2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Fitil günde kaç defa sende?bana göbekten oksaparda yazdı..ama vitaminler yazmadı
Gece yatmadan 1 tane koy dedi. Daha önce düşüğüm yok ilk gebeliğim riske atmak istemiyorum dedi sıkıntı olduğundan değil dedi. Belki sizin değerleriniz iyidir benim d vitamini b12 folik asit baya düşük çıktı onlara başlattı

Gece yatmadan 1 tane koy dedi. Daha önce düşüğüm yok ilk gebeliğim riske atmak istemiyorum dedi sıkıntı olduğundan değil dedi. Belki sizin değerleriniz iyidir benim d vitamini b12 folik asit baya düşük çıktı onlara başlattı
Benim düşüklerim var ondan verdi.Yok benim elimde test sonuçları yoktu şimdilik düşüklerim olduğu için gelişmesini takip edicek..önemli o dedi bizim için

Benim düşüklerim var ondan verdi.Yok benim elimde test sonuçları yoktu şimdilik düşüklerim olduğu için gelişmesini takip edicek..önemli o dedi bizim için
Anladımm inşallah güzel bir şekilde atlatırız bi günleri. Tekrar ne zaman gideceksiniz

Merhaba hepinize. Meme belirtileriniz ne alemde? Ben istemsizce kontrol ediyorum sürekli. Bazen tam dolgun bazen iniyor kafam karışıyor. Neye göre oluyor acaba var mı bir fikriniz?

X