2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ozlemistir tabi ki kız ozlemez olur mu ama her şey onun sağlığı için canım. Eğer transfer tamamlandiysa hemen çıkacak mı yoksa gözetim altında mi kalacak?
Kuzum dr çok bir şey diyemedi zaten cuma sabah dr kontrolündeydik o gün işte alışveriş yaptım falan derken akşam 4 gibi falan evdeydik dr beni aradı kan sonuçları çıktı küveze getirin pazartesi haberleşiriz kan transferi + fototerapi olacak panik yok panik yapma sakın kötü bir şey yok iyiliği içni dedi eşim aldı götürdü akşam 5 oldu zaten dr hastaneden çıktı mesaisi bitti haftasonu girdi araya haftasınu aramıyoruz biliyorsunuz dedi doktor. Bugün bekliyorum biz de ne oldu ne bitti bilmiyoruz. Bir de cuma gece 11 de hastane aradı eşiniz gelip kan transferi için belgeleri imzalaması gerek dediler. O sıra hemşireden laf almaya çalışmış ama bir şey dememişler yenidoğan prematüre bebeklerde olabiliyormuş organlar dış dünyada hızla gelişince kan üretimi o kadar hızlı ilerleyemiyormuş kansızlık oluşuyormuş sarılıkta bu kansızlıktan dolayıymış çünkü diyorum ya kilo alıyor 1 ayda 700 gr yakın aldı zaten doğum kilosunu geçti çoktan 2600 gr dı cuma günü çok şükür enfeksiyon falan da çıkmadı kanında tek etken bu kansızlık dediler bugün detaylı bir şey bekliyoruz ne zaman çıkacak bu ne kadar sürüyor hemen kan verilip biten bir şey mi başka test yapacaklar mı nasıl olacak süreç ne bende hiç bilmiyorum

• Beğen
Reactions: The
Aneeee dahası mı var kız . Ben 38de doğurdum işte 🤣🤣

Yaaa süpersin 😍 ay bende saçımı kestirip boyatmak istiyorummmmm çok ihtiyacım var

Canımm çok kolay bir doğum olsun inşallah. Suniden de korkma , az dozlarda başlıyorlar hep ve gerçekten dayanılmyacak kadar büyük bir acı değil . Hadi sağlıkla al kucağına inşallah
İnsan bir kendine gelmek istiyor o kadar ay sonrasında 🙈

Kızlar bılıyorsunuz sıkıntılı bir doğum sürecim oldu 25 subatta dogurdum üstüne zature oldum 10 gune yakın hastanede tedavi gördüm, sonra eve cıkardılar moral olsun dıye cumartesi cıktım cıktıgım gunden beri aşırı yoğun bir depresyona girdim büyük oğlum diyor anne kafayı mı yedın, zature için verilen ilaç aiırı halsızlık başdönmesi yapıyor ölüyorum sanıyorum, bu sendrom için benım gibi olan var mı eşim intihar edecegımı fln dusunuyor uyku uyuyamıyorum
Ah kuzum çok geçmiş olsun çok zor bir süreçten geçmişsin şu an hissettiklerin çok normal kendini sakın şöyle olmam lazım vs diye bir kalıba sokmaya çalışma bedenin çok büyük badireler atlattı biraz kendini dinle akışına bırak üzgünsen de bunu yaşa kendini tuttuğun sürece bebek ve sen başta olmak üzere herkes için zor olacak eşinle açık konuş aklından geçeni söyle ona kendi içinde yaşayıp halletmeye çalışma olmadı gir buraya dök içini ama içine atıp kendini paralama kuzum benim inan buradaki herkes bir çeşit lohusalık geçiriyor ve ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz yalnız değilsin

Dün gece hiç uyuyamadım. Şimdiden strese soktu kv. Ne kötü bi durum ya. Gelmiş bi de kp ile ağız birliği belli ki pratikler yapılmış. Bana diyor ki bi saat boyunca aynı cümleler çevirip çevirip durdu eee bakalım anneannesi ile kapışacağız çocuğa kim bakacak diye, siz bana verin çocuğu ben bakarım siz ikinciyi yapın. Dedim ki stres olmaya gerek yok ben bi doyayım çocuğuma sonra siz şu gün bakın diye arar size söylerim dedim. Ayrıca annem bakacak bi sor yani yardıma ihtiyacın olursa söyle kızım ben de bakarım çocuğa demek var bana çekiştire çekiştire bakıcam çocuğa demek var. Gece boyu döndüm durdum şimdiden. Bi de bana diyor ki hastaneye giderken bize mutlaka haber ver. Dedim ki doğduktan sonra gelirsiniz ben stres olurum öncesinde. Diyo ki e ama oğlum da stres olacak. Dedim tabi evet bi kişi gelsin yanında olsun ama ondan fazlası beni gerecek doğumumu etkileyecek. Sen stres oldukça biz de stres oluruz diyo. E dedim burada önemli olan benim stres olmamam. Kapıdan çıkarken hala bana tembihliyor giderken haber verin mutlaka. Şimdiden hiç ihtiyacım yokken eve gelip çöken bi kv ve kp hayal ediyorum. Eşim 3 kardeş herşeyi Ordu halinde yapıyorlar ben öyle biri değilim yalnız görürüm işimi☹️ tüp bebek transferine bile tek başıma gittim. Eşimi bile istemedim stres yapıyor beni çok işi vardı diye. Napcam ben ya 😢

