2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım benim kabin boy ama puset takılıyor hafifte bir araba henüz çıkıp kullanmadık o konuda bir şey diyemem ama hafif ve tek tuşla kapanıyor bagi gravity autofold

Valla bilmiyorum canım herhalde öyle bir şey olsa yeniden dikerler ya Allah korusun bilmiyorum yarına başka bir doktora görüneceğim bakalım. Ay çok uzunsa ben olsam keserdim batmıyor mu

kızlar bısı sorcam. 33+0 iken bebeğim doğum pozisyonundaydı ama dün gittiğimde 35+0 bebek yan dönmüş kafası sağda ayakları solda seklınde. doktor yer fılan sil dönebilir dedi de sizlere de tavsıyenız varsa dıye sormak ıstedım

Kız zaten alarm kurmuş gibi en geç 2 saatte ayaktayız, ne kadar uyuyor olabilirim ki ben zaten henüz çok gün yüzü görmemiştim, oğlum 2 yaşında olduğu için bu günlere aşinayim diyebilirim yani
Ay hadi iyi yönünden bakalım senin için daha düşünmüyorsan tabi dün yazamadım sabahladım başım düşe düşe emzirdim yatağında diken var sanki doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum önceden iyiydi şimdi beni hiç bırakma diyor kucağada çok alışsın istemiyorum tek olduğum için herşey bana bakıyor malüm

Reactions: The
Kuzum bak ben bunun ekran görüntüsünü almışım yıllar önce belki işine yarar inşallah gazlarınız geçsin
Canım işe yarıycaksa duacın olurum o kadar üzülüyorum ki çığlık çığlığa olmasından çok teşekkür ediyoruz bu arada seninde gözün aydın olsun prensesini sağlık sıhatle büyüt inşallah

Ocean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.
Cnm biz dün aldık. Eczacı özellikle ne aç ne tok, emzirdıkten 1 saat sonra verın demiş

Ne güzel ya maşallah hep böyle pozitif hikayeler duyalım ☺

Dikildiği yere kişiye göre değişiyor acı demekki. Enfeksiyon da yoktur inşallah Allah yardımcımız olsun.

Reactions: The
Canım peki senin bebeğinde yutuyormu damla şeklinde denedim ama bir miktar yutuyor korktum bende
Aynen yutuyor ama sorun olmaz onlar zaten steril ya. Yutma dediğimde sanki boğazına gidiyor da öksürüyor gibi oluyor. çoğunlukla tükürük olarak ağzından çıkıyor. Ben bir tüpü 2-3 temizlemede kullanıyorum. Zaten 5ml, 3 damla falan atıyorum çekerkende geliyordur o diye düşünüyorum. Yani kalanı da yutuyorsa da çok az bişey ya sorun olmaz herhalde

Tamam canım..benimde malum şimdi düzenim yok oğluş hala uyanık sanki sabah açılmış eşime matça bakıcak valla dedim azcık bak kaç gündür uyumuyorum 1 saat bile yeter bana
Bizimkilerin böyle canım ama normal dedi bana sağlık ocağı fıtık demedi

Eklentiler

• IMG_5480.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 75
Şu mu canım

Eklentiler

• IMG_5501.png
    379,3 KB · Görüntüleme: 77
Aynen canım fazla gelmiş korkma bir araba da iyice sallanmıştır o şeyle fazlalığı kusmuştur

Canım idrar da koku normal yani nasıl onu ayırt edeceğiz ki?
Geçmiş olsun bu Arada nasıl bir tedavi uyguladılar? Başımıza gelirse aklımızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…