2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ay sağolun kızlar ama sancım yok işin garibi 😂 yani bu açıklıkla çıkmama izin verirlerse evde bekleyeceğim ya. Kendi doktoruma kadar bekler mi bilmiyorum şehir dışındaymis 😐 başka bir doktora daha muayene oldum o da 5 cm yok 3 4 diyor bilemedim vallahi hangisi doğru
5 dir o 5 🤣

Ben de en başından beri normal doğum düşünüyordum ama şuan kilosu 3.270 doktorum daha fazla kilo alırsa normal yaptıramam dedi biraz da öyle hevesim kırıldı😏Bugüne kadar da hiç sancım olmadı haftaya duruma göre planlama yaparız dedi sanırım bebek haftaya hiç aşağı inmemiş olursa sezaryen tarihi verecek🫣
Oy maşallah kuzucuğa😍 olsun sizin için öylesi daha hayırlı demek ki . Sağlıkla al yeter ki kucağına 😍

İki kez çatı muayenesi olmuş oldum ama yani açıklık var mı diye baktılar. Bence doğacağı yoksa da doğar gibi artık o kadar elleşmeye 🥲 hiç sancım falan yoktu şimdi biraz başladı çünkü. Ah ah iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum 🥲
Haftan kaçtı senin canım yok kız geleceği varmış hiç öyle şeyler düşünme yoksa ne kadar uğraşan oldu aramızda başlatmak için olmuyor biliyorsun 🥰

Hahah yaa valla ben bile doğurdum dimi kız o kadar dedim uğraştım çıktı sonunda 😂 o zaman bizi de guncellersin teyzesi seni etiketlemeyi unuttum Alya İkra (ebesi göbek adı benim adım olacak dedi babamız o kadar beğendi ki kimliğe de yazdırdı 😂) 16.03.2024 sabah 5.13te 3230 Gr 51 cm doğdu ❤️
Ay uyumlu olmuş yerim onu 😍

Ben de en başından beri normal doğum düşünüyordum ama şuan kilosu 3.270 doktorum daha fazla kilo alırsa normal yaptıramam dedi biraz da öyle hevesim kırıldı😏Bugüne kadar da hiç sancım olmadı haftaya duruma göre planlama yaparız dedi sanırım bebek haftaya hiç aşağı inmemiş olursa sezaryen tarihi verecek🫣
Kuzum kilosunda bişey yokki benim kızda 3370 çıktı en son ultrasonda 3230 doğdu doğum yaptığım gün kanalda değildi hatta çok yukaridaydi bence doktorun kolaya kaçıyor bekle sen kararli olursan oda olur

Açıklığın varmi canım bende 38im
Yok canım ya pazartesi gittik kontrole ne açıklık var ne de bir sancım var🙄Bebeğin hala çok yukarıda olduğunu söyledi doktorum çatı muayenesinde🙄Kilosu da 3.270,4kg olursa normal doğuma izin veremem dedi😔Ben de en başından beri normal istiyordum ama bebeğim sanırım normal gelmek istemiyor🫣Haftaya duruma göre planlama yapacağız.Senin durumun nasıl sancın falan var mı?Bebeğinin kilosu kaç?

Oy maşallah kuzucuğa😍 olsun sizin için öylesi daha hayırlı demek ki . Sağlıkla al yeter ki kucağına 😍
Aynen ben de bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum kısmet artık🥰İyi dileklerin ve üşenmeden yazdığın için çok ama çok teşekkür ediyorum🥹Hastane çantasında ne almalıyım son olarak hazırladım ama hala sanki bir şeyler eksik gibi geliyor heyecandan🫣

Aynen ben de bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum kısmet artık🥰İyi dileklerin ve üşenmeden yazdığın için çok ama çok teşekkür ediyorum🥹Hastane çantasında ne almalıyım son olarak hazırladım ama hala sanki bir şeyler eksik gibi geliyor heyecandan🫣
Rica ederim canım . Ben çantama koyduklarımdan kullandıklarımı yazayım sana :

-bebeğin hastane çıkışı
-bebeğe yedek 3iç zıbın,tulum,eldiven,şapka,çorap,penye battaniye,bolca ıslak mendili ve bezi
-bebeğin 1 adet kalın battaniyesi
-Lansinoh krem ve göğüs kalkanı
-hastanede kullanmak için 3 tane kupa
-kendime 1 tane pijama takımı, atlet, terlik, (depent külot bezlerden almıştım ama hastanede kocaman külot bez taktılar, hemşirelerden yedek istedim onu kullandım)

Aklıma gelenler bunlar canım 😇 fazla fazla eşya koymuşum gerek yokmuş aslında. Sadece bebeğin yedek kıyafetini fazla al kusuyolar

Kuzum kilosunda bişey yokki benim kızda 3370 çıktı en son ultrasonda 3230 doğdu doğum yaptığım gün kanalda değildi hatta çok yukaridaydi bence doktorun kolaya kaçıyor bekle sen kararli olursan oda olur
Kaçıncı haftada doğdu peki?Biz şuan 38.haftadayız ne açılma ne de bir sancım var.Doktorum bebeğin hala çok yukarda olduğunu söyledi.Haftaya netleştirmemiz gerek dedi.4kg olursa normal yaptıramam dedi🙄Bilmiyorum ben de ne yapacağımı sanırım sezaryen olacağım gibi🫣Korkuyorum da çok sezaryenden😵‍💫

X