2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ama durmuyo yarım saat uyuyo 2 saat aglıyo
Karnına baktıgında kocaman duruyorsa her agladıgında mama ya da süt verme. O ağrısından dolayı rahatlamak için emme yoluna gidiyor olabilir.sen de yeterki ağlamasın diye kıyamayıp daha cok meme verirsen iyice dolabilir karnı.. Ayagının altına sıcak su torbası koymayı denedin mi? Ya da meme istediğinde emzik versen belki sever ? Yüzüstü yatırıp popoya pat pat vurup, sakinleştirici bi müzik açıp uyutmayı denesen? Aklıma bunlar geldi ama Kolik yoktur inşallah, kolik varsa çözümler başka olacak çünkü

Son haftalar akıntı olması normal ancak dr. a sor bence. Vajinal kültür alır. Enfeksiyon var mı diye bakar. Ben bi kaç kere baktırdım öyle. Antibiyotik içmiştim. Erken dönemdeysen enfeksiyon önemli. Ama su an 37deyim. Aynı senin gibi birden akıyor. Dr normal dedi.

Haftalardır erken doğacak diye korkumdan yerimden kıpırdamadım işten erken ayrıldım. Dr artık her şey serbest dedi, magnezyum ilacını bile kesti, ne sancım kaldı ne kasılmam. Şimdi nasıl doğurcam bilmiyorum. Balık burcu geçmeden bana fikir verin koç istemiyorum bebek aşağı inmedi bile. Yarın da kontrol var. Çatı muayenesi falan yaptırsam belki tetiklenir

Rennie var. Magnezyum calsiyum içerikli. Şuruptan daha etkili geliyor bana. Bi de karbonatlı su içmek de iyi geliyor. İçerik zaten aynı hapla. Sütü içersen soğuk içeceksin bu arada
Canım soğuk içiyorum bayadır etki ediyordı son 1 haftadır iyice arttı hiçbir şey kesmiyor. Karbonatlı suyu denyim yarın da tesekkür ederim

bol bol yürü, merdiven in çık. Hurma da baya açılma yapıyormuş hurma ye Bende aksine koç istiyorum annesi de koç. Evde her gün kaos olur

Reactions: The
Canım soğuk içiyorum bayadır etki ediyordı son 1 haftadır iyice arttı hiçbir şey kesmiyor. Karbonatlı suyu denyim yarın da tesekkür ederim
Aa bi de yemeğini yedikten sonra uyumaya yakın bişey yeme. Maden suyu iç midedekileri aşağı gönder. Yastıgını da 2 ye çıkar başta epey dik uyu. Sonrasında düzeltirsin uykunda

bol bol yürü, merdiven in çık. Hurma da baya açılma yapıyormuş hurma ye Bende aksine koç istiyorum annesi de koç. Evde her gün kaos olur
Evde yürümek sayılır mı :) dışarı çıkmaya fırsat olmuyor. Hurma da yiyorum ama taş çatlasa 4 tane.
Koçlar inat olur diye duydum onun dısında bilmiyorum nasıl bi burç iki keçi anlaşırsınız bence

Tabi bizde öylede oluyor ama genelde sorunumuz fazla gaz..aç olarken altını yaparken rahatsız oluyor ve ya kakasını zor yapınca..burnunuda her akşam temizliyorum
Bebeğim 8 günlük göbek bağı hala düşmedi burnunu da hiç temizlemedim nasıl temizleyebilirim
Ayağına kiraz çekirdekli çorap aldık ısıtıp giydiriyoruz pek fayda etmedi. Her ağladığında vermiyorum daha çok gazı olacak diye en az 1 saat beklemeye çalışıyorum yada emme süresi kısaysa veriyorum bazen 3-4 dk çekip uyuyo. Meme de emiyo sevdi yalancısını ama Oda durdurmuyo atıp anne göğsü istiyo. Sakinleştirici müzikler vs de deniyoruz ama bana mısın demiyo. Nasıl olduysa 10 dk emdikten sonra 2bucuk saat uyudu ben uyandırdım ama hala kaka yapmadı

Canım burnu için küçük tek tüplerde serum fizyolojikler satılıyor foto ekliyırum bende bu iki malzeme ile temizliyorum. Serumu 2-3 damla bir burun deliğine sıkıyorum yumuşasın diye sonra aspiratör ile çok derine ucunu sokmuyorum hafif çizgisi var o çizgiye kadar sokuyorum burnuna aspiratörü nefesimle çekiyorum geliyor her gün böyle temizliyorum çocuk dr söyledi. Bazen bebeğin hürün delikleri çok küçükse aspiratör şişirip burnu ödem yapıyor nefes alırken hırltılı alıyor ödemden benim bir kızımın ödem oldu burun delikleri çok küçük bende fazla derine sokmuşum yanlışlıkla ona artık sadece serum sıkıyorum ya hapşırıp atıyor ya da serum sıkıp peçete ucunu spiral yapıyorum burnuna sokuyorum temizliyorum bazen serum ona sıkmıyorum sadece kuru peçeteyi spiral yapıyorum ucunu burnundaki sümüğü direk alıyorum peçeteyle bunu da baba hastenede hemşireler öğretmişti yoğun bakımda

Eklentiler

• IMG_4952.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4953.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 34
Canım ben şiringayla yapıyorum doktor yazdı serum fizyolojik onu aldım youtubden baktım her burun deliyine ayrı ayrılıkda 2ml doldurub sıkıyorum bir kaç saniye bekleyib çeviriyorum yüz üstüne pat pat belinden vuruyorum ve bütün pisliklerini çıkartıyor sonra çok rahatlıyor

Bende yarın doktora bi sorayım da belki de burnu yüzünden yapıyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…