Ağrılar fazlaydı evet ama epidural istemedim yani bi ara alsam mı acaba dedim ama tamamen doğal ilerlemesini istedim kendi sınırımı görmek istedim bence denemeye değerHayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
İstediğin gibi normal güzel bir doğum olmuş. Darısı bizlerin başına inşallah.
Canım Epidural olmadan sancılar çok ağır mıydı, mesela bir daha normal yapacak olsan yine epiduralsiz mi isterdin? Bir de epizyotomi gerekmedi heralde öyle mi?
Hayırlı olsun canım, güzel uzun bir ömrü olsun inşallah.
Valla doulana sorsana benim dun 1 saate yakin surdu agrisi yeminle agladim tabi sık sık olmadi en son hatim indirdim okuya okuya da durdu bebe parol bile ictimBende aynısını yaşıyorum şuan kasıklarımda adet olcakmisim gibi bi his var vajinaya da bebek hareket edince baskı oluyor acıyor doulam en son su kesesinin baskısı dedi bebek kafasını ittirince kese baskı yapıyormuş yokluyor bebekler düzenli sanciyi bekliycez doğum için
Artar canım merak etme. Genelde 3. günde tam gelmiş oluyor süt. Ama sen emzirmeye devam et. Bol bol banyoda ılık sıcak su ile göğüslerine masaj yap. Gelir inşallahBebişten sonra çok giremez oluyormuş insan, kızlar benim sütüm çok az geliyor üç kere sıksam bir damla geliyor anca ve bebek de doymuyor mecbur bugün mama aldım ama içim hiç rahat değil. Sizce sütüm artar mı
bana sadece parol verdilerKızlar sezaryenden sonra doktorunuz ağrı kesici olarak ne verdi? Ben dikloron iğne kullanıyorum da süte az miktarda geçiyormuş sanırım ondan endişe ettim.
Seninde mübarek canım.Ramazan ayında bebişin gelicek ne güzelKizlarrr Ramazan'ı şerifiniz mübarek olsunkocaya sahur hazırlama online
Allahın izniyle çok güzel haber alırsın canım doktorlardanKuzum hafta sonu bilgi vermiyorlar sabah arayacak doktor inşallah durumu o zaman öğrenicez kaptılar ne oldu diye
Bana antibiyotik hap verdydi cnmKızlar sezaryenden sonra doktorunuz ağrı kesici olarak ne verdi? Ben dikloron iğne kullanıyorum da süte az miktarda geçiyormuş sanırım ondan endişe ettim.
Cnm çok geçmiş olsn son doğuma 3 hafta kala aynılarını yaşadım gece gündüz uykularım haram olmstu artk kol el parmak uyusmalarindan sırf bu yüzden doğum tarihi gdip almstm normal için bekleyecek halim kalmamıştı şükür 10 gün oldum sezeryan olalı tamamen bitti o uymaları karincalanmalar ağrılar ama öyle böyle değildi oturup ağladığım geceleri biliyorumKızlar gebeligimin ortalarında gece yatarken elim de uyuşukluk başlamıştı Dr sorduğumda sinir sıkışması olduğunu doğumdan kırk gün sonra geçeceğini söyledi ellerini hareket ettir dedi şuan gebeligin sonlarına yaklaşıyorum o kadar çok uyuşuyor ki elim el kemiklerim kol kemiklerim ağrıdan zonkluyor resmen sürekli masaj yapıyorum ama ayağa kalkmadikca geçmiyor ne çiş ne başka bir şey beni bunun kadar zorlamıyor benim gibi olan varsa nasıl başa çıkıyorsunuz şuan masajı elim zonkluyor ve uyuşuk diye zorla yazıyorum sıfır uyku
Düzensizdi canım ama saatlerce sürüyordu yine sonra uyuyodum geçiyordu sabaha. Perşembe doğum oldu aynı sancıyı pazartesi de çekmiştim 3-4 saat kadar sonra uyumuştum sabah yoktu. Perşembe günü uyandığımda devam ediyorduakgnss kuzum sen doğumdan önce yalancı kasılma çok yaşadın düzenli ama şiddeti hafifmiydi yoksa düzensiz miydi
Valla şiddeti perşembe günü yaşadığımda aynıydı anlıyorsun zaten bi gariplik olduğunu. Muhtemelen pazartesi de açıklık oldu ondan öyle sancı çektim. Bide kasılmayı değil de bence ağrıyı baz al kasılmaya bakarsak ben 3 haftadır kasılıyordum her gün 15-20 kereakgnss kuzum sen doğumdan önce yalancı kasılma çok yaşadın düzenli ama şiddeti hafifmiydi yoksa düzensiz miydi
Tam olarak nasildi sanciniz acaba benim vajinamda baski ile sol kasigim arasinda feci bi agri yapti durdu ayaga kalkamadimDüzensizdi canım ama saatlerce sürüyordu yine sonra uyuyodum geçiyordu sabaha. Perşembe doğum oldu aynı sancıyı pazartesi de çekmiştim 3-4 saat kadar sonra uyumuştum sabah yoktu. Perşembe günü uyandığımda devam ediyordu
Bana antibiyotik ve minoset yazdı. Ama dikloronu da hastanede kaldığım gece vurmuşlardı birkaç kezKızlar sezaryenden sonra doktorunuz ağrı kesici olarak ne verdi? Ben dikloron iğne kullanıyorum da süte az miktarda geçiyormuş sanırım ondan endişe ettim.
Ağrı kesici majezik kullandım , antibiyotik aksef kullandım , bir de idrar söktürücü bir ilaç kullandım , oksapar kan sulandırıcı iğne 12 gün boyunca ilaç kullandım sezaryan sonrası çok şükür bir sorun yokKızlar sezaryenden sonra doktorunuz ağrı kesici olarak ne verdi? Ben dikloron iğne kullanıyorum da süte az miktarda geçiyormuş sanırım ondan endişe ettim.
Amin çok teşekkürler canım benimOyyy zor zamanlar atlatmışsın, Allah tekrarlarını yaşatmasın. Bu sefer daha kolay olur inşallah senin için bol şans diliyorum sağlıkla al kucağına bebeğini
Bende bekleyecem desene sağlık olsun hayırlı olsun bebeğin canım teşekkürlerCnm çok geçmiş olsn son doğuma 3 hafta kala aynılarını yaşadım gece gündüz uykularım haram olmstu artk kol el parmak uyusmalarindan sırf bu yüzden doğum tarihi gdip almstm normal için bekleyecek halim kalmamıştı şükür 10 gün oldum sezeryan olalı tamamen bitti o uymaları karincalanmalar ağrılar ama öyle böyle değildi oturup ağladığım geceleri biliyorum
Canım dualarım seninle güzel bir doğum olsun evladına kavuş inşallah, kendini iyi hissedince hemen yaz canımHastaneye geldim kızlar 8.45 te sezaryene alacaklar. İnşallah kolayca biter kavuşuruz oğlumla