- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
maşallah canım Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Kuzum her şey üst üste gelmiş. Doğum, lohusalık, zatürre. Çok normal hissettiklerin. İnşallah rabbim bir an önce şifasını verir düzelir. Yalnız kalma, içine atma içinden ne geliyorsa dışarı vurmaya çalış.Kızlar bılıyorsunuz sıkıntılı bir doğum sürecim oldu 25 subatta dogurdum üstüne zature oldum 10 gune yakın hastanede tedavi gördüm, sonra eve cıkardılar moral olsun dıye cumartesi cıktım cıktıgım gunden beri aşırı yoğun bir depresyona girdim büyük oğlum diyor anne kafayı mı yedın, zature için verilen ilaç aiırı halsızlık başdönmesi yapıyor ölüyorum sanıyorum, bu sendrom için benım gibi olan var mı eşim intihar edecegımı fln dusunuyor uyku uyuyamıyorum
He he de geç, benim de çok sinirimi zıplattılar. Neymiş torun doğunca 1 ay onlarda kalacakmış, neymiş KV yi sinir edersek torunu alırmış bize göstermezmiş. Şakası bile hiç hoş değil. Bir anne olarak bunun ardında yaşadığımız psikolojiyi hiç düşünemiyolar. Üstelik kendileri de bir anne. Benim çocuğum üstünden kimse karar alamaz. Hadi aldı diyelim, ben bu kararlara uymak yapmak zorunda değlim. İsteyen darılsın küssün. Aman valla gına geldi.Dün gece hiç uyuyamadım. Şimdiden strese soktu kv. Ne kötü bi durum ya. Gelmiş bi de kp ile ağız birliği belli ki pratikler yapılmış. Bana diyor ki bi saat boyunca aynı cümleler çevirip çevirip durdu eee bakalım anneannesi ile kapışacağız çocuğa kim bakacak diye, siz bana verin çocuğu ben bakarım siz ikinciyi yapın. Dedim ki stres olmaya gerek yok ben bi doyayım çocuğuma sonra siz şu gün bakın diye arar size söylerim dedim. Ayrıca annem bakacak bi sor yani yardıma ihtiyacın olursa söyle kızım ben de bakarım çocuğa demek var bana çekiştire çekiştire bakıcam çocuğa demek var. Gece boyu döndüm durdum şimdiden. Bi de bana diyor ki hastaneye giderken bize mutlaka haber ver. Dedim ki doğduktan sonra gelirsiniz ben stres olurum öncesinde. Diyo ki e ama oğlum da stres olacak. Dedim tabi evet bi kişi gelsin yanında olsun ama ondan fazlası beni gerecek doğumumu etkileyecek. Sen stres oldukça biz de stres oluruz diyo. E dedim burada önemli olan benim stres olmamam. Kapıdan çıkarken hala bana tembihliyor giderken haber verin mutlaka. Şimdiden hiç ihtiyacım yokken eve gelip çöken bi kv ve kp hayal ediyorum. Eşim 3 kardeş herşeyi Ordu halinde yapıyorlar ben öyle biri değilim yalnız görürüm işimi tüp bebek transferine bile tek başıma gittim. Eşimi bile istemedim stres yapıyor beni çok işi vardı diye. Napcam ben ya
Böyle anlayıslı doktorlar gorunce şaşırıyorum . Çalışamıcak durumdayım cok zorlanıyorum 22 haftalık tüp benek ikiz anne adayıyım rapor verilmek istenmıyor . Hangi doktordan rapor aldınız acabaCanım öncelikle stres yapmamaya çalış. Neden böyle aptalca bir durumla seni karşı karşıya bıraktılar asla anlayamadım heyet raporu sonuçta 3 hekim onayından geçen bir rapor ve sağlık bakanlığından denetime geldiklerinde senin sonuçta serklajlı riskli bir gebeliğin olduğu belli hastane başının belaya girmesini istemiyor adla bu nedenle çoğu hastane heyet bile vermiyor açıkça söylüyor denetim olursa başımız belaya girer diye sen böyle bir durumda heyet aldıysan iş yerinin buna bir şey deme halkı olduğunu sanmıyorum. Senin çalıştığın koşulları durumu ik kurallarını tabi bilmiyorum. Ama bende özel sektörde çalışıyorum ve köklü bir bankadayım bizde hamile bir çalışanı işten çıkarmak bile yasak ben 40 gün tek hekim raporumu doldurdum üstüne 21 gün heyet aldım o bitti üstüne bugün tam rapor bitimi yine kanama geçirdim rabbim korusun 45 gün daha heyet verdi doktorum ve ben şirkete sadece heyetin fotoğrafını yolladım tamam geçmiş olsun bir ihtiyaç anında haber verin dediler. Yani olması gereken bu seni böyle zorla işten çık çıkmazsan biz şöyle yapacağız falan böyle bir hakları var mı Allah aşkına. Burada avukat arkadaşlar var Bilmiyorum bilginiz dahilinde konular mı @canbebek8 arkadaşımız var biri daha vardı avukat hatırlayamadım paris2023 den miydin canım bir fikir olur en azından hakkınızı ararsınız çok kınadım yani sizi böyle bir duruma sokmaları özellikle serklajlı çok hassas bir konu..
