Shhshshs kıyamam ya ben 1bucuk yaşına kadar emzirme sözleşmesi yaptım o yüzden dhsjshsh
Ben eşime memelerimi görünce ne hissediyorsun diye sordum ve bana beslenme aracı dedi dhskshskdh seks hayatımızı başlamadan bitirecek bu adam
bi keresinde de iş üstündeyken ağır mıyım diye sormuştum biraz demişti shshshhs çok yersiz ve saçma sorular soruyorum evliliğimiz kankalığa gidecek
Ve bugün arkadaşımla ikinciyi hemen mi yapsam acaba konuşması yaptık ben akıllanmaz bir ineğim hshshdk
Biz biraz yırtık don olduk ama dikiş tutturmaya çalışıyoruz sıyırdık sayılır
Canım lohusa psikolojisi de böyle olmanda etken ama eşine kızma çünkü erkekler genel olarak demeden yapmıyor. Benim eşimde ilk zamanlar pek yardımcı değildi sonradan ben konuştum konuşunca dank etti sabahları cebelleşirken uyanıyor karnı tok mu diyor evet dediğimde alıyor kızımızı gezdiriyorlar omzunda uyutup yatırıyo. Bende çok ağladım yemek yerken çişe gidemeyip altıma kaçırdığım da oldu bunların olması çok normal güçlü durmaya calısıcaz. Eşinle konuş benden sana tavsiye ağladıysa duyguları var en azından öküz değil demektir sadece dürtülmeye ihtiyacı var. Kv yada annen ne kadar yanında insan oldu bilmiyorum ama ben bebeğim doğduğundan beri hep tek baktım kv 5.gunune kadar kaldı sadece ev işi yaptı yemek vs ondan sonra evine gitti ve 35 gündür tek başıma mücadele veriyorum. Hepsi geçecek sen ağladıkça bebeğin de hisseder ağlar bende çok ağlıyordum artık deliliğe vurdum en azından stresimle bebeğim etkilenmiyor. Terapi almaya karar verdim benim hayatımda tek zorlayan şey yavrum değil ailem annem babam onların yaptıkları yaşam tarzları daha çok yıprattı zaten dolu bi insandım üzerine böyle bi sorumlulukta gelince kaldıramıyorum hissediyorum o yüzden terapi alıcam. Çünkü daha da kötü olursam bebeğime sahip çıkamam biliyorum boş boş ağlarken yüzüne bakıyorum çaresiz kalıyorum gezmekten ayaklarımı hissetmiyorum hem kendime ayıracağım içimi boşaltacağım 1 saatim olacak diye de düşünüyorum. Bende dolmuşum yine bayağı ne olursa olsun iyi düşünmeye çalış başka çaremiz yok artık anneyiz