2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar biz 9 günlük olduk emzirme sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz benimki uyandırmazsam 3.4 saat uyur 2 saatte bir mi uyandırıp emzireyim 3 saat mi çünkü çok uykuya düşkün zor uyanıyor .

Benim oğluş bir defa 2 günün sonunda kakasını yaptı doktorum dedi normal korkma ondan artık 1 gün yapmayınca evet çocuk çok zorlanıyor ağlıyor ama korkmuyorum eskisi gibi..hiçbir şey yapmak istemiyorum sonra alışır diye
Ama durmuyo yarım saat uyuyo 2 saat aglıyo

Kızlar biz 9 günlük olduk emzirme sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz benimki uyandırmazsam 3.4 saat uyur 2 saatte bir mi uyandırıp emzireyim 3 saat mi çünkü çok uykuya düşkün zor uyanıyor .
Cnm biz 15 günlük olduk 3 saatte fln uyandırıyorm artk kendi de uyanmaya başladı uyanmazsa ben uyandırıyorm

Kızlar bu gün Sağlık ocağından aradılar beni bebeğin topuk kanı değeri yüksek çıkmış sağlık bakanlığı da onları aramış tekrar istediler topuk kanını 🥹 Endişelendim moralim çok bozuk o saatten beri sütümde gitti mama vermeye başladmm
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELEN VAR MI ? Netteki yazılar hiç iç açıcı değil

Canım 2 saatte bir uyandırman gerekiyor benimkilerde uyanmıyordu ayak altlarına vurup ağlatarak emziriyordum ya da gıdıklarını olşuyordum avuçlarına ayaklarına ıslaköendil ile dokunuyorum ya da zıbına kadar soyuyordum üstlerini veya altlarını açıyordum bazen hepsini aynı anda yapıyordum o derece uyanmıyorlardı şimdi alarm gibiler 2 saat olduğu an ciyaklıyorlsr alarma gerek kalmıyor

Kızlar bu gün Sağlık ocağından aradılar beni bebeğin topuk kanı değeri yüksek çıkmış sağlık bakanlığı da onları aramış tekrar istediler topuk kanını 🥹 Endişelendim moralim çok bozuk o saatten beri sütümde gitti mama vermeye başladmm
Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum ama belki yeni kan temiz çıkabilir belki alınan kan eksik gelmiş olabilir hemen endişe etme 🙏🏻 bizim topuk kanı değil ama normal kan tahlili için kan alınmıştı yeterli kan alınamadığı için testi tekrarladılar yeniden kan verdi bebeğim yani belki şeninde yeterli gelmemiş olabilir

Kızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
His kaybı değil ama şişlik oldu felaketti ilk 10 gün çok kötüydü ayaklarım sanki bana ait değil gibi olsapar kullanıyordum 10 gün. Ödem tutmuştu ama 10 gün sonra geçti doktorum zaten ödem olacağını söylemişti bol su içtim çok idrara çıktım idrar yaptıkça ödem gidiyor vücuttan

Ay kızlar yeni bebek arabası aldık şuna bakın 🧿🥰 yenidoğandan itibaren kullanılıyor pusetimşz var zaten araba için çevreden almıştık şimdi oto koltuğu alacağız 2 tane pusete gerek kalmayacak oto koltuğu zaten 0-36 kg alacağız uzun süre gider öyle mantıklı geldi

Eklentiler

• 5780d753-9ecf-40aa-bac9-504b0f3405ec.jpeg
    5780d753-9ecf-40aa-bac9-504b0f3405ec.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 79
Cnm bızde topuk kanı verdik. Hemşire bısey çıkmazsa aramıcam, ararsamda telaş etme dedi, yani bişy çıkarsada çağırsamda panık yapma dedi.
Endişelenme inş bısey yoktur cnm🤲

Arkadaşlar bebişleri olanlar sağlıkla büyütsün kucağına alacak olanlarda İNŞALLAH sağlıkla zamanında kucaklasın kucaklayalım Çok Aminn🙏🤲🐬 Nasipse bende Nisan annelerindenim sizee oluyormu suyuu bol içiyorum wc den çıkınca taharatlanıyorum sonra peçeteyle kuruluyorum ama kalkıyorum pıt diee bişey geliyor iç çamaşırım ıslaklık oluyor ama bu neredeyse 20. Haftalardan berii varr anlamlandıramıyorum benim gibii olan varmıydı acaba
Yücee ALLAH herkesin yüzünü güldürsün Çok Aminn🙏🤲🐬

Ben emzirmeyi arttırınca göğüslerim taş gibi oldu emzirsem bile çok geçmeden yine sert oluyor ne zaman dengeye girer acaba çok erkenden dengesizlik oldu yine daha 2 günlük bebeğim emmesi yavaş umarım şu sarılık geçer de rahat ederiz off analık off

canım bence bebeğin uykuya ihtiyacı var uyandırmak sarılık ya da hastalığı yoksa anlamsız geliyor 3 saate bir kendi uyanıyor o zaman emziriyorum saçma geliyor bu gram aldı hesapları artık bana karnımızda aynı hesap dışarda aynı hesap köylerde kasabalarda var mıdır acaba bu konular

Ay kızlar yeni bebek arabası aldık şuna bakın 🧿🥰 yenidoğandan itibaren kullanılıyor pusetimşz var zaten araba için çevreden almıştık şimdi oto koltuğu alacağız 2 tane pusete gerek kalmayacak oto koltuğu zaten 0-36 kg alacağız uzun süre gider öyle mantıklı geldi
güzel günlerde kullanın inşallah sağlıkla mutlulukla ❤️🐣❤️🐣

X