Maşalllah kuzum. Rabbim analı babalı büyütsün. Sağlıklı Uzun ömürler versinKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Ay inşallah bende doğururum hayırlısiylaAneeee dahası mı var kız . Ben 38de doğurdum işte
Yaaa süpersin ay bende saçımı kestirip boyatmak istiyorummmmm çok ihtiyacım var
Canımm çok kolay bir doğum olsun inşallah. Suniden de korkma , az dozlarda başlıyorlar hep ve gerçekten dayanılmyacak kadar büyük bir acı değil . Hadi sağlıkla al kucağına inşallah
Sağlıklı güzel haberlerini alın canımYok kuzum daha gelmedi bugün dr aramasını bekliyorum hala
Kuzum benden mi etkilendin, benim tansiyonum da çok yüksekti ve nst hiç güzel değildi, senin güzelmiş hareketlerini takip et, ufacık içinde şüphe varsa hastaneye gider nst çekilirsin,seseryan da korkma, Allahın izniyle güzel geçer, ben 3.sezeryanı oldum, bugün 3.günümğz, daha iyi hissediyorum çok şükürDün gece evham yaptım. Öğleden sonra bebek cılız cılız hareket ediyor gibi geldi. Acile gittik. Nstde kalp atışları normaldi. Hemşire de hareketli ya kız bu ben dışarıdan görüyorum diyor. Evdeyken öyle değildi boynunda kordon olmasa o kadar stres yapmazdım ben de.. Doktor da pazartesi gel bakalım dedi arayınca . Bugün öğleden sonra gidicem. Belki sezaryen günü verir artık. Çok korkuyorum sezaryenden. Keşke kordonunu tesadüf tamamen çıkarmış olsa da ben de kalan bikaç günümü rahat geçirsem. Sezaryen bile olcaksam sancı gelsin bebek çıkmaya hazır olsun istiyordum. Ama benim için mümkün değil galiba artık
Çok şükür, maşallahKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Amin inşallah kuzum ya merakmiçimdeyimKuzum ararlar bugün pazartesi ya yoğun olurlar, annesi sen ve kızların çok güçlü zor ama geçecek kuzum Melisin iyiliği için hersey. En kısa zamanda yanına gelsin inşallah güzel kuzumuz
Gözün aydın canımmKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Ben ikiz tüp bebek gebeliğimi ful rapor ve heyet ile geçirdim 30. Haftada izne çıktım toplasanız 2 hafta çalışmamışımdır riskler hiç bitmedi. İkiz bir de sizinde risk hep var ikizde. İzmit’te yaşıyorumBöyle anlayıslı doktorlar gorunce şaşırıyorum . Çalışamıcak durumdayım cok zorlanıyorum 22 haftalık tüp benek ikiz anne adayıyım rapor verilmek istenmıyor . Hangi doktordan rapor aldınız acaba
Gazsız mı aminnnb sabahtan başladı ıkınmaalr kiraz çekirdeği kemeri bağladım hemen sıcacık kendine geldi yavrum bir de bi güzel kaka yaptı ben rahatladım resmen onu düşünemiyorum bir güzel uyudu şimdi bende uyuyacağım inşallahSağlıklı güzel haberlerini alın canım
Bugün doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsun lar bebelerine
Hamiş arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim
Bebişlerimize de gazsız, bol sütlü zamanlar dilerim
Kuzum benden mi etkilendin, benim tansiyonum da çok yüksekti ve nst hiç güzel değildi, senin güzelmiş hareketlerini takip et, ufacık içinde şüphe varsa hastaneye gider nst çekilirsin,seseryan da korkma, Allahın izniyle güzel geçer, ben 3.sezeryanı oldum, bugün 3.günümğz, daha iyi hissediyorum çok şükür
Çok şükür, maşallah
Analı babalı sağlıkla büyüsün
Sana da çok geçmiş olsun
Yani doktoruma ne demeliyim bunu alabilmem için hiç bilemiyorumBen ikiz tüp bebek gebeliğimi ful rapor ve heyet ile geçirdim 30. Haftada izne çıktım toplasanız 2 hafta çalışmamışımdır riskler hiç bitmedi. İkiz bir de sizinde risk hep var ikizde. İzmit’te yaşıyorum
