Bna arveles verdı cnm ama yutmuyorum cunku agrım olmadı, aksef antıbıyotık yutuyorumKızlar sezaryenden sonra doktorunuz ağrı kesici olarak ne verdi? Ben dikloron iğne kullanıyorum da süte az miktarda geçiyormuş sanırım ondan endişe ettim.
Cnm hayırlısıyla ınsallah mübarek gün bi avazda kurtulKızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Ayy ben en çok bu belirti de zorlanıyorumCanım bu bende de var. Ayağa kalkınca geçiyor dediğin gibi. Maalesef bebiş baskı yapınca kan akışında düzensizlik oluyor. Yapacak bir şey yok doğurmaktan başka benim anladığım. Bişi yapmıyorum. Sıkça ayağa kalkıyorum.
Hastaneye geldim kızlar 8.45 te sezaryene alacaklar. İnşallah kolayca biter kavuşuruz oğlumla
Kızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Dua ediyorum canım inşallah bir avazda doğurursunKızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Her hamilelik farklı oluyor işte kuzum bebekler farklı çünkü bu miniğin biraz daha sevmiş seninle olmayıİnşallah canım ilk gebeliğimde çok hızlı bir doğum yaşamıştım yine aynı deneyimim olur sandım galiba sonuna kadar beklicem bu sefer sağlıklı olsun da bekleriz herşey rabbimin elinde şu mübarek günlerde rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kuzum erken doğum riskin var mı eğer öyleyse sancini takip et başladığında 5-6 tane düzenli görürsen geç hemen hastaneye yada doktoruna söyle endol var kasılma önleyici ondan versinValla doulana sorsana benim dun 1 saate yakin surdu agrisi yeminle agladim tabi sık sık olmadi en son hatim indirdim okuya okuya da durdu bebe parol bile ictimbende yoruldum die oldu saniyom su filan patlatmasin lutfen daha 36 haftadayim ya ve sezeryan olcam zaten
Ben 9 unda doğum yaptım canım hamd olsun normal oldu darısı başınaAminn kuzum insallahhahah sıyırma nasıl acıtıyor mu benim doktorumun gebeleri hiç hissetmedik bile eli çok hafif dediler hep evet aslında onlar çıkış yolunu buluyorlar da işte belirsizlik biraz bizi gidikliyor gelsinler istiyoruz
Saol kuzucum ayy evet esime dün diyorum bakalım sahurda mi gelecek iftarda mi çok heyecanliyim onun içindeSeninde mübarek canım.Ramazan ayında bebişin gelicek ne güzelAyy düşün çocuk burdan ağlıyor burdan sahur için koşuyorum ama hep şükür ediyorum Allah duamızı kabul etti şimdi bebişimiz var
Canım hiç korkma ben de suniyle doğurdum Allah ın izniyle sağlıkla al kucağınaKızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Anladım kuzum dün benim de saatte 1 olarak başladı geceye 16 dk 13 dk 10 dk düştü sonra iki saat boyunca ortalama 7 dkda bir gelmeye başladı ama şiddetli değildi sahuru yaptım kocama uyudum uyurken de iki kere falan oldu ama rüyamda oluyor gibi gördüm şimdi kalktım bakalım şiddetlenir mi devam eder mi bilmiyorum doulama yazdim yapmam gereken bişey var mı diye antibiyotik iyi geldi elhamdülillah baya toparladım doğum yapacak gücüm var enfeksiyon da düşmüştür artıkDüzensizdi canım ama saatlerce sürüyordu yine sonra uyuyodum geçiyordu sabaha. Perşembe doğum oldu aynı sancıyı pazartesi de çekmiştim 3-4 saat kadar sonra uyumuştum sabah yoktu. Perşembe günü uyandığımda devam ediyordu
Benim 20-25 sn. Pik oldu sonra hafifleyip gitti ortalama 58-60 sn sürdü kuzum nefesim kesilir gibi oluyor zaten olduğu zaman kulaklarım yanaklarım yaniyor sanki. Böyle adet olacakmisim gibi bı his vardı bende ağrıyı bekliyorum kasilmayi çok önemsemiyorum çünkü doğumda ki o ağrıyı biliyorum yerinde duramiyorsun doğal sancı hiç yasamadigim için sadece nasıl başlıyor onu kestiremiyorumValla şiddeti perşembe günü yaşadığımda aynıydı anlıyorsun zaten bi gariplik olduğunu. Muhtemelen pazartesi de açıklık oldu ondan öyle sancı çektim. Bide kasılmayı değil de bence ağrıyı baz al kasılmaya bakarsak ben 3 haftadır kasılıyordum her gün 15-20 kere
Sağlıkla gelsin inşallah yavrun kuzum benim rabbim yardımcın olsun çok çok kolay bir doğum olsun su gibi gelsinKızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Allah kolaylık versin su gibi geçsin güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Zeytinyağı asıdik olduğu için çok tavsiye edilmiyor diye duymuştum sanki .. hamazinc ve fitoyu bizzat çocuk doktoru önerdi çok iyi kremler dedi ama dediğim gibi günde 3ü geçmemek lazımmış canımCnm kızarıklık basladı evet sureklı sil hep kaka olunca, şimdılık zeytınyağıyla ılerlıyorum, evde var fito, hametan gbi merhemler, onlara baslıyım dıyorum.
Aneeee dahası mı var kız . Ben 38de doğurdum işte37 oldum bugün daha
Yaaa süpersinHiç sorma kız bende geçen iki bebeyi kontrole götürmüştük küveze koyacağımız gün haberimiz yoktu tabi eşime dedim sen 2 dk arabada bak çocuklara beni avm de bırak ben bi alışveriş yapayım hamile taytı giyiyorum hala götümden düşüyorgirdim kendime kıyafet makyaj malzemeleri aldım ay bi iyi geldi o 30 dk bana koştur koştur yaptım ama yine de iyi hissettim yani 9 ay bir de ben hiç ayağa kalkmadı. Dışarı çıkamamıştım resmen eskiye döndüğümü hissettim. Sonra eve geldim bi saçımı boyadım. Çocuk dr sordum tabi doğal boya aldım zaten diplerim öyle bir akmış ki kulağımdan başlıyordu sarılık artık sadece uçlara sürdüm kendi saç rengimden ay bi iyi geldi o bana anlatamam gençleştim resmen eşim o sıra çocuklara baktı ben saç boyarken saçım rahatladı bi
Canımm çok kolay bir doğum olsun inşallah. Suniden de korkma , az dozlarda başlıyorlar hep ve gerçekten dayanılmyacak kadar büyük bir acı değil . Hadi sağlıkla al kucağına inşallahKızlar yatışım yapıldı su azalmasından dolayı. Suni takılacak birazdan dua edin bana
Düzelir o kuzum Allah’ın izniyleAy cok sükür canim oksijen maskesi falan hepsi çıktı suan sadece emmesini bekliyorlar taburculuk icin 2 kilo 140 gram olmus tekrardan kilo almaya basladiama cok tembel surekli siringayla besledikleri icin almiyor memeyi napicam bilmiyorum
Ederim kuzum inşallah bekliyorum hala normalde 11-12 arası ararlardı hep ama bilemedimKıyamam sana kuzum, tabi özlemiştir annesi ama onun sağlığı için. İnşallah iyi olacak en kısa zamanda. Yanına gelecek. Dr arayınca canım bizide haberdar et. Kıyamam ona ya.