Teşekkür ederim kuzumEmmesine yakın çok emzik vermemeye gayret ediyorum ben sadece . Çenesi yorulup az beslenmesin diye . Sana da fikir olsun canım. Kolaylıklar dilerim
Veriyorum dayanamadığım noktada yeter diyipGazından arıyo işte yalancı emzik veriyo musun
9 gün sonra 1 ay kontrolü var bakalım kilo alımı nasıl o zaman öğreneceğim evet emzik rahatlık gerçektenKarnının doydugundan eminsen kılo alımıda iyiyse hıc dusunme bence. Vala ilk çocugum hava da kapmıştı alıştırma çabam bıle olmadı. İnş bu da öyle olur. Özellikle ilerleyen zamanlarda çok daha rahat oluyo
Çok şükür canım aman bebişlerimiz hasta olmasın.Boğazım iyileşti çok şükür elmayı tuzladım yedim ama grip dün başladı bende ilaçta kullanamıyorum yoksa hızlı atlatırım annem iyi olmuş yardım ediyor bana..çalışıyorum fazla yaklaşmayım.Dün gece nasıl zor uyuttum Allahım öyle bir ağlıyorduki kendini parçaladı resmen fönü çıkartdım susuyordu kapatınca yine aynı manzara..altınıda yeni değişmiştim sonra bir kendime dedim yeniden bak bezine bir baktim kaka yine yapmış değiştim sanırım yoruldu ağlamaktan öyle uyudu ama ilk defa mamayla 4 saat uyudu bende hiç kaldırmadım dedim aç olursa zaten ağlar sahurda ağlayınca mamayı verdim sonra yine nerdeyse 5 saat uyudu..ilk defa bu kadar uyudum geceni..artık geceleri ağlayınca veriyorum mamayı.Anım bende 1 haftadır öksürüyorum hapşırıyorum ama yakın temasta beslenirken gaz çıkarırken kucağıma alırken maske takıyorum eşimde hasta o da maske takıyor eşim 2 haftadır hasta hatta çok şükür bir şey olmadı maskesiz yaklaşmıyoruz ben iyileştim aslında ama hala güvenemiyorum maskesiz yaklaşmaya kolumda cebimde her yerimde maske var hemen bulduğum yerden takıyorum yaklaşıyorum bebeklere korkudan Allahın izniyle size de bir şey olmaz ama maske tak tabiki
Zaten en sinir bozucu kısmı o ya, benimki de bana iyi baktı sağ olsun ama çocuğun göbeği düşmeden tutturdu yıkayalım diye yıkadık, enfeksiyon oldu, 1 haftalık dikişli halimle hastanede geçirdim 1 günümü ve aynı seninki gibi bi şey olmaz dedi. Herkes yavrusuna acıyor sadece, hikaye yani torun falan benim orda içim gitti kan almak için iğneler batırılırken ve doktor yüksek çıkarsa yatış yapılır dedi, ona rağmen bi şey olmazŞöyle, bebeğim battaniye içindeydi sariliydi yani. O da kucağına alırken pat diye düşürdü çocuğu kafasının üstüne hem de battaniyenin içinden kaydı yani. Zaten o an dünyam başıma yıkıldı. Bir şey olmaz bir şey olmaz dedi bir de iyice sinirlendim. Tabi hemen doktora götürdük falan filan şükür bir olmadı ama zerrece üzüntü görmedim yüzünde yabu durumu kp e anlatırken bile en ufak utanma yoktu yani yüzünde. Buna daha çok sinirlenmiştim. Normalde de böyle umursamaz bir kadın değildir aslında yani doğumdan sonra bana çok güzel bakmıştı yemeğimi, içeceğimi yaptı evimi temizledi 12 gün boyunca ama o olaya böyle tepki vermişti
Vallahi ben de bayağı bir uğraşıyorum ama çıkmayınca bırakıyorumYok canım benimde üst gaz her zaman çıkmıyor çıksın diye de çabalamıyorum
Aman bir şey olmaz ver gitsin ben de veriyorum kurtarıcı yani benceVeriyorum dayanamadığım noktada yeter diyip
kızlar emzirirken olan bu meme ucu ağrısına ne iyi gelir içim gidiyor acıdan
hiç sorma canım aynenbende bende emzirirken acidan çiglik atiyorum resmen
Benim 36 haftada bu şekil akıntılarım vardı anlamadım 37 haftamda suyum bitti sezeryen oldum ihmal etme bi turnusol testı al eczaneden yada acıle git baksınlar biKızlar iyi geceler ya yaklaşık yarım saattir hafif idrar kaçırır gibi sızıntılar oluyor birde yine yarım saattir çok fazla miktarda sümükümsü sarı şeffaf karışımı akıntım geliyor nişan illa pembemsimi olur böyle olan varmıydı ay bu sızıntıları yaşan yada
Anladim canim bana Dr eve gittikten sonra batikon sür dedi 2 gündür suruyorum.Kuzum benimkilerin 13. Gün düştü biri küvezde düştü biri eve geldiği gün düştü küvezden tam çıktığı gün 13. Gün ikisi de ama bir şey sürdürmediler 2 gün sadece banyo yaptırmadılar banyo yapmasınlar biz temizledik vücutlarını dediler biraz göbek deliği nemli gibiydi yeni düştü diye hiç dokunmadım normal zıbın giydirdim bezledim 2 gün sonra dr kontrolü vardı dr kontrol etti enfeksiyon falan yoktu 2 güne kurudu gitti zaten orası zaten dokunmamak gerekiyor kendi kendine kuruşsun kurudukça düşer atar kapanır orası
Bende bisey surmuyorum.hiç sorma canım aynen
yokmu bunun bir çözümü ya kantaron felan sürüyorum ama sürekli emzirdiğim için silmek zorunda kalıyorum.
