2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Evim çok yakın duş alayım diye ikna ettim 😂 iyi oldu ama şükür canım hastanede çekmedim pek sanci. Dün hiçbir şey yaşamadım kuzum benim doğumumu bence çatı muayenesi tetikledi, gerçi 4 cm falan acilmam varmış ama sanci hissetmiyordum. Muayeneden sonra hissetmeye başladım işte. Dün gece sahur hazırladım uyudum gayet standart bir geceydi 😅
Standart geçen geceleri deneyelim bide kızlar doğurmayanlar olarak 😂 çok iyi ya aşırı güzel bir doğum hastanede çekmemek sancıyı falan maşallah 😚

• Muhteşem
Reactions: The
Bin yıldır giremiyorum buraya sanki 🥲 doğuran annelerimizi çok tebrik ediyorum ❤️ biz bir aylık olduk bir ayda 1 kilo almışız 4.300 çıktı bugün maalesef ki Mastit belasına tutuldum ağlaya ağlaya emziriyorum kaç gündür bugün kendim için de gittim doktora 12 saatte 1 iğne cumartesiye kadar eğer hafiflerse o zaman ağızdan antibiyotiğe geçeriz dedi evet sütüme geçeceği için çok üzülüyorum ancak çektiğim acıyı tarif edemem geçirecek ne varsa yaparım şu an ne yaptıysam fayda etmedi çünkü ellerim sürekli memelerimde masaj yapıyorum sağıyorum ama geçmiyor kafayı yemek üzereyim resmen

Kızlar lohusa kanamanız devam edıyor mu? Bnımki 1 haftada bitti bısey kalmadı. Çok erken değilmi? Sizlerın kaç gun sürdü?
1 ay oldu günde biraz geliyor duruyor hayalet gibi tam diyorum bitti bakıyorum kan hani realin bitiğine emin olursun da yıkanırsın sonra babalar gibi iç çamaşırında kan görürsün ya aynen öyle

Bin yıldır giremiyorum buraya sanki 🥲 doğuran annelerimizi çok tebrik ediyorum ❤️ biz bir aylık olduk bir ayda 1 kilo almışız 4.300 çıktı bugün maalesef ki Mastit belasına tutuldum ağlaya ağlaya emziriyorum kaç gündür bugün kendim için de gittim doktora 12 saatte 1 iğne cumartesiye kadar eğer hafiflerse o zaman ağızdan antibiyotiğe geçeriz dedi evet sütüme geçeceği için çok üzülüyorum ancak çektiğim acıyı tarif edemem geçirecek ne varsa yaparım şu an ne yaptıysam fayda etmedi çünkü ellerim sürekli memelerimde masaj yapıyorum sağıyorum ama geçmiyor kafayı yemek üzereyim resmen
Cnm bnde korkuyorum mastitten ama mastit neden oldu sende? Sık sık emzirmemektenmi, göğüs boşalmadıgı içinmi?

Cnm bnde korkuyorum mastitten ama mastit neden oldu sende? Sık sık emzirmemektenmi, göğüs boşalmadıgı içinmi?
Bilmiyorum ki kuzum ben ne zaman istese veriyorum memeyi çok şükür sütüm iyi ilk başta yara oldu zannettim o acıyı hissedince sonra mememin aşırı ısırdığını ve koktuğunu fark ettim bi kaç gün masaj yaptım sağdım falan geçmedi üstüne diğer mememde de aynı şey oldu siz benim yaptığım hatayı yapmayın hissettiğiniz an direkt genel cerrahiden randevu alın gidin ben bekledim diye bu kadar ağır oldu kaç gece ağlaya ağlaya emzirdim

Bir aylık olmuş bebeğiniz göğüsler terbiye olmadı mı neden mastit oldunuz acaba??

Canım benim bebeğime de yapılacak mı bu muayene kuveze girmedi
Kuzum bende bilmiyorum sadece neden yapılıyor bize yaptırmazsak kör olur falan dedi hastane küvezden çıkarken göz dr söyledik bunu o da küveze giren her bebeğe yapılması gerektiğini yüksek ışıkta körlükler olabildiğini bunu erkenden teşhis edilmesi gerektiğini söyledi 🤷🏻‍♀️ ama küvez harici bebeklere rutin yapılmıyordur bence ben hiçbir yakınımdan rop muayenesi duymadım

Oyy kıyamam yaa nasıl sokuyorlar öyle gözlerine acımıyor muymuş 🥺 off ben nasıl dayanıcam yarın bakalım
Bende dedim çok ağladılar yani acımadığına eminiz demi dedim doktora o da damlaların uyuşturduğunu hissetmediklerini o baktığı ışığın rahatsız ettiğini söyledi canım ama o görüntü korkunç abartmıyorum gözleri yerinden çıkacak gi demirle açıyor oda yetmiyor demir sokup gözün küresini kurcalıyor yani