Ah kuzum çok geçmiş olsun çok zor bir süreçten geçmişsin şu an hissettiklerin çok normal kendini sakın şöyle olmam lazım vs diye bir kalıba sokmaya çalışma bedenin çok büyük badireler atlattı biraz kendini dinle akışına bırak üzgünsen de bunu yaşa kendini tuttuğun sürece bebek ve sen başta olmak üzere herkes için zor olacak eşinle açık konuş aklından geçeni söyle ona kendi içinde yaşayıp halletmeye çalışma olmadı gir buraya dök içini ama içine atıp kendini paralama kuzum benim inan buradaki herkes bir çeşit lohusalık geçiriyor ve ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz yalnız değilsin
Kızlar Allah razı olsun oyalanmaya çalısıyorum annemler gelmıstı onlarda hasta oldular benım yuzumden hava cok guzel bel ağrım olmasa yuruyus yapıcam ama azer bülbül gibi gezıyorum yuruyemıyorum ancak evın içinde oksapar kullanıyorum pıhtı atma riskim vardı onu elemek için halen alttan kanamam oluyor ama ıkı gundur bırınde böylr yogun pıhtı aktı bugunde su gibi aktı annem o kanlar aktıkça sen rahatlayacaksın diyor gögüsümün sıtması tutuyor arada o gelınce çılgınlar gibi oluyorum aklımı yitiriyorum deli deli hareketler yapıyorum gerçekten görseniz delirmiş diyebilirsiniz kendımı tokatlıyorum kendımr gelebılmek için okdr anneme dedim dün vur dıyeKuzum her şey üst üste gelmiş. Doğum, lohusalık, zatürre. Çok normal hissettiklerin. İnşallah rabbim bir an önce şifasını verir düzelir. Yalnız kalma, içine atma içinden ne geliyorsa dışarı vurmaya çalış.
O ilacın bitmediyse doktorun değiştirme imkanı varsa söylesen. İlacın yan etkisinden de ruhsal durumun kötüleşebilir.
Amin canım şu an dayanamayacağım şekilde değil belden vuruyor bir kitliyor sonra geçiyor bakalım acı arttıkça daha çok yaklaşıyormuşum gibi hissediyorum öyle öyle rahatlatıyorum kendimiAneeee dahası mı var kız . Ben 38de doğurdum işte
Yaaa süpersin ay bende saçımı kestirip boyatmak istiyorummmmm çok ihtiyacım var
Canımm çok kolay bir doğum olsun inşallah. Suniden de korkma , az dozlarda başlıyorlar hep ve gerçekten dayanılmyacak kadar büyük bir acı değil . Hadi sağlıkla al kucağına inşallah
Takıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayımwomi kuzumm suni takıldı mı sancılar başladı mı nasılsın
Ohh yapsın yapsın minnoşum, hem o hem analar rahatlasınGazsız mı aminnnb sabahtan başladı ıkınmaalr kiraz çekirdeği kemeri bağladım hemen sıcacık kendine geldi yavrum bir de bi güzel kaka yaptı ben rahatladım resmen onu düşünemiyorum bir güzel uyudu şimdi bende uyuyacağım inşallah
Kolaylıkla su gibi bir doğum olsunTakıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım
Allah yardımcın olsun kuzum, her sancı bebisine bir adım yaklaştırıyor bol bol hareket et zaten diyordur hemşireler falan daTakıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım
The sen ne durumdasınKızlar Allah razı olsun oyalanmaya çalısıyorum annemler gelmıstı onlarda hasta oldular benım yuzumden hava cok guzel bel ağrım olmasa yuruyus yapıcam ama azer bülbül gibi gezıyorum yuruyemıyorum ancak evın içinde oksapar kullanıyorum pıhtı atma riskim vardı onu elemek için halen alttan kanamam oluyor ama ıkı gundur bırınde böylr yogun pıhtı aktı bugunde su gibi aktı annem o kanlar aktıkça sen rahatlayacaksın diyor gögüsümün sıtması tutuyor arada o gelınce çılgınlar gibi oluyorum aklımı yitiriyorum deli deli hareketler yapıyorum gerçekten görseniz delirmiş diyebilirsiniz kendımı tokatlıyorum kendımr gelebılmek için okdr anneme dedim dün vur dıye
Maşallah canım çok tebrik sağlıkla büyütün inşallahKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.