2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Çok saol kuzucum aminn inşallah 😀❤️ hemde nasıl faydası oldu anlatamam ben doğurmadim o dogurttu beni ben sadece sanciyi karşıladım geldiği anda abla sancı geldi dedim hareketler yapıp bası noktalarına agrimi karsilamama bebegi yönlendirmeye yardım etti. Bır saniye yanımdan ayrılmadı biliyorsun normal şartlarda odada tek olursun belli aralikta ebe uğrar ben çok çok memnun kaldım o yanımda olmasa sezaryen olurdum dayanamazdim
ya süpermıs ben de konusayım haftaya gıdınce ya, iyiymiş faydası cıdden

Kuzum ben bi devlet hastanesine goruneyim demiştim kendi doktorum yok diye. Orda sancı da var dedi açıklık da işte ve hatta yatış verdi bugün doğurursun dedi 😵‍💫 tabi ben şok. Hemen kaçtım ordan 🤣 kendi doğum yapacağım hastaneye geldim bakalım burda tekrar nst girdim ne diyecekler bilmiyorum. Kendi doktorum izinli biliyorsun. Hiç tanımadığım biri olacak eğer dogurursam 😐
Benim kız doktor yokken gelmesin diye yatmıştım sürekli ben 🤣🤣 seninki beklemedi bak gelir bu kız bugün

Çok saol kuzucum aminn inşallah 😀❤️ hemde nasıl faydası oldu anlatamam ben doğurmadim o dogurttu beni ben sadece sanciyi karşıladım geldiği anda abla sancı geldi dedim hareketler yapıp bası noktalarına agrimi karsilamama bebegi yönlendirmeye yardım etti. Bır saniye yanımdan ayrılmadı biliyorsun normal şartlarda odada tek olursun belli aralikta ebe uğrar ben çok çok memnun kaldım o yanımda olmasa sezaryen olurdum dayanamazdim
Nerde yaptınız doğumu acaba?Çok tebrik ederim🥳Doula konusunda karar veremiyorum ben nerden buldunuz siz?

Kizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.
Maşallah ne kadar güzel olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok tebrik ederim 🤲💗

Nerde yaptınız doğumu acaba?Çok tebrik ederim🥳Doula konusunda karar veremiyorum ben nerden buldunuz siz?
Çok teşekkür ederim kuzum ❤️ ben Rami hastanesi nehir bayramda yaptım sezaryen sonrası normal doğum olduğu için nehir hocayı tercih ettim alanında uzmandır doğal dogumcudur. Doulada doktorumla çalışıyor bitek direk yönlendiriyor zaten doktorum ☺️ özel olarak anlasiyorsun

Benimki de tam tersi belli bir açılmadan sonra epidural takabilirim ıkınma hissi için dedi🙄Kafam karıştı şimdi daha da herkes farklı uygulama mı yapıyor😵‍💫
Demekki.. ben ilkinde de epidural yaptım doğumu. Anestezi uzmanı hemen gelmediği için son 10 dakika iğne yaptılar ama ozamana kadar çok acı çektim boştan yere Yordular beni. Doğuma aldıklarında üçüncü ıkınmamda çocuk çıktı ama doktor acayip kesmiş alt bölgemi. Bence ben ıkınamadım o direk kestiği için bebek kolay çıktı gibi geldi bana tabi sonrası çok acı çektim dikişten dolayı. Bu arada ıkınma hissi geldiğini hiç hatırlamıyorum ne başta ne sonda.

Yani koskoca hastanede bunu becerebilen olmadı poşetleri verip evde yapın dediler erkek bebek kolay kız zor dediler biz de beceremedik doğal olarak ya beze aktı ya da çiş deliğini kapatmışız poşeti çıkardığımız gibi üstümüze işedş yani o bir hafta hastaneye git gel perişsn olduk madem sondayla oluyor niye söylemediniz dedim dr en sonunda ya da keşke senin gibi bi akıl verselerdi canım daha kolay olurdu
Bizde çok uğraşmıştık kız bebek için çok zor gerçekten ilk defa yapacak olanlar için baya uğraşmak gerekiyor hemşireler aşina olunca açıklama gereği bile duymuyor çoğu konuda

Saol kuzucum ❤️ Hahah ne diyorsun kız cocuguum isimsiz mi gezdi bir hafta 😂 ne karar verdiniz 😍
Evet tam bir hafta isimsiz gezdi
Kaybettiğim bebelerden sonra ne ben ne eşim önceden isim belirlemedik, bebek doğsun yüzüne bakıp koyalım dedik🙂
Yusuf Ali koyduk ismini 🥰
Hamileyken çok dinledik Yusuf suresini, dua ederken de hep Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun dedim, Ali'yi de eşim koydu 🥰
Kizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.
Maşallah ne güzel bir doğum 🧿
Sağlıkla büyüsün

Evet tam bir hafta isimsiz gezdi
Kaybettiğim bebelerden sonra ne ben ne eşim önceden isim belirlemedik, bebek doğsun yüzüne bakıp koyalım dedik🙂
Yusuf Ali koyduk ismini 🥰
Hamileyken çok dinledik Yusuf suresini, dua ederken de hep Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun dedim, Ali'yi de eşim koydu 🥰

Maşallah ne güzel bir doğum 🧿
Sağlıkla büyüsün
Oyy kuzum benim adıyla büyüsün inşallah çok güzel isim secmissiniz 😍😍

X