2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar denizasaf diye arkadas vardı, göremiyorum onu🙄 dikkatımı çekti.
Okuyorum sizi 😬 ama çok ağırlaştım artık eskisi kadar aktif olamıyorum biran önce gelsin istiyorum doktor artık gelebilir dedi cuma günü kontrolümuz vardı nst iki kere alarm verdi çok kudurukmuş yerinde durmuyor dedi hemşire 3 kere pozisyon değiştirdim düzgün çekebilmek için 40 dk sürdü oda midemden cok rahatsız oluyorum bide gavisgon kesmiyor artık sağlıkla gelsin biran önce 🙏

Kızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.🙏🥺
Sağlıkla kavuşun canım 🧿

Kızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.🙏🥺
Canım yaa, bayağı yaramazmış kızın. Hiç kendini stres etme nstsi iyi çıkmış diyosun inşaAllah hiçbirşey olmadan yarın yavrunu sağsalim kucağına alırsın🤲🏻🥰

Okuyorum sizi 😬 ama çok ağırlaştım artık eskisi kadar aktif olamıyorum biran önce gelsin istiyorum doktor artık gelebilir dedi cuma günü kontrolümuz vardı nst iki kere alarm verdi çok kudurukmuş yerinde durmuyor dedi hemşire 3 kere pozisyon değiştirdim düzgün çekebilmek için 40 dk sürdü oda midemden cok rahatsız oluyorum bide gavisgon kesmiyor artık sağlıkla gelsin biran önce 🙏
Ay bende isyanlardayim artık gelsin istiyorum 🫠 bizim satlarda aynıydı sağlıkla bir an önce gelsinler inşallah 🤲🏻

Geliyor mu yoksa 😶‍🌫️ senin karnında düşmüştü
Ay hiç sanmıyorum ama gerçekten ağrılarım da geçmiyor yatmakla falan ve baya kötü etti beni. Ama doğum böyle başlamaz diye tahmin ediyorum çünkü hiç kasilmam yok. Hayırlısı bakalım geçmesini umuyorum 🥲

Allahın izniyle hiçbir şey olmucak canım keşki bu gün alsaydı bu kadar stres olmazdın

Ay bende isyanlardayim artık gelsin istiyorum 🫠 bizim satlarda aynıydı sağlıkla bir an önce gelsinler inşallah 🤲🏻
Ay inşallah ya seninle aynıyız evet benim oğlanın başı çok aşağıda dedi doktor kanala girmiş iyice dedi yürüyünce fıydıracak gibi oluyor resmen kendimi zorluyorum yürüyüşe falan çıkıyorum gelsin diye bel ağrısı çok zor uyurken sığamıyorum falan sende de yukarı doğru gaz oluyor mu kuzum beni çok zorluyor ne yersem yiyeyim çok zor oluyor

Ay inşallah ya seninle aynıyız evet benim oğlanın başı çok aşağıda dedi doktor kanala girmiş iyice dedi yürüyünce fıydıracak gibi oluyor resmen kendimi zorluyorum yürüyüşe falan çıkıyorum gelsin diye bel ağrısı çok zor uyurken sığamıyorum falan sende de yukarı doğru gaz oluyor mu kuzum beni çok zorluyor ne yersem yiyeyim çok zor oluyor
Yok benim bebe hâlâ yukarda kanala falan girme yok yemek yerken nefes nefese kalıyorum çok zor gerçekten 🥹

Valla doğurur muyum doğurmaz miyim bilmiyorum kuzum ama 9 aydır resmen hiçbir şeyim yokmuş onu farkettim. Şu an bu sancı beni ilk dogumuma götürdü ve yeniden gözüm korkmaya başladı 😂
Hahah kız bende aynı senin gibi hissediyorum özellikle aşağıya kuvvetli vurunca b.ku yedin aslı diyorum 😂😂

• Komik
Reactions: The
Yok benim bebe hâlâ yukarda kanala falan girme yok yemek yerken nefes nefese kalıyorum çok zor gerçekten 🥹
Geçen hafta doktor çok aşağıda eli kulağında duruyor daha küçük bir on gun daha dursun yürüme demişti bana da bu kadar aşağıda olmasıda zormuş oğlum bir çıksa 😂😂 benim bebenin ayakları yukarıda ve midemi tekmeliyo bakalım ne zaman gelecek

Allah kolaylık versın cnm🤲inşallh zamanında guzel bir dogumun olur

X