Bayadır yoktum bebişler nasil. Benim oğlan 4 gun sonra 8 aylık olucak. Ama hala hiç bir dişi patlamadi. Emeklemiyor daha emekleme hareketleri var poposunu kaldirip ileri geri yapıyor. Ama surukleniyor hemen istediği yere varıyor maşallah çok hareketli. Oturuyor ama arada devriliyor. Geceleri uykusu 1 gu iyise 3 gun iyi değil. gunduzleri bazen 2 bzn 3 uyku yapiyor. Ama elimden geldigince 2 yaptirmaya çalışıyorum. Çünkü çok geç uyuyor 3 uyku yaptigi günler. Tadimlar ful devam. Ve odadan baska odaya bile çikartmiyor arkamdan morarana kadar ağlıyor. Biraz aglar susar diyorum yok sanki dovulircesine ağlıyor. Ya yaninda tasicaksin yada yanindan gitmiceksin. Aşırı bagimli olucak galiba. Vee en guzeli anne diyor tabi bizim dilimizde anne demek (Eje) oluyor ede eje diyor

çok güzel dede diyor bizim dilimzde dedeye (Ata) deniliyor. Ata Ata diye pesinde dolasiyor onu ćok seviyor. Biz boyle devamke kilosunu suan bilmiyorum geçen ay 8.5 tu bu ay 9 falan bekliyorum. Ama çok hareketlendikleri için artik ayda yarım kilo beklememeliyiz bence.