2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
emzirme ödeneği herkese mi yatıyor canım ilk bebek hiç bilmiyorum bunları. bir de doğum sonrası yapılıyor başvuru e devletten değil mi
Cnm emzirme ödeneği doğum parasıyla aynı zamanlarda yatıyor, çalışan annelere. Süt parası dıye gecıyor,

Her anneye 300-500 arası kndın gdip aile sosyal hiz müd basvuru yap, pttye yatıyor

Ben de böyle normal hayatıma devam ediyorum yani. Sadece yataktan kalkarken panda gibi yuvarlanarak kalkıyorum. Bunun dışında bir değişiklik yok hayatımda neredeyse🤣 sizin sezaryen süreciniz kolay geçti mi? Operasyondan sonra uzun süreli ağrılarınız ya da şikayetleriniz oldu mu?
Spinaldi benim, normalde migreni olan biriyim ama doğumdan sonra baş ağrım hiç olmadı, dikiş bölgem de hiç ağrımadı ilk gün dışında, 2.gün normale dönmüştüm, inşallah bu sefer de çabuk toparlanırım.

Kizlar hepinize merhaba,doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.bol sütlü,az depresyonlu günler dilerim.
38. Hafta kontrolumden çıktım şimdi hiç sancım yok. 15 günde 800 Gr almış dedi doktorumuz halbuki hastayim ve hiç iyi beslenemedim. Ceviz muz kefir yoğurt tükettim sadece kilo aldırmak isteyen annelere fikir olsun.
Normal doğum istiyorum benim gibi 38 olup sancısiz kaç kişiyiz acaba?

Kizlar hepinize merhaba,doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.bol sütlü,az depresyonlu günler dilerim.
38. Hafta kontrolumden çıktım şimdi hiç sancım yok. 15 günde 800 Gr almış dedi doktorumuz halbuki hastayim ve hiç iyi beslenemedim. Ceviz muz kefir yoğurt tükettim sadece kilo aldırmak isteyen annelere fikir olsun.
Ben 🥲

Valla sorma bugün yarın diye diye iki hafta gezdim ve doğurmam dediğim gün doğurdum düşün çantayı felan da almadan kontrole diye gittim o kadar umudum yoktu 🤣🤣
Nst mi yorumla kız 🤣🤣

Kızlar nstye girdim de doktorum acil sezeryana gitmiş bende bekleyemedim haftaya geldiğimde gösteririm siz bakiverin hayriniza 😂😂
Normal canım benim de böyleydi hep 🤣 doğururken baktığımda nstye yükseliyordu ve 100e dayanıyordu her seferinde bunları kale almıyorlar. Ama sancıların başlamış senin de çok zamanın yok bence

Normal canım benim de böyleydi hep 🤣 doğururken baktığımda nstye yükseliyordu ve 100e dayanıyordu her seferinde bunları kale almıyorlar. Ama sancıların başlamış senin de çok zamanın yok bence
Ağzından bal damlıyor yaşasın yaşasın yaşasın sancı mi çocuk hareketi mi diye şüpheye düştüm de 😏

37 .haftadayim canım benim de yok sancı , aynen katılıyorum onların kilo yaptırdığına kendim de gördüm🙏

Ben 38+1 tık yok 😅

X