- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
valla gerilikten dolayı gergindm hiç aklıma bile gelmedi sormakAa neden ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla gerilikten dolayı gergindm hiç aklıma bile gelmedi sormakAa neden ki
Benimkide 7 günde 275 gr almışbizimki hala 2630 gr..150-200gr anca almış
Gerilme gerilme her bebek aynı olmuyor kuzum bak benımki kafası küçük minnak kilosuda 3 kg ama daha kilolu olanlar var o günde ben 2250 eşim 2800 doğmuş bununda etkisi olurmus yapısal bazen gen alıyor malumvalla gerilikten dolayı gergindm hiç aklıma bile gelmedi sormak
gayet iyi almış maşallah. Bana gecen hafta 2400-2450gr falan drmisti tahminiBenimkide 7 günde 275 gr almış
bizimkininde kafa öevresi küçük, karın çevresi grrideGerilme gerilme her bebek aynı olmuyor kuzum bak benımki kafası küçük minnak kilosuda 3 kg ama daha kilolu olanlar var o günde ben 2250 eşim 2800 doğmuş bununda etkisi olurmus yapısal bazen gen alıyor malum
Benim oldu cnm 6 7 günde geçti öyle böyle sismemsiti sezeryan sonrasi oluyormuş malesf bende araştırnca öğrendimKızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Canim bugün kaçıncı günün pekicanım ben normal yaptım ama benımde öyle olduu bilek ve ayaklarım daha bugun inşyor bence normal iki türlüdede oluyır bence bünyeye göre değişiyor
Benim her gün biraz daha artıyor bugün 4. gün inmesi gerekmez mi normaldeBende 1-2 gün şişlik oldu. Tuza dikkat edip bol bol su için.
Canım benim bugün 4. gün ve benim her gün biraz daha şişiyor patlayacak neredeyse dokunuyorum ağrı hissetmiyorum uyuşuk gibiNormal cnm, bn genel oldum ayak ve bacaklarım davul gbıydı ama his kaybı olmamıştı. 4-5 gün sonra şişliklerım btmıştı
Ay o zaman normal peki dokununca uyuşuk gibi bir his oluyor muydu? Gerçi ödem öyle olur zaten değil miBenim oldu cnm 6 7 günde geçti öyle böyle sismemsiti sezeryan sonrasi oluyormuş malesf bende araştırnca öğrendim
Bn 2 gce hastanede kaldım ya doktor geldi, sordum, yapacak bısey yok inecek demiştiCanım benim bugün 4. gün ve benim her gün biraz daha şişiyor patlayacak neredeyse dokunuyorum ağrı hissetmiyorum uyuşuk gibi
Kaçıncı haftadasiniz19 Mart Salı gününe tarih verdi dr. sezeryan için. Plesenta previa ile ilgili riskleri sıralayıp gerdi beni iyice. Çok fena strese girdim.
Salıya 38+4 oluyorumKaçıncı haftadasiniz
Oluyordu cnm ama geçiyor 2 3 güne benimde fil ayağı olmstu resmenAy o zaman normal peki dokununca uyuşuk gibi bir his oluyor muydu? Gerçi ödem öyle olur zaten değil mi
Ben kullanıyorum canım 2 lt suya 20 damla sabah akşam toplam 4 lt ye 40 damla içiyorum faydası çok bendeKızlar aranızda bestlak damla kullanan var mı ?
Bende mama veriyorum mama olmasa ne yaparım ben benimde sütüm çok fazla diğil hiss ediyorum doymuyorSanırım bende alcam yaa özellikle akşamları galiba sütüm yetmiyor çünkü memede çok çırpınıyor alana kadar bazen de istemiyor ama veriyorum ben zorla, biberonda mama verdiğim için sanırım o biberon akışı gibi olsun istiyor
Ayaktaysan çok normal ben çok ayakta kalınca inanılmaz şişiyordu ve hiss etmiyordumBenim bugün 4. gün bugün daha da şiş normal mi canım
Benim oğluş bir defa 2 günün sonunda kakasını yaptı doktorum dedi normal korkma ondan artık 1 gün yapmayınca evet çocuk çok zorlanıyor ağlıyor ama korkmuyorum eskisi gibi..hiçbir şey yapmak istemiyorum sonra alışır diyeKızlar bebeğim sürekli ağlıyor kakasını en son gece 3_4 gibi yaptı sürekli meme istiyor vermiyim diyorum daha çok gazı olacak diye ama yine de durmadığı için mecbur veriyorum. Karnı tok mama takviyesi verdiğim için tok olduğunu biliyorum sütüm de ağzından akıyor zaten. Üst gazını çıkarıyor. Karnından sürekli sesler geliyo arada pırt yapıyo ama kaka yapamadı ondan böyle diye düşünüyorum. Ne yapabilirim fikri olan var mı masaj vs yaptım işe yaramadı