olduğu için kullanmadım
Tecrübeli analıq
Ya kıyamam kuzu ya
Bu minnoşlar da yani hiç olmuyor, gğzel güzel e seler doyduktan sonra bıraksalar memeyi sonra güzelce uyusalar ne olur sanki, o zamanda bebek olmazlar
Kilo alımı nasıl peki
Benim bebeğim de geceleri 3-4 saatlik bir uzun uykudan sonra 5 dk emip uyuyup saat başı yeniden kalkıyor söyle bir çakallık geliştirdim gece emdikten sonra kalan tüm sütü sağıp biberonla yavaş yavaş iciriyorum gece süt sagmak zor ama sabah uykusundan uyanmak daha zordu benim içinKızlar benim bebeğim özellikle geceleri uyanıyor ve çok az emiyor. Yani bir memeyi bile tam bitirmeden uyumak istiyor geri ve sanırım tam doymadigi için 1 saat sonra yeniden kalkıyoray napmaliyim sizce? Şükür süt var güzelce emse biraz uzun uyuyacak belki de ama az az sık sık emmek istiyor
Tam ne yaptığınızı anlamadım detaylı anlatır mısınızBenim bebeğim de geceleri 3-4 saatlik bir uzun uykudan sonra 5 dk emip uyuyup saat başı yeniden kalkıyor söyle bir çakallık geliştirdim gece emdikten sonra kalan tüm sütü sağıp biberonla yavaş yavaş iciriyorum gece süt sagmak zor ama sabah uykusundan uyanmak daha zordu benim içinböylece saat 7.30 u 8.30 u bile gördük
Günde 20 gram alması gayet yeterli moral bozmayın solgar brewers yeast b12 gunde 6 tane icmeye basladim ben o da iyi geldi bestlak 3x20 damla kullanıyordum aşırı etki etti ama kitle gibi bisey olusunca korktum mastite cevirmedi şükür ama kitle hala duruyor korktum 3x10 damlaya azalttim onu. Bir de her emmede tek memeyi emiyorsa ikisini de vermeye çalışın. Bende yoğun bakımdan alışkanlık oldu hassas tartiyla bezlerini tartıyorumKızlar bu ara sütüm azalmış gibi hissediyorum. Göğüslerim çok yumuşak .. ilay da zaten 25 günde 500 gr almış sadece . Ne yapabilirim ben moralim bozuldu
Canım dün bizde aynı durum oldu doktor halsizlik yada huzursuzluk olur demişti.Kızlar 1. Ay aşısından sonra halsizlik normal mi? Biz aşıyı olduk geldim emzirdim .yine fışkırtarak kustu. Sonra uyudu kaldı zorla kaldırdım huysuzlandı yine biraz emdi yine kustu. Yine uyudu.
Geçti mi canım bugün yok değil miCanım dün bizde aynı durum oldu doktor halsizlik yada huzursuzluk olur demişti.
Evet tek seferde içiriyorum saat 4-5 gibi uyanmış oluyor ve tek memeyi bile bitirmeden uyumaya basliyor sıpam benim süt sagip içirmem 6 yi buluyor bulaşık makinesi yerleştirme falan araya kaynıyorTam ne yaptığınızı anlamadım detaylı anlatır mısınızsagdiginiz sütü tek seferde mi veriyorsunuz
Kuzum sütü arttıran en önemli şey uyku ve rahat olmak. Ben bestlak da kullanıyorum. Kimyon rezene içiyorum. Komposto yiyorum. Yine sütüm az. Uyku ve yüksek moral iyi geliyor. Ben hastanede kızımla ilgili doktordan kötü haber almıştım kuyruk sokumunda Sakral çukur varmış. O gün sütüm akmadı. Kesildi . Bir gün sonra ultrasında bakıldı.önemli olmadığını söyleyince sütüm fışkırdı resmen. Ama ben genelde pozitif kalamadığım için sütüm az. Mama takviye ediyorum malesef. Bi de 2 lt su azmış. 4 lt gibi çıkar su da çok önemli.Kızlar bu ara sütüm azalmış gibi hissediyorum. Göğüslerim çok yumuşak .. ilay da zaten 25 günde 500 gr almış sadece . Ne yapabilirim ben moralim bozuldu
Canım mamayı günde kaç kez ne kadar veriyorsunKuzum sütü arttıran en önemli şey uyku ve rahat olmak. Ben bestlak da kullanıyorum. Kimyon rezene içiyorum. Komposto yiyorum. Yine sütüm az. Uyku ve yüksek moral iyi geliyor. Ben hastanede kızımla ilgili doktordan kötü haber almıştım kuyruk sokumunda Sakral çukur varmış. O gün sütüm akmadı. Kesildi . Bir gün sonra ultrasında bakıldı.önemli olmadığını söyleyince sütüm fışkırdı resmen. Ama ben genelde pozitif kalamadığım için sütüm az. Mama takviye ediyorum malesef. Bi de 2 lt su azmış. 4 lt gibi çıkar su da çok önemli.
