2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ağrılar fazlaydı evet ama epidural istemedim yani bi ara alsam mı acaba dedim ama tamamen doğal ilerlemesini istedim kendi sınırımı görmek istedim bence denemeye değer

Valla doulana sorsana benim dun 1 saate yakin surdu agrisi yeminle agladim tabi sık sık olmadi en son hatim indirdim okuya okuya da durdu bebe parol bile ictim bende yoruldum die oldu saniyom su filan patlatmasin lutfen daha 36 haftadayim ya ve sezeryan olcam zaten

Ben sezeryan sonrasi agri ceken bacilarimi gorunce cok korkuyorum ya

Artar canım merak etme. Genelde 3. günde tam gelmiş oluyor süt. Ama sen emzirmeye devam et. Bol bol banyoda ılık sıcak su ile göğüslerine masaj yap. Gelir inşallah

Cnm çok geçmiş olsn son doğuma 3 hafta kala aynılarını yaşadım gece gündüz uykularım haram olmstu artk kol el parmak uyusmalarindan sırf bu yüzden doğum tarihi gdip almstm normal için bekleyecek halim kalmamıştı şükür 10 gün oldum sezeryan olalı tamamen bitti o uymaları karincalanmalar ağrılar ama öyle böyle değildi oturup ağladığım geceleri biliyorum

akgnss kuzum sen doğumdan önce yalancı kasılma çok yaşadın düzenli ama şiddeti hafifmiydi yoksa düzensiz miydi
Düzensizdi canım ama saatlerce sürüyordu yine sonra uyuyodum geçiyordu sabaha. Perşembe doğum oldu aynı sancıyı pazartesi de çekmiştim 3-4 saat kadar sonra uyumuştum sabah yoktu. Perşembe günü uyandığımda devam ediyordu

akgnss kuzum sen doğumdan önce yalancı kasılma çok yaşadın düzenli ama şiddeti hafifmiydi yoksa düzensiz miydi
Valla şiddeti perşembe günü yaşadığımda aynıydı anlıyorsun zaten bi gariplik olduğunu. Muhtemelen pazartesi de açıklık oldu ondan öyle sancı çektim. Bide kasılmayı değil de bence ağrıyı baz al kasılmaya bakarsak ben 3 haftadır kasılıyordum her gün 15-20 kere

Tam olarak nasildi sanciniz acaba benim vajinamda baski ile sol kasigim arasinda feci bi agri yapti durdu ayaga kalkamadim

Kızlar sezaryenden sonra doktorunuz ağrı kesici olarak ne verdi? Ben dikloron iğne kullanıyorum da süte az miktarda geçiyormuş sanırım ondan endişe ettim.
Ağrı kesici majezik kullandım , antibiyotik aksef kullandım , bir de idrar söktürücü bir ilaç kullandım , oksapar kan sulandırıcı iğne 12 gün boyunca ilaç kullandım sezaryan sonrası çok şükür bir sorun yok

Bende bekleyecem desene sağlık olsun hayırlı olsun bebeğin canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…