2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Benim oldu cnm 6 7 günde geçti öyle böyle sismemsiti sezeryan sonrasi oluyormuş malesf bende araştırnca öğrendim

Normal cnm, bn genel oldum ayak ve bacaklarım davul gbıydı ama his kaybı olmamıştı. 4-5 gün sonra şişliklerım btmıştı
Canım benim bugün 4. gün ve benim her gün biraz daha şişiyor patlayacak neredeyse dokunuyorum ağrı hissetmiyorum uyuşuk gibi

Kızlar bebeğim sürekli ağlıyor kakasını en son gece 3_4 gibi yaptı sürekli meme istiyor vermiyim diyorum daha çok gazı olacak diye ama yine de durmadığı için mecbur veriyorum. Karnı tok mama takviyesi verdiğim için tok olduğunu biliyorum sütüm de ağzından akıyor zaten. Üst gazını çıkarıyor. Karnından sürekli sesler geliyo arada pırt yapıyo ama kaka yapamadı ondan böyle diye düşünüyorum. Ne yapabilirim fikri olan var mı masaj vs yaptım işe yaramadı

Bende mama veriyorum mama olmasa ne yaparım ben benimde sütüm çok fazla diğil hiss ediyorum doymuyor

Benim oğluş bir defa 2 günün sonunda kakasını yaptı doktorum dedi normal korkma ondan artık 1 gün yapmayınca evet çocuk çok zorlanıyor ağlıyor ama korkmuyorum eskisi gibi..hiçbir şey yapmak istemiyorum sonra alışır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…