Canım mamayı günde kaç kez ne kadar veriyorsun
Kuzum ben önce emziriyorum. Sütüm azalıp gelmemeye başlıyor.onun üstüne biraz mama takviye ediyorum. Bi de kızım meme yumuşayınca kendisini zorlamak istemiyor sütü çekmek için .sinirlenip ağlıyor. Meme biraz dolup sertleştiğinde hızlı hızlı emiyor . Ama bu benim yüzümden olduCanım mamayı günde kaç kez ne kadar veriyorsun
Bağımsız ama tulum nasıl giydiriyorsun balım ben asla giydirmiyorum zor geliyor altını alırken çıkarmak falanBu altın saçlı bebe asla uyumuyor teyzeleri
Aynı canım benimde öyle uyandırmaya calisiorum uyuyor, doyuyor ama az emiyor saat başı istiyorKızlar benim bebeğim özellikle geceleri uyanıyor ve çok az emiyor. Yani bir memeyi bile tam bitirmeden uyumak istiyor geri ve sanırım tam doymadigi için 1 saat sonra yeniden kalkıyoray napmaliyim sizce? Şükür süt var güzelce emse biraz uzun uyuyacak belki de ama az az sık sık emmek istiyor
Gunde 3 defa 20 ser damla 1 bardak suya..
İncir uyutmasi yiyin birde o da süt yapiyor
Diğer oğlanların anne grubunda da zamanında çok konuşulmuştu aslında burada da öyle bir damla var ama doktorlar önermiyor, bağımlılık yapabiliyor yada ileride dikkat eksikliği gibi birşeyler yapabiliyor demişlerdi, bazı doktorlar da veriyormuş
D
Benim oğlumda hep meme de uyuyor ama uyusa biliyor emme devam ediyor, çoğu zaman ben ağzından zorla alıyorum senin kız uyuyunca bırakıyor mu memeyi
Ya evet burada da var da unuttum adını ama dediğin gibi uyuşturucu gibi
Canım bana incir çok iyi geliyor
5 tane inciri kaynatıyorum, önce suyunu sonra incirleri yiyorum, rezene kimyon çayı yapıyorum, gaza da iyi geliyor, hurma iyi geliyor
Canım doktor günde 3 defa bir bardak suya 20şer damla dedi ama ben büyük su bardağına sabah aç karnına 10 damla bir de akşam aynı şekilde 10 damla şeklinde içiyorum kuzum. Kimse böyle yap demedi kendimin öyle yapası geldi
Canım 30 günde 500 gramı normal diyorlar anne sütüyle, birde bana hemşire göğüslerinin yumuşak olması sütünün az olduğunu anlamına gelmez dedi,
Kuzum bestlak çok etkili bir dene
Günde 20 gram alması gayet yeterli moral bozmayın solgar brewers yeast b12 gunde 6 tane icmeye basladim ben o da iyi geldi bestlak 3x20 damla kullanıyordum aşırı etki etti ama kitle gibi bisey olusunca korktum mastite cevirmedi şükür ama kitle hala duruyor korktum 3x10 damlaya azalttim onu. Bir de her emmede tek memeyi emiyorsa ikisini de vermeye çalışın. Bende yoğun bakımdan alışkanlık oldu hassas tartiyla bezlerini tartıyorumiki memeyi de bitirtmeye çalışıyorum artık çişlerinde artış oldu bunları yaptıktan sonra. Bir de her gece ve gün içinde ara sıra emme sonrası kalan tüm sütü sağıp takviye veriyorum bu ara ben, bu da sütü arttırır inşallah diye umut ediyorum.
Kuzum sütü arttıran en önemli şey uyku ve rahat olmak. Ben bestlak da kullanıyorum. Kimyon rezene içiyorum. Komposto yiyorum. Yine sütüm az. Uyku ve yüksek moral iyi geliyor. Ben hastanede kızımla ilgili doktordan kötü haber almıştım kuyruk sokumunda Sakral çukur varmış. O gün sütüm akmadı. Kesildi . Bir gün sonra ultrasında bakıldı.önemli olmadığını söyleyince sütüm fışkırdı resmen. Ama ben genelde pozitif kalamadığım için sütüm az. Mama takviye ediyorum malesef. Bi de 2 lt su azmış. 4 lt gibi çıkar su da çok önemli.
Birinci ay aşısı genelde öyle yapıyor canım sıkıntı yokAy kızlar bu aşı sersem etti yavrumu . Sarhoş gbi oldu. İnşallah ateş yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?