• Şaşırdım
Reactions: The
Bilmiyorum ki kuzum ben ne zaman istese veriyorum memeyi çok şükür sütüm iyi ilk başta yara oldu zannettim o acıyı hissedince sonra mememin aşırı ısırdığını ve koktuğunu fark ettim bi kaç gün masaj yaptım sağdım falan geçmedi üstüne diğer mememde de aynı şey oldu siz benim yaptığım hatayı yapmayın hissettiğiniz an direkt genel cerrahiden randevu alın gidin ben bekledim diye bu kadar ağır oldu kaç gece ağlaya ağlaya emzirdim
Cnm bnım mememde sıcak ateş gbi yanıyor ama ağrı sızı yok şükür🤲
Bn hiç sağım yapmadım şimdi bi deniyeyım dedim, süt çıkmıyor🙄 çokta dolu dolu degıl göğüslerım ama hiç çıkmadı, az ayarda yaptım bıraz bkledım zorlamkta istemedım yara olur dıye korkuyorum sağınca. Bıde uçlarını vakum gbi çekıyorya ben kötü oluyorum, kapattım makınayı🫤 en ıyısı sık sık emzıreyım. Eşime bi eczacı hedıye olarak bunu vermiş, anne sütü artırıcı, başladım bakalım bugun

Eklentiler

• 17109545637754959658870346562255.jpg
    17109545637754959658870346562255.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 33
İyi akşamlar kızlar, bugün 40+5 oldum, dün muayeneye gittim açıklık yok dedi perşembe günü gel dedi açıklığa bakarız ona göre sezaryen dedi bende normal olsun diye bekliyorum. Açıklık yokmuş sizce ne yapmalıyım bir anda açılır mı acaba, o kadar uğraşıyorum yürüyüş merdiven pilates topu hurma herşeyi de yapıyorum çok şaşırdım açıklık olmamasına

Bende dedim çok ağladılar yani acımadığına eminiz demi dedim doktora o da damlaların uyuşturduğunu hissetmediklerini o baktığı ışığın rahatsız ettiğini söyledi canım ama o görüntü korkunç abartmıyorum gözleri yerinden çıkacak gi demirle açıyor oda yetmiyor demir sokup gözün küresini kurcalıyor yani
Ay valla daha yapılmadan çok kötü oldum ben. Sen yazdıktan sonra bugün netten baktım bide. Görsellerde görünce çok üzüldüm ya. İnşallah acımiyordur canları 🥺

Ay valla daha yapılmadan çok kötü oldum ben. Sen yazdıktan sonra bugün netten baktım bide. Görsellerde görünce çok üzüldüm ya. İnşallah acımiyordur canları 🥺
Olabildiğince sakin olmaya çalış kuzum muayene bitince hemen sakinliyor

İyi akşamlar kızlar, bugün 40+5 oldum, dün muayeneye gittim açıklık yok dedi perşembe günü gel dedi açıklığa bakarız ona göre sezaryen dedi bende normal olsun diye bekliyorum. Açıklık yokmuş sizce ne yapmalıyım bir anda açılır mı acaba, o kadar uğraşıyorum yürüyüş merdiven pilates topu hurma herşeyi de yapıyorum çok şaşırdım açıklık olmamasına
Neden suni sancı denemiyor

Evet tam bir hafta isimsiz gezdi
Kaybettiğim bebelerden sonra ne ben ne eşim önceden isim belirlemedik, bebek doğsun yüzüne bakıp koyalım dedik🙂
Yusuf Ali koyduk ismini 🥰
Hamileyken çok dinledik Yusuf suresini, dua ederken de hep Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun dedim, Ali'yi de eşim koydu 🥰

Maşallah ne güzel bir doğum 🧿
Sağlıkla büyüsün
Analı babalı büyüsün inşallah 🧿💕

Aynen kuzum aceleci çıktı valla Allah razı olsun, şükür ben de katıldım kervana 😂 evet epiduralsiz oldu. Diyorum ya hastaneye gittikten yarım saat sonra doğurdum çok şükür. İkinci hızlı oluyor yani ilki 2 günde doğmuştu 😂 ayy iç temizleme gerçekten doğumdan zor 😵‍💫😁
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin gözün aydın kuzum 🧿

Şöylede bi durum var, bn bırını emzırırken diğeri göğüs kalkanına akıyor 10 cc.
Ötekını emzırırken diğeri akıyor 10 cc daha 20 cc etti

Süt olmasa akmaz dimi? Ama, sağınca yok B Buddy x cnm ne dıyosun bu konuya

X