- 5 Aralık 2021
- 2.617
- 2.965
Normalde 6 haftalık olmamız lazım işte geç döllenme oldu sanırım ikimizindeBana 5 haftalık dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 6 haftalık olmamız lazım işte geç döllenme oldu sanırım ikimizindeBana 5 haftalık dedi
Benimki yine sana bakarak geriden geliyor ölçüdenhaftasını sonradan daha belli olucak şimdi bilemeyizNormalde 6 haftalık olmamız lazım işte geç döllenme oldu sanırım ikimizinde
Aramızda 1 gün var sanırım adet olarak o yüzden öyledir oBenimki yine sana bakarak geriden geliyor ölçüdenhaftasını sonradan daha belli olucak şimdi bilemeyiz
Evet ben 3 haziran..bilmiyorum artıkAramızda 1 gün var sanırım adet olarak o yüzden öyledir o
Progesteron başlattı mı peki sizeEvet
Evet ben 3 haziran..bilmiyorum artık
Başlattı evetProgesteron başlattı mı peki size
Bana da verdi fitil olarak kullan dedi vitaminler verdi bide haftaya tekrar çağırdıBaşlattı evet
Fitil günde kaç defa sende?bana göbekten oksaparda yazdı..ama vitaminler yazmadıBana da verdi fitil olarak kullan dedi vitaminler verdi bide haftaya tekrar çağırdı
Gece yatmadan 1 tane koy dedi. Daha önce düşüğüm yok ilk gebeliğim riske atmak istemiyorum dedi sıkıntı olduğundan değil dedi. Belki sizin değerleriniz iyidir benim d vitamini b12 folik asit baya düşük çıktı onlara başlattıFitil günde kaç defa sende?bana göbekten oksaparda yazdı..ama vitaminler yazmadı
Benim düşüklerim var ondan verdi.Yok benim elimde test sonuçları yoktu şimdilik düşüklerim olduğu için gelişmesini takip edicek..önemli o dedi bizim içinGece yatmadan 1 tane koy dedi. Daha önce düşüğüm yok ilk gebeliğim riske atmak istemiyorum dedi sıkıntı olduğundan değil dedi. Belki sizin değerleriniz iyidir benim d vitamini b12 folik asit baya düşük çıktı onlara başlattı
Anladımm inşallah güzel bir şekilde atlatırız bi günleri. Tekrar ne zaman gideceksinizBenim düşüklerim var ondan verdi.Yok benim elimde test sonuçları yoktu şimdilik düşüklerim olduğu için gelişmesini takip edicek..önemli o dedi bizim için
Amin.Pazartesi İn şa Allah.Siz?Anladımm inşallah güzel bir şekilde atlatırız bi günleri. Tekrar ne zaman gideceksiniz
1 hafta sonra gel dedi cuma gidicez inşallahAmin.Pazartesi İn şa Allah.Siz?
Bende pazartesi 1 hafta oluyor1 hafta sonra gel dedi cuma gidicez inşallah
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallahBende pazartesi 1 hafta oluyor
Amin AllahHayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Benim üçüncü kızım 12 oğlum 9 yaşında. Bu defteri kapatmışken çocukların kardeş baskısına dayanamadımİkinci gebeliği olan kaç kişi bir oğlum var 3.5 yaşında bizi neler bekliyor acaba