Canım sadece anne sütü mü alıyordu senin bebişBenimki 1 kilo aldı canım ama doktor 500-750 gram arası bekleriz normaldir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sadece anne sütü mü alıyordu senin bebişBenimki 1 kilo aldı canım ama doktor 500-750 gram arası bekleriz normaldir dedi
Canım Son 20 gündür sadece anne sütüCanım sadece anne sütü mü alıyordu senin bebiş
Aa neden önermiyor bir şey söyledi miDoktor önermedi mi canım benim doktorum vermiyorum D vitamini dedi ama sanki içirmediğim için de eksiklik hissediyorum
1.200 gr kadar almiş.İlk ay kontrolde Bebişleriniz kaç kilo aldı ?
Son yapılan araştırmalara göre D vitamini vermek doğru değilmiş dedi açıklamıştı eşime sorarım ama şu an hiç hatırlamıyorum o an Ağlamakla meşguldüm ben tuhaf bir şekilde tam lohusa doğum dahil olmak üzere hala çok duygusalım durup durup ağlıyorum öyle hüzünlü değil ama ağlama buluyor beni minik minik bugün tam üç haftalık oldu acaba ne zaman geçecek bu duygu durumuAa neden önermiyor bir şey söyledi mi
800 Gr alıyorum 2 kutu 840 tlCanım hipp ne kadar ben sma comfort kullanıyorum sanırım 400 tl
Şaşırdım canım, önermeyen doktor hiç görmedim açıkçasıSon yapılan araştırmalara göre D vitamini vermek doğru değilmiş dedi açıklamıştı eşime sorarım ama şu an hiç hatırlamıyorum o an Ağlamakla meşguldüm ben tuhaf bir şekilde tam lohusa doğum dahil olmak üzere hala çok duygusalım durup durup ağlıyorum öyle hüzünlü değil ama ağlama buluyor beni minik minik bugün tam üç haftalık oldu acaba ne zaman geçecek bu duygu durumu
Benim sütümde azalıyor ya ne yaparsam yapayım yemediğimi içmediğim birsey kalmadıCanım Son 20 gündür sadece anne sütü
Ev 24 derecenin üzerinde olmasın yünlü şeyler giydirmeyin o zaman düzeliyor birazKızlar 29 günlük olduk 9 gündür her gündür bir sivilce çıkara çıkara bu hale geldi ilk herkes normal sivilcedir dedi ama artık bana alerji gibi gelemeye başladı kızımın yüzünde yer kalmadı zaten çok gazlı uyku yok bide bu arada hipp mama veriyorum ama acaba benim yediklerim mi aranızda süt alerjisini bilen var mı ?
Amerika'da bir grup doktor diyormuş ki anne sütünde D vitamini yokmuş, madem ki anne sütünde D vitamini yok demek ki olmaması gerekiyorBende merak ettim P PembeBiKuzu
Canım sağım nasıl gidiyor, yap bol bol. YouTube 'da Osman gönülal diye bi dr açıklamış dinlemek istersenBenim sütümde azalıyor ya ne yaparsam yapayım yemediğimi içmediğim birsey kalmadı
Canım azaldığını sana düşündüren ne sıkınca gelmiyor mu? Bebeğin ağlayıp duruyor mu doymuyor mu ? Bak ben hiç sağım yapmadım göğüslerimi sıkınca süt gelmiyor öyle birini emerken diğerinden akmıyor ama çok şükür doyuyor bebeğime yetiyor böyle düşünüp strese girmeBenim sütümde azalıyor ya ne yaparsam yapayım yemediğimi içmediğim birsey kalmadı
Bestlak denedin mi balım bir de ilikli kemikli et suyu günde iki kase içtim ben bebeğim küvözdeyken süt götürmek için ek olarakta dut kayısı Antep Karası kuru üzüm incir bunların kurusunu doğradım hoşaf gibi pişirdim kaseyle yedim her gün çok güzel arttı sütüm çok şükürBenim sütümde azalıyor ya ne yaparsam yapayım yemediğimi içmediğim birsey kalmadı
Kaçıncı gün iyileşti ben doktora gittim 9. Günüm daha birleşmemiş dedi ofKız senin dikişler tamamen düştü mü? Benim kanamam bitti nerdeyse ama hala dikişler düşmedi ya çekip atasim var 20 gün oldu. Kesi de çoktan iyileşti aslında
Kaçıncı gün kaynadı canım benim 9 gün olmasına rağmen hiç birleşme olmamış çok rahatsızım oturup kalkamıyorum birde bakımını nasıl yaptınKuzum benim dışta gözüken dikişler düştü bende biliyorsun sinir oluyordum iki tanesini çekip kendim çıkardım şimdi içte var bı tane sarkıyor her çişte onuda çekiyorum biraz baktım acıyor bırakıyorum henüz hazır değil düşmeye yine içte göremediğim bir dikişim daha var o ne alemde hiç bilmiyorum
Kuzum benim 3. Haftada düşmeye başladı bakım yapmıyorum doktorun verdiği kremi bile sürmedimKaçıncı gün kaynadı canım benim 9 gün olmasına rağmen hiç birleşme olmamış çok rahatsızım oturup kalkamıyorum birde bakımını nasıl yaptın
Bizim kuduruk Alya napıyo kız Züleyha bugün maşallah kudurmaktan uyuyamıyoKuzum benim 3. Haftada düşmeye başladı bakım yapmıyorum doktorun verdiği kremi bile sürmedim