İçine nasıl siniyorsa canımDoktor verme dedi bilgilendirmeye gelen hemşirede su yok dedi ay bilmiyorum ya iyice bi araştırmak lazım böbrekleri yormamak lazım
Ay iyi yapmışsın ya 5 saat iyi durmuş kuzum kaç cc verdin iyi uyumuş baya ben 70 cc veriyorum max 2.5 saat alarm gibi kalkıyorlar geceÇok şükür canım aman bebişlerimiz hasta olmasın.Boğazım iyileşti çok şükür elmayı tuzladım yedim ama grip dün başladı bende ilaçta kullanamıyorum yoksa hızlı atlatırım annem iyi olmuş yardım ediyor bana..çalışıyorum fazla yaklaşmayım.Dün gece nasıl zor uyuttum Allahım öyle bir ağlıyorduki kendini parçaladı resmen fönü çıkartdım susuyordu kapatınca yine aynı manzara..altınıda yeni değişmiştim sonra bir kendime dedim yeniden bak bezine bir baktim kaka yine yapmış değiştim sanırım yoruldu ağlamaktan öyle uyudu ama ilk defa mamayla 4 saat uyudu bende hiç kaldırmadım dedim aç olursa zaten ağlar sahurda ağlayınca mamayı verdim sonra yine nerdeyse 5 saat uyudu..ilk defa bu kadar uyudum geceni..artık geceleri ağlayınca veriyorum mamayı.
Bende gaz 10 dk patlat sıvaz masaj yapıyorum çıkarsa çıkar çıkmazsa koyuyorum yerine bazen uykuya salıyor bazen kendi ayaklarını yuksrıcçekip iki ıkınıp pırtlıyorVallahi ben de bayağı bir uğraşıyorum ama çıkmayınca bırakıyorum
Aman bir şey olmaz ver gitsin ben de veriyorum kurtarıcı yani bence
Ben bugün ikisine de 1 çay kaşığı kaynamış ılımış dinlenmiş su verdim tepki vermediler içtiler. Şimdi dr bekliyorum ona diyeceğim böyle bir şey yaptım sma ne diyorsunuz o da kesin verdiysen ne soruyorsun diyecek de neyseDoktor verme dedi bilgilendirmeye gelen hemşirede su yok dedi ay bilmiyorum ya iyice bi araştırmak lazım böbrekleri yormamak lazım
Ay okurken anksiyetem tuttu yeni bir travma açıldı bende şimdi tövbeŞöyle, bebeğim battaniye içindeydi sariliydi yani. O da kucağına alırken pat diye düşürdü çocuğu kafasının üstüne hem de battaniyenin içinden kaydı yani. Zaten o an dünyam başıma yıkıldı. Bir şey olmaz bir şey olmaz dedi bir de iyice sinirlendim. Tabi hemen doktora götürdük falan filan şükür bir olmadı ama zerrece üzüntü görmedim yüzünde yabu durumu kp e anlatırken bile en ufak utanma yoktu yani yüzünde. Buna daha çok sinirlenmiştim. Normalde de böyle umursamaz bir kadın değildir aslında yani doğumdan sonra bana çok güzel bakmıştı yemeğimi, içeceğimi yaptı evimi temizledi 12 gün boyunca ama o olaya böyle tepki vermişti
Sma yi doktor önermişti demi 3 kilodan sonra mi kullanmaya başladınızBen bugün ikisine de 1 çay kaşığı kaynamış ılımış dinlenmiş su verdim tepki vermediler içtiler. Şimdi dr bekliyorum ona diyeceğim böyle bir şey yaptım sma ne diyorsunuz o da kesin verdiysen ne soruyorsun diyecek de neyseama turuncu işemişti bir kez kendi dedi susuz kalmış mama ver diye gerçi o mama ver dedi ben mama verdim tabi düzeldi ama bugün dudak kuruluğu için su verdim gerçi dr dudaklara sıcaktan ve nemsizlikten demişti o da düzelince geçmişti ama neyse bakalım ne diyecek
Bnde hipp organik compiotıc kullanıyorum, arastırmıştım bayaa, gazımız yok çok şukur şimdılıkMama veren annelere sorum var :) bende mama veriyorum da acaba hangi markayı kullanıyorsunuz ? ben doğduğundan beri doktor hipp önerdi ama internette Instagram da özellikle palm yağı içerdiği vs yaziyor aslında bebeğim de seviyor gibi çok gaz da yapmıyor ama kafam karıştı açıkçası bu konu o yüzden size sormak istedim