Ayy cnm ilk defa deliksiz uyumuşum, yani uyumuşum dediğim gce 2de yattı mercan sabah 7de kalktım, belki kaldırmasam uyucak. İlk kez bu kdr uzun uyuduAslında açlıktan ağlamıyorsa 2saatş 3saate çekebilirsin doyduğundan eminsen uyuyan bebeği uyandırma ben o hatayı çok yaptım artık bıraktım geceleri 4daate kadar uyuyo ve acıkınca uyanıyor 20dinden sonra 3saate cekmiştim uyandırmayı artık hiç ellemiyorum uyandıkça emziriyorum ve kilo da alıyor maşallah
Valla ben artık kaldırmama kararı aldım geceleri sürekli beslemek alışkanlık haline geliyomuş bu saat başı 2 saatte bir uyanıp annesini iki emip uyuyan bebeklerin sebebi buymuş gece beslenme sıklığıAyy cnm ilk defa deliksiz uyumuşum, yani uyumuşum dediğim gce 2de yattı mercan sabah 7de kalktım, belki kaldırmasam uyucak. İlk kez bu kdr uzun uyudu
evet canım bana bunları söyledi keçi ürünleri ye canım keçi peyniri falanEvet bizde var süt alerjisi bacaklarında egzama gibi döküntüler vardı en önemlisi kakada kan mukus vardı hatta bir sefer makattan baya çiş gibi kan akmıştı kakasını yaparken şimdi döküntüler de kaka da düzeldi diyetimle
Yaaaa canım ne olur formülünü söyle banaAyy cnm ilk defa deliksiz uyumuşum, yani uyumuşum dediğim gce 2de yattı mercan sabah 7de kalktım, belki kaldırmasam uyucak. İlk kez bu kdr uzun uyudu
Canım çok geçmiş olsun neden olmuş peki. Dualarımız yavrunlaHoşbuldum canım. Oğlum biraz hasta çok fazla kusuyor fışkırır tarzda ne yese mideye inmeden çıkarıyor dr a getırdik yatış verdi anne bebek izlem odasındayız bir kaç antibiyotik yaptı testleri çıktı dr bugün gelip vizite yapar 9 gibi yorumlar testleri de iyidir inşallah. Çok sık emmek istiyor gündüzleri o yüzden kusuyor sürekli emmeden de olabilir 2 saatte bir emzir sadece dedi öyle yapıyorum geceden beri 1-2 kez kustu o da peynir kesiği tarzında. Bakalım doktor ne diyecek dualarınızı esirgemeyin
Şu erkeklerin tuvalet sevdası nedir yahu. Dün bende konuştum. Resmen tuvalette keyif yapıyorsun , orayı bizden kaçmak için kullanıyorsun dedimBunların hepsi yalnız kaldığımız için zaten. Benek bakımı konusunda falan değil sadece anlaşılmak, destek görmek istiyor insan. Ben evimde kimseyi istemiyorum zaten kimsenin yardımını da. Ama çocuğu beraber yaptığım insan yardım etmek zorunda. Ama nerdee
canım ya kıyamam çok geçmiş olsunHoşbuldum canım. Oğlum biraz hasta çok fazla kusuyor fışkırır tarzda ne yese mideye inmeden çıkarıyor dr a getırdik yatış verdi anne bebek izlem odasındayız bir kaç antibiyotik yaptı testleri çıktı dr bugün gelip vizite yapar 9 gibi yorumlar testleri de iyidir inşallah. Çok sık emmek istiyor gündüzleri o yüzden kusuyor sürekli emmeden de olabilir 2 saatte bir emzir sadece dedi öyle yapıyorum geceden beri 1-2 kez kustu o da peynir kesiği tarzında. Bakalım doktor ne diyecek dualarınızı esirgemeyin
Yaw bu en hepsi mi aynı olur benim eşimde ağlıyor çocuk başlıyor ağlamaya bir wc sevdası tutuyor. Bende sabah dedim artık sayı ile gireceksin, dün akşam yemek yiyorum bebek ana kucağında sallanıyor ağlamaya başladı bana diyor ki, atlas ağlıyor. Görüyorsun yemek yiyorum dedim bakabilirsin dimi kendi tv karşısında çekirdekle cola içiyor colayı başına dökmedim geldiŞu erkeklerin tuvalet sevdası nedir yahu. Dün bende konuştum. Resmen tuvalette keyif yapıyorsun , orayı bizden kaçmak için kullanıyorsun dedim
kıyamam ben ona :) ilerde uyur annesi üzme kendiniBu altın saçlı bebe asla uyumuyor teyzeleri
maşallah ona yakında rutinlere başlarlarAyy cnm ilk defa deliksiz uyumuşum, yani uyumuşum dediğim gce 2de yattı mercan sabah 7de kalktım, belki kaldırmasam uyucak. İlk kez bu kdr uzun uyudu
Ama canım bitik durumdayım, bakımsızlık had safhada 72 kiloyum. Kendimi çirkin hissediyorum yorgun bitkin bir garip haldeyimmaşallah ona yakında rutinlere başlarlarilk günler film gibiyd ağlıyordum hep :))
Canım geçmiş olsun, kaç günlük olduHoşbuldum canım. Oğlum biraz hasta çok fazla kusuyor fışkırır tarzda ne yese mideye inmeden çıkarıyor dr a getırdik yatış verdi anne bebek izlem odasındayız bir kaç antibiyotik yaptı testleri çıktı dr bugün gelip vizite yapar 9 gibi yorumlar testleri de iyidir inşallah. Çok sık emmek istiyor gündüzleri o yüzden kusuyor sürekli emmeden de olabilir 2 saatte bir emzir sadece dedi öyle yapıyorum geceden beri 1-2 kez kustu o da peynir kesiği tarzında. Bakalım doktor ne diyecek dualarınızı esirgemeyin
Ben 20 günlükten beri kaldırmıyorumValla ben artık kaldırmama kararı aldım geceleri sürekli beslemek alışkanlık haline geliyomuş bu saat başı 2 saatte bir uyanıp annesini iki emip uyuyan bebeklerin sebebi buymuş gece beslenme sıklığı
maşallah ona yakında rutinlere başlarlarilk günler film gibiyd ağlıyordum hep :))
canım sen aç geçmiş yazılarını oku ne durumlardan geldin ne zorluklar yaşadın hamileyken hepimiz korktuk senin için çok şükür herşey yolunda üzülerek bu değerli günlerinin anlarının tadını kaçırma büyüyecekAma canım bitik durumdayım, bakımsızlık had safhada 72 kiloyum. Kendimi çirkin hissediyorum yorgun bitkin bir garip haldeyim
Ayy cnm ilk defa deliksiz uyumuşum, yani uyumuşum dediğim gce 2de yattı mercan sabah 7de kalktım, belki kaldırmasam uyucak. İlk kez bu kdr uzun uyudu
Ayni durumdayiz benimde 40 mız dün çikti ve benim 5 gündür kanamam var dedigin gibi benimde lohusalik kani bu kadar degildi be. Gunde kaç pet degistiryorum suan. Bana Dr demisti zatn 1 aylik kontrolde erken adet olabilrsn diye. Benim bide sezeryanKızlar 23 Nisan'da 40ımız çıkıyor ama ben sanki adet oldum. Sancım var kanamam çok. Doğumun ilk günleri bu kadar kanamam yoktu. Acaba adet olmjs olabilir miyim 40 çıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?