- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama durmuyo yarım saat uyuyo 2 saat aglıyoBenim oğluş bir defa 2 günün sonunda kakasını yaptı doktorum dedi normal korkma ondan artık 1 gün yapmayınca evet çocuk çok zorlanıyor ağlıyor ama korkmuyorum eskisi gibi..hiçbir şey yapmak istemiyorum sonra alışır diye
Ağlayınca emziriyorum göğsümde uyuyorAma durmuyo yarım saat uyuyo 2 saat aglıyo
Cnm biz 15 günlük olduk 3 saatte fln uyandırıyorm artk kendi de uyanmaya başladı uyanmazsa ben uyandırıyormKızlar biz 9 günlük olduk emzirme sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz benimki uyandırmazsam 3.4 saat uyur 2 saatte bir mi uyandırıp emzireyim 3 saat mi çünkü çok uykuya düşkün zor uyanıyor .
Canım 2 saatte bir uyandırman gerekiyor benimkilerde uyanmıyordu ayak altlarına vurup ağlatarak emziriyordum ya da gıdıklarını olşuyordum avuçlarına ayaklarına ıslaköendil ile dokunuyorum ya da zıbına kadar soyuyordum üstlerini veya altlarını açıyordum bazen hepsini aynı anda yapıyordum o derece uyanmıyorlardı şimdi alarm gibiler 2 saat olduğu an ciyaklıyorlsr alarma gerek kalmıyorKızlar biz 9 günlük olduk emzirme sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz benimki uyandırmazsam 3.4 saat uyur 2 saatte bir mi uyandırıp emzireyim 3 saat mi çünkü çok uykuya düşkün zor uyanıyor .
Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum ama belki yeni kan temiz çıkabilir belki alınan kan eksik gelmiş olabilir hemen endişe etme bizim topuk kanı değil ama normal kan tahlili için kan alınmıştı yeterli kan alınamadığı için testi tekrarladılar yeniden kan verdi bebeğim yani belki şeninde yeterli gelmemiş olabilirKızlar bu gün Sağlık ocağından aradılar beni bebeğin topuk kanı değeri yüksek çıkmış sağlık bakanlığı da onları aramış tekrar istediler topuk kanını Endişelendim moralim çok bozuk o saatten beri sütümde gitti mama vermeye başladmm
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELEN VAR MI ? Netteki yazılar hiç iç açıcı değil
His kaybı değil ama şişlik oldu felaketti ilk 10 gün çok kötüydü ayaklarım sanki bana ait değil gibi olsapar kullanıyordum 10 gün. Ödem tutmuştu ama 10 gün sonra geçti doktorum zaten ödem olacağını söylemişti bol su içtim çok idrara çıktım idrar yaptıkça ödem gidiyor vücuttanKızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Cnm bızde topuk kanı verdik. Hemşire bısey çıkmazsa aramıcam, ararsamda telaş etme dedi, yani bişy çıkarsada çağırsamda panık yapma dedi.Kızlar bu gün Sağlık ocağından aradılar beni bebeğin topuk kanı değeri yüksek çıkmış sağlık bakanlığı da onları aramış tekrar istediler topuk kanını Endişelendim moralim çok bozuk o saatten beri sütümde gitti mama vermeye başladmm
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELEN VAR MI ? Netteki yazılar hiç iç açıcı değil
Benimki de aynı ama ayırınca yine baslıyoAğlayınca emziriyorum göğsümde uyuyor
Tabi bizde öylede oluyor ama genelde sorunumuz fazla gaz..aç olarken altını yaparken rahatsız oluyor ve ya kakasını zor yapınca..burnunuda her akşam temizliyorumBenimki de aynı ama ayırınca yine baslıyo
Senle aynı şeyleri yaşamak zorundamıyııız ben sütle yoğurdu cogalttım 2 gündür biraz iyi geldi ama asla geçmiyor tamamen su içsem boğazımdan geçerken daha yanmaya başlıyorKızlar benim bu hafta mide yanmam aşırı arttı. Lurup bile kesmiyor, ne önerirsiniz buna?
Litre litre süt içiyorum faydası yok ağzımı açsam alev çıkacak sanki...Senle aynı şeyleri yaşamak zorundamıyııız ben sütle yoğurdu cogalttım 2 gündür biraz iyi geldi ama asla geçmiyor tamamen su içsem boğazımdan geçerken daha yanmaya başlıyor
canım bence bebeğin uykuya ihtiyacı var uyandırmak sarılık ya da hastalığı yoksa anlamsız geliyor 3 saate bir kendi uyanıyor o zaman emziriyorum saçma geliyor bu gram aldı hesapları artık bana karnımızda aynı hesap dışarda aynı hesap köylerde kasabalarda var mıdır acaba bu konularKızlar biz 9 günlük olduk emzirme sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz benimki uyandırmazsam 3.4 saat uyur 2 saatte bir mi uyandırıp emzireyim 3 saat mi çünkü çok uykuya düşkün zor uyanıyor .
Doktorum sezeryan sonrasıödem olur 10güne geçer dedi ben de de oldu ve geçtiAy o zaman normal peki dokununca uyuşuk gibi bir his oluyor muydu? Gerçi ödem öyle olur zaten değil mi
güzel günlerde kullanın inşallah sağlıkla mutluluklaAy kızlar yeni bebek arabası aldık şuna bakın yenidoğandan itibaren kullanılıyor pusetimşz var zaten araba için çevreden almıştık şimdi oto koltuğu alacağız 2 tane pusete gerek kalmayacak oto koltuğu zaten 0-36 kg alacağız uzun süre gider öyle mantıklı geldi