- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
Rahatladı bebek ama bu defa da çok kaka yapmaya başladı ishal mi oldu diye korktum öyle bir şey değilmiş umarım iyidir aslında eşim vermek istemiyor doktor da çok lazım değil dedi Ama ben iki damla da olsa vermek istiyorum çünkü bence rahatlattıİyi geldi mi canım memnun musun
Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsinKızlar benim doğum başlıyor galıba hastaneye geldim ağrılara dayanamayup 100 leri buldu sancılarım açıklık 4 cm olmuş nolur dua edin bana
Ay hadi sağlıkla gelsin minnoşKızlar benim doğum başlıyor galıba hastaneye geldim ağrılara dayanamayup 100 leri buldu sancılarım açıklık 4 cm olmuş nolur dua edin bana
Oy kıyamam onaAmin kuzum saol doktorda 4 ayı buluyor dedi inşallah hemen kesilir uykusuzlugu geçtim ağlaması çok üzüyor beni o ağlıyor ben ağlıyorum
Aa vermese de cidden ayrı bir dert illa vermeyen bebek vardır ya vermese ne oluyormuş kiYa canım kızlar vallahi annelik ne zormuş...Kilo als dert verse dert. Bizimki doğum.kilosunu hiç kaybetmediği için kilo kontrolüne çağırdılar. 100gr da almış. Kakasını falan da yapıyor, anlamadım ya. Tartı yanlıştır inşallah. Biz bebeklerin doğum kilosunu vermesini bekleriz dedi
Kemer baya etki etmişti bizde de canım damladan önce yenidoğan dönemi Kemer kullandık hepKiraz çekirdekli kemer mi? Ben kiraz çekirdekli yastık okudum şimdi yukarıda onu sipariş ettim kemer varsa onu da deneyim. Tamam mamaları deneyelim cumartesi haberleşelim bizim kontrol günü de cumartesi doktora da sorarım hem sana da söylerim canım
ay bilmiyorum ki valla hamileliğimden beri burnumdan geldi artık oturup ağlamak istiyprum. Tamam bitti diyorum bi şey diyolarAa vermese de cidden ayrı bir dert illa vermeyen bebek vardır ya vermese ne oluyormuş ki
Canım benimkilerin hırıltısı 5 günde biri 8 günde diğeri geçti 8 günde geçen kızım bildiğin gün içinde ötüyordu ses kaydı alıp ebe ye bile atmıştım korkudan bildiğin hırıltıdan ötüyordu yavrumKuzum ben dediğin gibi yaptım videoyu da izledim ama çok ağladı bir de patpatlarken ağzından da çıktı hep hırıltı da geçmedi en son aspiratörle burnunu çektim ama onda çığlığı bastı yanlış bir şey yapmamışımdır değil midüzenli yaptığım zaman mı açılıyor burnun arkasındaki hırıltı devam ediyor acaba doktor açar mı götürsem
Neyi özelden atayım kuzum anlamadım ?Canım bunu bana özelden atar mısın ben içe etsem
Bence bir şey olmaz canım ya bebek kaka ve çiş yapıyorsa soyduğunu çıkarıyor işte illa verecek değil ki kilo ödem atmıyorlar mı kilo verme dediğimiz şeyay bilmiyorum ki valla hamileliğimden beri burnumdan geldi artık oturup ağlamak istiyprum. Tamam bitti diyorum bi şey diyolar
evet öyle cuma günü kontrole çağırdı. Bakalım ne diyeceklerBence bir şey olmaz canım ya bebek kaka ve çiş yapıyorsa soyduğunu çıkarıyor işte illa verecek değil ki kilo ödem atmıyorlar mı kilo verme dediğimiz şey
Bence birşey çıkmayacak, zaten kilolu doğmadı ki, abartı bir gr da almamışevet öyle cuma günü kontrole çağırdı. Bakalım ne diyecekler
inşallah çıkmaz, çişini kakasını yapıyor çünkü.Bence birşey çıkmayacak, zaten kilolu doğmadı ki, abartı bir gr da almamış
Sen gönlünü ferah tut kuzum
Benimki minnoş doğdu 150 gr verdi, sonra soğum kilosunu aldı
Minnoş doğduğu ve 36.haftada doğduğu için bana da kilosunu takip edelim dedi
Haftaya kilo kontrolüne gideceğiz bakalım
Yani demem o ki, az kilo alsa takip, kilo alsa takip
Çıkmaz çıkmaz, büyüyor işte ne güzelinşallah çıkmaz, çişini kakasını yapıyor çünkü.
Canım aynı şey bende de var dün bir gerildim herseyi söyledim. Dedim tamam hakkını inkar etmiyorum ama çok fazla sahiplendin dedim, bak dedim yediriyorum, alıyorsun kucağına sallıyorsun kusuyor. Uyuyor çocuk gidip seviyorsun uyanıyor, altını değişeceğim diyorum ben yapayım diyorsun dedim bozuldu bayaKızlar kv bebeme annem diyor yanımdasinirden kuduruyorum ya sanki kendin doğurdun