• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Fitil günde kaç defa sende?bana göbekten oksaparda yazdı..ama vitaminler yazmadı
Gece yatmadan 1 tane koy dedi. Daha önce düşüğüm yok ilk gebeliğim riske atmak istemiyorum dedi sıkıntı olduğundan değil dedi. Belki sizin değerleriniz iyidir benim d vitamini b12 folik asit baya düşük çıktı onlara başlattı

Gece yatmadan 1 tane koy dedi. Daha önce düşüğüm yok ilk gebeliğim riske atmak istemiyorum dedi sıkıntı olduğundan değil dedi. Belki sizin değerleriniz iyidir benim d vitamini b12 folik asit baya düşük çıktı onlara başlattı
Benim düşüklerim var ondan verdi.Yok benim elimde test sonuçları yoktu şimdilik düşüklerim olduğu için gelişmesini takip edicek..önemli o dedi bizim için

Benim düşüklerim var ondan verdi.Yok benim elimde test sonuçları yoktu şimdilik düşüklerim olduğu için gelişmesini takip edicek..önemli o dedi bizim için
Anladımm inşallah güzel bir şekilde atlatırız bi günleri. Tekrar ne zaman gideceksiniz

Benim de 5+2 de 11.5 mm çoktı normal mi sizce son adet tarihim 5 Haziran 19 u çatlama gördüm

Merhaba hepinize. Meme belirtileriniz ne alemde? Ben istemsizce kontrol ediyorum sürekli. Bazen tam dolgun bazen iniyor kafam karışıyor. Neye göre oluyor acaba var mı bir fikriniz?

Back