Düzelir o kuzum Allah’ın izniyle 🧿🙏🏻 benim minnoşun biri 18. Gün ememiyordu hala sondayla besleniyordu bırak şırıngayı mideye direk sondayla veriyorlardı 20. Gün bir anda emmeye başladı hemde biberonu o gün taburcu oldu şimdi canavar gibi maşallah emzikle güçlendi çenesi 🧿🧿 seninkide öyle olacak emin ol
Ay masallah kuzucuklara 🧿 insallah canim benim 🙏🏼😊

Ederim kuzum inşallah bekliyorum hala normalde 11-12 arası ararlardı hep ama bilemedim 🤷🏻‍♀️ iyi olsun da bir şekilde fotolarına bakıyorum işte
Kuzum ararlar bugün pazartesi ya yoğun olurlar, annesi sen ve kızların çok güçlü 🥰 zor ama geçecek kuzum Melisin iyiliği için hersey. En kısa zamanda yanına gelsin inşallah güzel kuzumuz

Saol kuzucum ayy evet esime dün diyorum bakalım sahurda mi gelecek iftarda mi çok heyecanliyim onun içinde ☺️❤️ oyy Allah kolaylık versin canim benim bebis doğduktan sonra bende gece zaten ayakta olucaz kolay olur diyordum ama sanırım hayal kurdum 😅 elhamdülillah rabbim sağlıklada büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻🥹❤️
Amin canım🙌🏻evet o konuda kolay oluyor zaten uyumadığı için🤭 ama sahurdan sonra çok zorluyor uyku eğer bebiş yine uyumuyorsa bizde gazdan dolayı hep uyanıyor birde sanırım istemeden kucağa memeye alışmış😒

Amin canım🙌🏻evet o konuda kolay oluyor zaten uyumadığı için🤭 ama sahurdan sonra çok zorluyor uyku eğer bebiş yine uyumuyorsa bizde gazdan dolayı hep uyanıyor birde sanırım istemeden kucağa memeye alışmış😒
Oyy yerim onu 🥹 benim oglanda öyleydi resmen yaka iğnem olmuştu yüz üstü göğsüme yatırırdım öyle uyurduk arada kendimi beşik gibi sallardim 😅

Ya bu herkes de ne biliyo arkadaş. Herkes uzman, herkes prof, en doğruyu herkes biliyor. Küfür edecem artık kadınların suratlarına.

Bir kere anatomik yapı hepimizin birbirinden farklıdır. Biri daha erken toparlanır, biri daha geç toparlanır. Sezaryen ameliyatı aynı doktor bile yapsa durum budur. Ameliyat lan bu boru değil, içimizi yarıyolar kaç kat.

Nası insanlar olduk ya, merhametsiz, empati yoksunuz, anlayışsız. Sürekli kadınlar birbiriyle sidik yarıştırıyor. En çok acıyı hep onlar çekiyor niyeyse. En kötü acı onların, en berbat sancılar onların. Ama biz oram ağrıyo şuram ağrıyo diyince "abartoyosonnnn"

Sana bu hisleri yaşatanlar adına üzgünüm. Keşke kadınlar olarak daha hassas, anlayışlı olabilsek.
Ah canım benim ne güzel özetlemişsin

Dün gece evham yaptım. Öğleden sonra bebek cılız cılız hareket ediyor gibi geldi. Acile gittik. Nstde kalp atışları normaldi. Hemşire de hareketli ya kız bu ben dışarıdan görüyorum diyor. Evdeyken öyle değildi boynunda kordon olmasa o kadar stres yapmazdım ben de.. Doktor da pazartesi gel bakalım dedi arayınca 😔. Bugün öğleden sonra gidicem. Belki sezaryen günü verir artık. Çok korkuyorum sezaryenden. Keşke kordonunu tesadüf tamamen çıkarmış olsa da ben de kalan bikaç günümü rahat geçirsem. Sezaryen bile olcaksam sancı gelsin bebek çıkmaya hazır olsun istiyordum. Ama benim için mümkün değil galiba artık😔

Dün gece evham yaptım. Öğleden sonra bebek cılız cılız hareket ediyor gibi geldi. Acile gittik. Nstde kalp atışları normaldi. Hemşire de hareketli ya kız bu ben dışarıdan görüyorum diyor. Evdeyken öyle değildi boynunda kordon olmasa o kadar stres yapmazdım ben de.. Doktor da pazartesi gel bakalım dedi arayınca 😔. Bugün öğleden sonra gidicem. Belki sezaryen günü verir artık. Çok korkuyorum sezaryenden. Keşke kordonunu tesadüf tamamen çıkarmış olsa da ben de kalan bikaç günümü rahat geçirsem. Sezaryen bile olcaksam sancı gelsin bebek çıkmaya hazır olsun istiyordum. Ama benim için mümkün değil galiba artık😔
canım hiç korkma insanlar neler yaşıyorlar hastanelerde haftada 2 ameliyata girmek zorunda olanlar var inşallah en büyük ameliyatımız bunlar olur 🙏hemencecik geciyor gidiyor boşuna korkma anlamıyorsun bile sendeki annelik hormonları adrenalin sevgi gerisi teferruat

X