Cnm inan bizde aynı şeyleri yaşıyoruz, bütün erkekler aynı demekki. Bi wc giriyor yarım saat yok. Ama yınede bu sefer şükredıyorum cunku oğlumda hiçbşrseye elini sürmemişti. Mercan uslu durdugu sürece kucagına alıyor, aglarsa hemn bna verıyor, bazen uyutuyor, oyalıyor falan. Yemk yedıyse o alıyor ilgılenıyor kısa sureliğine ama gce destek yok açık açık söyledi, gce bnden destek bekleme, teksin dedi. Ben gece kalkamam dedi. Bnde napıyorum öğlen 1lere kadar yatıyorum. Ufak tefek sofra kur, tabak götür, makına yerleştir falann..
Mesela gecen pazar saat olmuş 12. bu kalktı sandım ki bn mercanı emzırene kdr kahvaltıyı hazırlıcak. O naptı bn emzırırken tv baktı. Sonra bn mutfaga geçince wc girdi. Bn hemn geçtim kahvaltıyı hazırladım tabi e noldu. Halbuki bn emzırene kdr hazırlasaydı bnde hazır sofraya otururdum, vakit kaybı olmazdı hem. Bazen sofraya 1 tabak goturuyo kahvaltılıkları taşırken tv ye bakıp kalıyo bıdaha gelmıyo taşımaya
Daha çok şey varda neyse.... Yontulmamışlar..
Hep söylicen hep dürtücen. Ne eleştirici kabul edıyolar nede kndılerıne laf soyletıyolar hepsi aynı