2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
9 gün sonra 1 ay kontrolü var bakalım kilo alımı nasıl o zaman öğreneceğim evet emzik rahatlık gerçekten

Çok şükür canım aman bebişlerimiz hasta olmasın.Boğazım iyileşti çok şükür elmayı tuzladım yedim ama grip dün başladı bende ilaçta kullanamıyorum yoksa hızlı atlatırım annem iyi olmuş yardım ediyor bana..çalışıyorum fazla yaklaşmayım.Dün gece nasıl zor uyuttum Allahım öyle bir ağlıyorduki kendini parçaladı resmen fönü çıkartdım susuyordu kapatınca yine aynı manzara..altınıda yeni değişmiştim sonra bir kendime dedim yeniden bak bezine bir baktim kaka yine yapmış değiştim sanırım yoruldu ağlamaktan öyle uyudu ama ilk defa mamayla 4 saat uyudu bende hiç kaldırmadım dedim aç olursa zaten ağlar sahurda ağlayınca mamayı verdim sonra yine nerdeyse 5 saat uyudu..ilk defa bu kadar uyudum geceni..artık geceleri ağlayınca veriyorum mamayı.

Zaten en sinir bozucu kısmı o ya, benimki de bana iyi baktı sağ olsun ama çocuğun göbeği düşmeden tutturdu yıkayalım diye yıkadık, enfeksiyon oldu, 1 haftalık dikişli halimle hastanede geçirdim 1 günümü ve aynı seninki gibi bi şey olmaz dedi. Herkes yavrusuna acıyor sadece, hikaye yani torun falan benim orda içim gitti kan almak için iğneler batırılırken ve doktor yüksek çıkarsa yatış yapılır dedi, ona rağmen bi şey olmaz

Benim 36 haftada bu şekil akıntılarım vardı anlamadım 37 haftamda suyum bitti sezeryen oldum ihmal etme bi turnusol testı al eczaneden yada acıle git baksınlar bi

Anladim canim bana Dr eve gittikten sonra batikon sür dedi 2 gündür suruyorum.

Kızlar bana pilates topu lazım hemen gidip nereden alabilirim internetten geç gelir diye düşünüyorum bir de kaç santim olacak büyüklüğü ? 55 -65-75 ?

Ay iyi yapmışsın ya 5 saat iyi durmuş kuzum kaç cc verdin iyi uyumuş baya ben 70 cc veriyorum max 2.5 saat alarm gibi kalkıyorlar gece şimdi dr kontrolü bekliyorum kapıdayım soracağım geceleri 3-4 saatte bir beslesem uyandırmasam ne olur diye bakalım ne diyecek sarılık bitmiş şükür ölçtürdük şimdi rahatladım

Vallahi ben de bayağı bir uğraşıyorum ama çıkmayınca bırakıyorum

Aman bir şey olmaz ver gitsin ben de veriyorum kurtarıcı yani bence
Bende gaz 10 dk patlat sıvaz masaj yapıyorum çıkarsa çıkar çıkmazsa koyuyorum yerine bazen uykuya salıyor bazen kendi ayaklarını yuksrıcçekip iki ıkınıp pırtlıyor

Doktor verme dedi bilgilendirmeye gelen hemşirede su yok dedi ay bilmiyorum ya iyice bi araştırmak lazım böbrekleri yormamak lazım
Ben bugün ikisine de 1 çay kaşığı kaynamış ılımış dinlenmiş su verdim tepki vermediler içtiler. Şimdi dr bekliyorum ona diyeceğim böyle bir şey yaptım sma ne diyorsunuz o da kesin verdiysen ne soruyorsun diyecek de neyse ama turuncu işemişti bir kez kendi dedi susuz kalmış mama ver diye gerçi o mama ver dedi ben mama verdim tabi düzeldi ama bugün dudak kuruluğu için su verdim gerçi dr dudaklara sıcaktan ve nemsizlikten demişti o da düzelince geçmişti ama neyse bakalım ne diyecek

Ay okurken anksiyetem tuttu yeni bir travma açıldı bende şimdi tövbe

Reactions: The
Sma yi doktor önermişti demi 3 kilodan sonra mi kullanmaya başladınız

Bnde hipp organik compiotıc kullanıyorum, arastırmıştım bayaa, gazımız yok çok şukur şimdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…